Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ahoj @lauritka a aj ine zenusky, ktore sa vyznaju.
Nieco o mne. Obcas vas tu citam, nie pravidelne ale nakuknem. Stale som sa zdrahala, ze ja avu testy robit nebudem. Obcas ovu citim, take tahanie v podbrusku, ale to zial nie kazdy mesiac. Snazime sa nieco vyse roka, chceme este copatu pipinocku ;-DDDDDDD Ale nejak to nejde. Uz sme sa dali obaja aj vysetrit, ale testy ok, muzove aj moje aj hormonalne aj stitna zlaza v poriadku aj organy, no proste vsetko. Zdravi sme vraj ako rybicky. Stresy mame ale nie väcsie ako väcsina ludstva. Takze to tie nemoze byt pricina. Merala som aj BT ale ked mi to ca. pol roka stale davalo ukazkove grafy, tak som sa na to vykaslala,to sa jednoducho neda, este aj cez viekendy a na dovci nastavit budik na piatu, kedze cez tyzden vstavam o piatej. Hlien tiez pozoruke, no ten az taky ukazkovy nie je ale tie rozne stupne sa dali rozoznat. Tak som sa naserkala a ze si urobim ovu testy. Som vas tu cely minuly tyzden citala aj vselijake ine strany koli info. Cyklus mam ca. 26 dnovy, mam v mobile app a tam to plus/minus 1-2 dni s tymi kramami stale vychadza, ukazuje aj kedy by mala byt ovu a tiez na teste bol popis od kedy mam zacat testovat, tak som sa toho striktne drzala. Len ja nomu az tak nechapem. Vcera dom mala uz velmi hrubu ciarocku, keksikovali sme aj vcera aj predvcerom. Dnes uz je ciarocka tenucka. Co to znamena? Ked je uz tenka, tak ovu uz prebehla? Toto som sa uz na tych mudrych stranka nedocitala. V popise k testu bolo, ze od hrubej ciarky do 24-36 hodin ma nastat ovu. Ked bola vcera rano hruba ciarka, vecer bol keksik a dnes uz tenka, tak sme to prepasli ci este stihli, ci ako? som uplny debil z toho.
Dakujem vam velmi pekne za odpovede.
moje nervy, a este je to aj dolu hlavou grrrrrrr
@lauritka takze ono to fakt funguje s tymi ovu-testami. Ja som si poporezala vela foteciek, a tu v tejto diskusii, a dalo sa mi to take vselijake.
Ozaj a tie bolesti (obcas ale veeeelmi zriedka to mam aj ja) tie su ked uz folikel praskne a vajicko sa uvolni alebo kedy? Clovek stale cita o tiez "bolestiach" ale nikde som sa nedocitala, v ktoru dobu to je.
@yanni ano, dolezity je ten vrchol.. potom mas est e dva dni na snazenie.. kedy presne prebehne ovulacia, to test neukaze, jeho ulohou je len ukazat to vopred.. potom zoslabne, to uz je nepodstatne.
ja mavam bolesti vopred.. potom uz citim nejak podvedome, ze ovulka asi prebehla ked povolia..
@tinus999 a čo príznaky? máš nejaké? 🙂 ďakujem.
@bloncka007 ahoj, nie nemám žiadne príznaky, ani pri dcére som nemala žiadne...
No,tak my sme to poistili v piatok v den poz.OT a este sob.a nedela.Dufam,ze to klapne 😉 .Chcela som to este poistit poraadne,ze este v pondelok,no manzel ma uz poslal spat 😀 😀 ,ze uz doooosc 😀 .Tak,uvidime 😀 . @lauritka Ahoj moja..1DPO ratat 06.04 alebo 07.04??Poz ovu testik bol v piatok ...diiiik
zeleny je posledny dnesny uz negat
@leishmania No ja to vidim pekne na teste.c 6 a 7.Na 7dmom je to silnejsie a potom je to uz svetlejsie
@renkaniki ono kym boli cerstvejsie boli tie 4 rovnako silne tych 10 min po odcitani tak uvidime 🙂
@leishmania testovala si prvý cyklus, alebo už dlhšie sleduješ? Všetky sa mi zdajú strašne podobne silné, ten č. 2 a 3 (vedľa zeleného) sa mi zdajú trochu silnejšie od ostatných..
@suzi33 v podstate prvy cyklus tolkoto dni za sebou. teraz sa aj mne tie zdaju najsilnejsie len za cerstva ani nie a taktiez to uz bol 19 a 20 den cyklu 😕
teda 18 -19 dc
@leishmania Niekedy je možné, že sa ovu posunie, niektoré majú ovu napríklad až na 35dc. Samozrejme sa ti posunie aj ms.. Teda, asi by si bola najradšej, keby neprišla teraz vôbec 🙂 Tak držím palce, aby bol toto správny cyklus 🙂

@ellenie gratulujem...😀