Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@manamani1 prosim ta to mas foto testou ovu ci tehu ?
@romannasport kde?
to su asi ovu testy ze? lebo niektore reakcie citam ako na tehu 😒 😉
@lauritka prosim ta lauritka chcem sa spytat vidim ze vela vies o ovu testoch. 17 som mala ovu podla testu aj som citila 18 bola slabsia ciarka, len tak som testla aby som videla a dnes je 23dc a urobila som ovu test ale cez den a ta druha ciarka je dost silna, normalne by som cakala ovu keby ze mam pred tym takuto ciarku. viem ze a tehu by sa malo testovat rano ale hm nahodou by nemohlo byt aj tak ze pozitivne??? to jedno, chcela som sa spytat, ale uz sa viam upinat nebudem, tento mesiac mi to pekne slo, nezapodievat sa tehotenstvom🙂 kvoli hlave, aby som sa nezblaznila, ale potesilo by. neva pokecala som si pa

@lauritka no tak teraz neviem, lebo mi to vyznacilo inac ovu na kinderwuns a FF
tak mala som 19 a 20DC - 36,6 potom 21-23DC 36,8 a 24DC 37, pozit ovu test na 21DC(foto som pridala,str.102)
na Kinder to vyznacilo o dva dni skor uz toho 21, teda 22DC zacina po ovu obdobie
na FF nic a ked zadam dalsie teploty tak to da az na 23DC ako Ovu, a 24DC zacina po ovu obdobie aj ked som dala pozit test na ten 21den ??? tak nechapem 😕 😕 😕