Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Posledny je teraz 10minut dozadu🙂
@simka2433 posledný vyzerá najsilnejší
Ahojte vždy som si myslela že mám ovu tak 18-20Dc ...mám bolesti v krížoch v podbrušku výtok...podľa uvu test...nemám ...tak som si začala robiť hneď teraz vo štvrtok mi skončil menzes tak som si piatok začala robiť ovu testy a zistila som že ovulaciu mám teraz na začiatku uvidíme zajtra pozajtra.... Nakoľko minule som mala čiastočky ako duch tak teraz sú pekné viditeľné...môže byť že mám ovulaciu takto hneď cca 8-10Dc ? Ďakujem za radu
@trinity246 jasné že je to môžne že máš ovu tak skoro niektoré zeny majú ovu aj počas posledných dní menzesu takže môžme je úplne všetko držím palce❤
@noemikatka dakujeeem
@trinity246 dakujeem🙂
Ahojte viete mi prosím pozrieť tieto ovu testy a ktorý vám príde najviac pozitívny? Som z toho zmetena. Minuli mesiac som mala ovu test pozitívny na 9dc. Tento mesiac sa mi zdajú všetky už skoro pozitívne a potom hneď klesnú. Nie sú tmavé viac nez testovacia čiarka. Ďakujem za názor. Mne sa zdala 25.2 najtmavsia ale aj dnes 27.2 bola dosť silná. Budem pokračovať ďalej v testovaní.
@noemikatka ahoj môže byť že som mala ovu teda cez ms? Lebo tie čiarky sa vôbec už nezosilnuju...musím druhý mesiac skúsiť aj cez ms
@trinity246 neviem aku silnu ms mávas keď tá skus od 5dc robiť ovu testy alebo môžeš byť jedna stých ktorej testy neukazu mne napr. Pár mesiacov ukazovali testy a potom jeden mesiac buď som nestihla a prebehla ovu v noci alebo len neukazalo aj tebe sa to môže stať že máš ovu v noci mmilujte sa každý 2-3den to je lepšia istota ako minat peniaze na testy
@noemikatka no veď este skúsim od toho 5dc a uvidím ....veď nikdy som si nerobila testy to som len skúsila lebo18dc mávam bolesti neskutočne krížov spodok brucha výtok ale ovu mi neukazuje vtedy ...a keďže sa pokúšame o bábo niekoľko rokov tak som bola zvedavá .... dakujeeem za rady ♥️
@trinity246 držím silno place nech vám to vide milujte sa aj počas posledných dní ms raz to príde keď to budeš najmenej čakať ❤❤✊✊
@noemikatka dakujeeem ♥️
@kaculda2 ahoj, ako nakoniec? Pozerám že cca 2 týždne predomnou si mala pozitívny ovu test, tak už by si mohla vedieť či vyšlo vám? Ja až o 4 dni testujem, tak som zvedavá
@88matulka88 ahoj tak ja som nakoniec aj otehotnela ale neudrzalo sa. Tak už mám aj po MS a skúšame ďalej.
@trinity246 u nás to zas nevyšlo uvidíme nabudúce 😉
@trinity246 test negatívny? Alebo mrska došla?
Baby stalo sa vam ze ste mali po kramoch potom 3 dni nic a potych 3 dňoch špinenie a bolesť brucha. Dnes mam 8 DC.

Ahojte baby, posledné cykly som si začala sledovať ovuláciu (mám 30 - 31DC), používam ovulačné testy (avšak som v nich ešte stále začiatočník) a chcem sa spýtať a uistiť sa, že za pozitivny ovulačný test mám chápať ten na 20DC? A je to v poriadku, keď mám ovuláciu takto posunutú?