Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@vandica ešte nie mozno uz zajtra bude✊
@noemikatka ďakujem ti 🙏
Ahojte baby 😊 dnes som 12 dpo (včera mala prísť MS) skúsila som test ale nič. Kedy vám ukázalo? Či ešte je tam nádej vôbec 🤷
@sekerka18 do takeho cca 13 dpo je nadej, pokial maš určeny presne den ovulacie 😉
@lauritkatesty áno meriam si aj BT a zatiaľ teplota hore stále 😊 dobre počkám dva dni a uvidíme či sa niečo ukáže už.
@sekerka18 kým ms nepride vzdy je nadej
@noemikatka tak len čakať musím. 😊
Tak dočkala som sa. Začala som spinit tak zasa nič 🤷
test je 13 DC
@michaela22042 podľa aplikácie sa určite netreba riadiť. Treba sledovať telo,hlien, teplotu,testy. Testovať aspoň dve hodiny potom čo dačo piješ. A čakať či bude palička prvá silnejšia ako druhá. Ten spodný test je fajn ,treba skúsiť ešte zajtra. Držím palce
@lululka22 to je jeden a ten isty test, urobim si zachvilku dalsi lewo som nepila nic poradně tak to využije a uvidím aka je palicka testovacia. ale ked bude cca taka ista tak to znamena ze 24-48hod je ovulacia ano?
Ahojte trosku som zmetena , začala som testovať včera -13DC som si robila test o 11 tak je testovacia slabšia a este o 13 a tam je výraznejšia aj ked ne este len 13DC bola som prekvapená ci to uz je ovulacia a dnes zase o 11 som si urobila a vyššiel taký výsledok. Znamená ze včera bola ovulacia ? Alebo vyskusat dnes este jeden test . Dakujem za odpovede
@michaela22042 ovu už mohla byť ale aj nie. Ťažko povedať keď sa len začínaš sledovať . Skús ešte ďalšie dny testovať a sleduj sa. Mala by byť do 48hod po pozitivnom. Tak sa snazte. DrZim palce
@michaela22042 vrchol si mala.21dc,takze ovulka prebehla v priebehu nasledujucich dvoch dni.
@michaela22042 ved ho mas pozitivny ... ten prostredny .. ovulacia sa dostavi za 12-48 hpdin... mne zvykla na druhy den po pozit teste. Testujem vzdY poobede okolo 13hodin... snazim sa predtym cca 3 hodin nepit... testovat sa odporuca cca po skonceni menaesu denne, okolo ovu mozes aj 2x denee ... mne to vyslo okolo 11-13 DC ... zriedka aj neskpr...
Jeden den test uplne negat, druhy sa ryseje a treti uz brutal pozit... cize bacha... moze skocit na pozitivny atd... mimo to chybovost testovania moze byt vysoka... nespoliehat sa na to a radsej sa okolo plpdnCh dni venovat partnerovi 🙂 spermijky tie dva dni sprehladom preziju 🙂
Ahojte babulky, chcem sa spýtať, vy ste si tu uz všetkým možným prešli. Bola som na folikulometrii 18 a 20 dc. Nič nevidela...zevraj je to anovulacny cyklus...pritom kazdy mesiac som mala na 21dc ovulaciu podla testov...mám mať ms cca medzi utorkom az stvrtkom...už vyše tyzdna mám neskutočne veľa veeeeelmi natahovacieho hlienu...som na intimkach . Od včera mam pozitívne ovu testy a dnes mega. Je možné, že sa mi ovu posunula o 11 dní do času očakávanej ms z jedného na druhý cyklus? A je možné že ona nic nevidela? Folikuly sa netvoria od začiatku cyklu?
@sonicka1306 o folikumetrii neviem nič. Ale áno je mozne, že máš ovulku až pred menzesom. Ja som tak mala a neprišla mi už MS. Týždeň meškalo a test biely. Nechápali sme. A až potom ukázalo slabú ciarku.
@sonicka1306 Vsetko je môžme ak máš pozitívny ovu test milujte sa ✊❤😊
@sekerka18 ďakujem🙂 no my sme tiež mimo... vždy mi krásne ukázalo na 21dc, dnes som 32 a čakám skor ms ako ovulku...nechápem...dr ked ma kukala 18 a 20dc skonštatovala, že je to mesiac bez ovulky, ze ziadne vajka nie su... preto nechápem...
@noemikatka to veru jo 😊 hihihi ❤
@sonicka1306 jedine ako to mozes overit ci bola ci nebola ovu je bud bazalna teplota, ktora ti stupne aspon o dva stupne alebo vysetrit hladinu progesteronu v krvi ... test moze byt pozit a ovu nemusi byt, ale mne sa stalo, ze mi ano v ivf centre nespoznali ovulacny folikul ... doktorka sa zaucala na mne ... never nikomu ! Len sa s chutou milujte 😉

Ahojte baby, ten posledný ovu test ešte nie je pozitívny že? 😏