Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ešte som zabudla teplotu..
12 DC - 36,02
13 DC som nemerala 🙄 ale vyšiel jasne pozitívny test
14 DC - 36,15
15 DC - 36,19
16 DC - 36,38
BT mávam nízku, mala som aj biochemické tehu (6tt odislo) a aj vtedy som mala 36,09 potom 36,16 a potom 36,41 a 36,38. Potom som už nemerala, lebo som si myslela, že nič z toho nebude, keďže je teplota nízka..
Myslíte, že ovulka bola 15 DC? Stačí aj takýto teplotný rozdiel, aj keď nie je 0,2 stupňa? Ďakujem.
Ahojte baby. Prosím vás na 18dc teda som mala pozitívny ovu test. Myslíte že ovulka prebehla či nie ? Prvýkrát meriam BT takže neviem či to stačí.
@prskavka2223 koľký den cyklu si? Máš mať ovu alebo si pred ms?
@prskavka2223 pretože u niektorých žien sa takto potvrdilo tehu
@noemikatka no teraz som 17DC a vlastne od 14DC mam pozitivny ovu test, kedze spodny je z dneska...mam 10 dni do MS. Naozaj tomu nerozumiem ako mozu 4dni byt take testy
@prskavka2223 mne sa to tiež ešte nestalo max som mala 2 dni pozitívny skus naďalej testovať a ked bude stále pozitívny skús tehu test vden ms
@noemikatka no ved ani mne a to som som si uz davnejsie robila ovu testy a nikdy mi to neukazovalo 4dni po sebe a duplom nie tak neskoro, vzdy to bolo okolo 14DC. Oki dakujem 🙂
Su to len testy, chodte radaej na folikulometriu a mate to jednoduhsie... alebo ob den snazenie
@prskavka2223 hej moze tehu ukazovat😉
@lela123 tehu som neni :(, skusila som si urobit testik, biely ako sneh. Takze asi mam 4dnovu ovulaciu :D :D, neviem si to vysvetlit. Inak a tie bolesti pri ovulke, to je nieco hrozneee, ja ani chodit nemozem co ma to tak boli. Mavala som aj PMS hrozny,ale beriem 3mesiac vitaminky na ovulaciu a na zmiernenie PMS a velmi mi to pomaha.
@prskavka2223 tak mozno dve ovulacie za sebou.Moze byt aj to
@limetka55 gratulujem ja mávam 27-28dc a ovu býva tak 13/14dc 🙈
Ďakujem baby 🙂

@nila1111 tak tak 🙂 držím prsteky aby sa vám vytúžené mimi podarilo 🙂 drzkaj sa a nech sa vsetko vyrieši ❤