Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@martuska313 samozrejme, dúfam, že tu neporusim žiadne pravidlá, ak áno ospravedlňujem sa dopredu, nieje to zámerne a ani cielená reklama...
https://www.ebay.com/itm/100-Ovulation-LH-Test-...
Ako píšem...nemám odskúšaný celý cyklus, silnie pekne...len podľa mňa skoro 🙂 uvidíme 🙂 ty máš svoje odfotené?
@sonicka1306 dakujem pekne ono aj ked by som odfotila teraz tak su slabucke uz skusim
@sonicka1306 inac dakujem za link
@martuska313 ozaj za malinko 🙂 keď ti pomôžu, budem iba rada 🙂 som zvedavá ako budú počas cyklu reagovať...
@sonicka1306 este trosku chyba 😊
@martuska313 dakujeeeem 😘 už ti zachytilo? 😊
@sonicka1306 no dnes mega pozitivny ale mne sa zda ze ovu bola skor lebo nikdy na 30dc som nemala ovu pozitivny
@martuska313 ejha, až 30? A skúšala si jeden druh testov? Mne niektoré tehu testy v čase ovulácie zvykli spraviť silnejšieho ducha...neskúšala si? Livsane určite robil, aj testy obe step z ebay
@sonicka1306 noe takto opacne som to neskusala. S Livsane tehu testami som nebola spokojna velmi oxidovali. A one step z xiny mi riadne duxhovali pritom som.tehu nebola. Ale uz som si ista ze bola ovu vcera takze dnes 1 dpo a Ty ako?
@martuska313 čo som ti poslala foto, včera som už mala úplne slabunky ovu test, tak ak nebol zblbnuty tiež som 1 dpo 😊
Tak áno tie livsane sú čudné no mne ovu zachytili 🙂 a krásne viditeľné 🙂 a ako píšeš z činí obe step nenormálne duchuju...
@sonicka1306 takze sme na rovnako 😍uz len cakat ❤
@martuska313 presneee ❤❤😍😍
@ruzenahelena123 ano je
@martuska313 preto ma tak boli pot bruchom a kedy tak mozem mat ovulaciju? Lebo este tak velmi nerozumiem
@ruzenahelena123 do 12-24 hodin. Niekde popisuju az do 48 hod. od pozitivnho ovu testu
@ruzenahelena123 ano je pozitivny a brucho boli pred ovuláciou, ked vajičko dozrieva, niekto moze mat bolesti aj počas ovulacie.
@domcatko1811 ano je pozitivny 🙂
@domcatko1811 mega 🙂
@sonicka1306 ano treti odspodu bol naj.
@lauritkatesty ďakujem krásne 😉
@tinka_c podla mna chyba a urcite by som otestovala aj 2 krat za den

@sonicka1306 podla testov nemam ovulku teraz 🤔 neviem cudne to je. A ake su to testy??poslels mi link