Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Posledný je dnes robený 11DC
@summersunny94 Už píšem síce neskoro , ale možno dobudúcna pre iné baby, netreba sa báť, 9-10DC je pre väčšinu cyklov dosť skoro, neboj, keď bude OVU ukáže sa to. Pozri ako mne sa krásne v priebehu dvoch dní s úplne slabej čiarky stala oveľa silnejšia ako kontrolná dokonca 🙂 A dúfam teda, že sa vtedy podarilo, keď sme mali sex každý deň od 12DC do asi 17DC :D
@luna379 to je super , ja som dnes 23DC a vyšiel mi takto (testy spodný) a včera je robený ten vrchný.
@summersunny94 Mávaš také dlhé cykly? Viac ako 30 dňové? Keď už 23DC a stále nič... Nie je ešte pozitívny. Ale podľa mňa zajtra už bude. Držím palce.
@luna379 áno mávam dlhé, meskavaju mi svoje dni aj týždeň aj 2 týždne.... Stále ... No uvidíme 🙂
@luna379 a ďakujem moc 🙂
Ahojte,je tu prosim niekto kto pouziva na meranie plodnych a neplodnych dni cyklotest-ten pristroj?
@monka3211 podľa mňa mu ešte trošku chýba, možno poobede už bude uplne pozitívny, alebo zajtra ráno. 🙂
@monka3211 musí byť rovnako silná alebo ešte silnejšia 🙂
@summersunny94 ďakujem veľmi pekne. Skúšam prvý krát ovulacne prúžky a nebola som si úplne istá. ❤️
@monka3211 ja som minuly mesiac prvýkrát skúšala a tiež som sa pýtala, potom som až tomu porozumela. Ideš teda poobede skúsit? Okolo 2 cca by som skúsila, pridaj potom foto, držím palce 🙂👊
@summersunny94 áno večer ešte skúsim. 🙂
@monka3211 No akooo? 🙂
@monka3211 tak ten je už jasné pozitívny, držím palce teda nech o nejaké 2 týždne už dávaš takýto tehotensky 😊😊😊
@summersunny94 ďakujem 💕
@monka3211 potom daj vedieť 😊
@summersunny94 jasne 🙂
@tulipaniceku.ano už už skoro je a tak o deň dva ovulka.A kedy mávaš bežné.Kolky deň cyklu?
@lela123 Bežne som mala medzi 17 až 20 DC 🤷♀️ Takze celkom sok. Ale sedí mi to aj podľa bolesti (tie mávam vždy úplne špecifické v čase ovulky).

Ja mam ten graf nejaký divný 🙄