Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sonicka1306 áno áno teraz už je suché a vidno kusok, že je slabšia čiarka ako včera. Nuž uvidíme či stúpne BT. Noo v januári som otehotnela týždeň pred MS (ale nevyšlo) a očividne to teraz tiež tak nejako je ak by vyšlo.
@sekerka18 veľmi silno budem držať palceky!!! Verím, ze to vyšlo 😉
@sonicka1306 si zlata 😊 ďakujem. Tak isto držím palce silno. Snažíte sa o prvé ?
@sekerka18 to nedakuj! ❤❤ je to samozrejme ❤❤😊😊 veru o prvé, vyse 2 r. Ak ani teraz nevyšlo, čakajú ma najbližšie dni prefuky, ak bude vsetko v poriadku z vysledkov...ale strašne moc dufam, ze to uz pride...manzel je tip top takze inde je problém...prolaktin mi už liečili tak sa uvidí...
@sekerka18 vy sa ako dlho snažíte? Prvé?
@sonicka1306 moja zlata. Veľmi silno budem myslieť na teba nech to vyjde už. Musí to byť na psychiku záťaž.
Ja mám už jednu skoro dvojročnú slečnu. A snažíme sa o druhé od októbra. To som potratila hneď v novembri. Potom sa podarilo v januári ale zas nevyšlo. Takže uvidíme kedy teraz vyjde a snáď úspešne teda 😊
@sekerka18 juuuj to ma neskutočne mrzi :( muselo to byť tazke :( ale taktiež verim, ze to uz pride aj u vás ❤❤ esteze tam máte malu princeznú ❤❤❤ úprimne...je to hrozne...okolo same maminky, tehulky, miminka...a ty len čakáš...a čakáš....už nech som po prefukoch...dufam, ze to pomoze
@sonicka1306 áno jediná záchrana premna bola dcérka. Ináč by som to asi nedala. Už to príde keď ma prísť. Ale aspoň dopomozem testovaním 😊
Wau. Chápem ta. To len teraz ja čo uz doma mám dieťa jedno tak po potrate každá jedna známa tehotná .... Ťažké to je dosť. Veľmi držím palce. Aby ani netreballo ísť na prefuk. 🙏
@sekerka18 si poklad, velmi si vážim tvoje mile slova ❤ dakujem! Aj vam drzim palceky aby sa pošťastilo mimi ❤ muselo to byť veľmi ťažké obdobie...toto sú veci, na ktoré sa nedá a ani nebude dat nikdy psychicky pripravit
@sonicka1306 tak presne. A merias si aj BT? 😊
@sekerka18 to nie 🙂 ale uz silno rozmýšľam, ze začnem🙂 no ale dnes som sa zobudila na strašný bolesť bruska...takze ms iste dorazí...a vyzeralo to super :/
@sonicka1306 ktorý si dpo?
@sekerka18 cca 13 no ms prichadza :( budu prefuky
@sonicka1306 to ma mrzí moja. Držím palce aby po prefukoch sa hneď podarilo 🙏
@sekerka18 ďakujem ti krásne ❤ ak budú výsledky z krvi v poriadku, tak dúfam, že mi to ešte tento cyklus urobia, aj keď vysledky budu cca 10 dní...rano som mala zas slabého ducha tak ja to uz nechápem vrrrrr🤯🤯😱😱
@sonicka1306 cozeeee?? Daj foto rýchlo. Bože ako držím palce ♥️🙏
Ináč baby. Bt stúpa hneď vysoko alebo môže aj postupne ? Myslim po ovulacii.
@sekerka18 pridával a aj ovulacne testy, posledný je teraz vecer o pol 9...no pochopíš to??? Som z toho uz na prášky 😱😱😱
@sekerka18 ty si pokladik! Teraz sa nám zídu všetky palceky sveta ❤❤❤
@sonicka1306 ahoj, no podla mna su vsetky ovu testy rovnake ako mam ja, normalne negativne ... vzd tam bude ta slaba druha ciarka ... uz sa s nimi netrap....
drzim palceky nech sa zadari
@nila1111 mas pravdu kašlem uz nato...počas oni vyskočili...potom uplne zbledli a teraz pred ms a tieto dni im zas šibe...nevadí snad uz raz ;)
@nila1111 aj tebe drzim palceky!!! Máš problém s ovulaciou? Aspoň co tu čítam, možno som si to zle vysvetlila🙂
ahojte baby mate skusenost z ovu testami lekaren plus ?
@sonicka1306 ja mam toho viacej :( , len clovek sa uci casom, ale aj tak to nemusi uplne fungovat podla nastudovaneho ... preto vsetko treba brat s rezervou ... su to lwn pomocky... a ich chYbovost s polu s nasou nesikovnostou moze menit vysledkY ... preto asi najviac plati ze s chutou a pravidelne ... nic nie je nemozne 🙂 drzime si prsty, papa
@misulik1310 ja mam oblubene right time woman secrer

@sekerka18 podla foto vyzerá, ze 18dc bolo mega...či na živo nie? Ja tiež takto mávam 🙂 ejha to teda neskoro...ja mám max ovu 21 dc ale 35 dňový cyklus