Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte mám otázku robím si ovu testy myslela dom si že ovu testy si môžem robiť hneď ráno keď vstanem ale ako čítam všetky príspevky tak pozerám tak naidealnejsie je až od 10hod.... Ráno dom si robila a konečne po 4cnoch som zapózovala druhu slabulinku čiarku teraz som si išla spraviť len tak pre info zo zvedavosti a je už skoro rovnako silná ako testovacia takže ovu by mala kedy prísť?
@trinity246 pozitívny test bude keď bude druhá čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako prvá 🙂 a vtedy nastane ovu do 48h najneskôr. Ja si robím ovu testy o cca 11tej a ked mam pozitívny test tak väčšinou v ten večer mám aj ovulaciu. Takže urob ešte zajtra a uvidíš 🙂
@aknamorka22 dakujeeem ako nerobím ovu test prvý krát ale nakoľko sa snažíme s manželom o bábo už 8rok pred dvomi som potratila a zas sa nedarí tak som skúsila ovu testy že či keď mám ovu vtedy cca keď mám príznaky a ukazuje mi to kalendár aby som sa usvedčila ...dúfam že sa nám už čoskoro podarí 🙏🙏🙏
@aknamorka22 keď sa mi blíži ovu tak ma boli strašne na pravej strane akoby vajecnik ide mi tá bolesť do krížov mám akoby naliate podbrušku tak že niekedy mám problém aj s cikanim 😱 tak od tejto bolesti cca do dvoch dní mám ovu podľa testov
@trinity246
Ja som mala v októbri minulý rok biochemické tehu a odvtedy som začala cítiť ovulaciu. Je to hrozné. 5 dní pred mám hrozné tlaky v podbrušku a krížoch, potom ked to nastane tak sa dve hodiny poriadne nemôžem postaviť (a to nehovorím o sexe, bolí to jak fras) a potom ešte 4 dní pokiaľ mi uplne odznie bolesť. Dovtedy som netušila, že nejakú ovulaciu mám. Nechápem prečo to teraz tak bolí :( bola som aj u doktora na prehliadke a vraj je všetko okay. A na posledy som.dokonca mala.aj spinenie :D tak držím palce aby sa čo najskôr zadarilo. 8rokov je už pekne dlhá doba :(
@aknamorka22 ja mám úplne toto isté od kedy som bola na prefuky vaječníkov tiež som to riešila u gynekológa a ten tiež vsetkoo je ako má byť a ženské telo sa mení stále .... Ale je to neskutočna bolesť ktorá sama príde do 4 hod sama aj odíde ale aj tak.... Ďakujem dúfam že tento rok sa nám to už podarí 🙏🙏🙏
Ahojte baby, potrebujem poradiť. Ovu testy robím prvý krát a už 3tí deň po sebe mám pozitivny ovu test...nerozumiem tomu...v piatok na 12DC mi pichli OVITRELLE a povedali ze sa máme snažiť piatok-sobota-nedela...aj sme sa snažili len on je stale pozitivny este aj dnes...tak aj dnes sa mame znazit? Štvrtí deň? Dozreju vôbec spermie? Je to spravne keď sa tak často snažíme? Ten samostatný jeden na foto je dnešný (8.2.) ostatné sú z predošlých dní.
@trinity246 ja som bola minulý mesiac na laparoskopi a prefukoch
@lienka_9 no a nemozte byť tehotná? ....ja na zas problém že pred dvomi dňami som mala slabinou čiarku tak som si spravila dnes ráno už žiadnu zas som si spravila o 16 zas slabunka vôbec nieje tak silnaaa a robím sinovu test už 6den.... Môžem sa spýtať čo vám to pichly mi sa snažíme už 8rokov mala som prefuky vaječníkov a jeden potrat a stále doktor nerieši nič taketo....😱
@lienka_9 ja som bola v roku 2016 potom po dvoch rokoch som ostala tehotná ale dom potratila a teraz sa zas snažíme už skoro 2roky a nic.... Teraz skúšam čipky MYOovunele...tak uvidíme ...robím si ovu testy ale sú také čudné raz je slabšia čiarka raz žiadna zas tak neviem čo si mám o tom myslieť 😱
@trinity246 brala som clostilbegyt a na folikulometri mi pichli inekciu OVITRELLE na spustenie ovulacie...tehotna asi nie po 3 dnoch
Baby robil si niekto ovulacne testy po OVITRELLE? Ďakujem z odpoveď ❤️
@aknamorka22 ja mám takisto bolesť počas styku. Biochemické som mala 4.12. Bola som v 5. týždni. Nikdy som s bolesťou počas styku problém nemala. Až teraz po potrate. Sama tomu nechápem
@andrejocka36 áno stretla tak neviem či mám ovu hneď po menstruaciii alebo keď mám mať tak aj ja som začala s ovu testami
@andrejocka36 ahoj, ja mám na ovu teste vždy druhú čiarku. Jeden mesiac som si robila ovu test každý deň a vždy tam bola druhá slabsia. Nestalo sa mi, ze by na ňom bola len jedna čiarka 🙂
@trinity246 ja som sa s tým práve nestretla. Preto sa pýtam
@trinity246 ja som si minule robila ovul. test a bola tam len jedna / preto som ostala z toho taká prekvapená.
@lienka_9 je to úplne normálne, ovitrelle obsahuje hormón hcg, čiže niekto ma aj na 10ty deň po vpichu ešte ducha na teste. Mala by si počkať na ms a keď bude meškať, potom robiť test. Alebo presne tento istý druh tehu testu kúp a rob každý deň a uvidis ako sa čiarka bude strácať. Ak by náhodou bola tri dni rovnaká, tak je to teoreticky začínajúce tehotenstvo.
@ceklis môžem otázku ja som brala čipky MYOovunele ale robila som sinovu testy a mám tam stále len ducha akoby ovulácia vôbec beprebehla....
@trinity246 pri tých ovulacnych testoch je najlepšie merať aj bazalnu teplotu. Ono je možné, že ovulacia aj bola, len si nezachytila vrchol toho lh hormónu. Čiarka na teste je vždy nejaká, silnejšia alebo slabšia. Počas vrcholu by mala byt teda silnejšia ako ta kontrolná a to znamená že ovulacia nastane do 12-24hod od pozitívneho testu. Ale vždy to vie potvrdiť práve ta bazalna teplota.
Darujem ovulacne testy cca 30ks..Len osobný odber.. Som z PD

@domcatko1811 mne nie😉