icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

adamnela
5. máj 2014

@majuska7979 no som zvedava, ci naozaj pride alebo nepride toho 10 maja 🙂

majuska7979
5. máj 2014

@adamnela vcera som si len tak urobila ovu test ked som prisla z prace ze ci ovu neprisla neskor ale bielucky ovu test..ani len duch... 😀 😀 😀 😀 😀

adamnela
5. máj 2014

@majuska7979 mne uz konecne pravdepodobne zacina plodny hlien, tak som zvedava 🙂

majuska7979
5. máj 2014

@adamnela joj to snazilkovat....ja som si obzerala prsia lebo boleli jak fras..ale bolia asi este viac lebo som mala podprdu s vypchavkami 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ja tapa

adamnela
5. máj 2014

@majuska7979 no nemam s kym snazilkovat, kedze mm dnes nepride domov. Dufam, ze zajtra sa mu podari, alebo najneskor v stredu 😉

majuska7979
5. máj 2014

@adamnela juuj skoda ale mozno akurat trafite na ovu 😉 😉 😉 😉 😉 😉

adamnela
5. máj 2014

@majuska7979 no to dufam, ale to by bola skor nahoda, ale zasa clovek nikdy nevie 🙂

loginout
5. máj 2014

Baby prosím vás prvýkrát v zivote som si kúpila ovu testy. To môžem robiť hocikedy alebo ako? Nemám k nim návod 🙂 som 12DC a asi sa tu budem s vami radiť ak môžem 😉 dakujem

adamnela
5. máj 2014

@loginout ahojky...Najlepsie je ich robit po 10-tej a najlepsie nepit aspon 1- hodiny predtym. Ale kludne mozes robit aj poobede, to je jedno 🙂

loginout
5. máj 2014

@adamnela aha ďakujem ;) v práci ich asi robiť nebudem....spravím zajtra a potom dam foto s dnešným a uvidím teda čo ďalej 🙂

adamnela
5. máj 2014

@loginout ok, tak skus a zajtra sem hod 🙂

renkaniki
6. máj 2014

Tak davam Sem ovu testiky,aby ste videli,ako to ma byt,kedy je uz ovu test poz.je to 14,15,16 17 dnesny 17DC.Hlien mi zacal v piatok ,sobota a to som vedela,ze o 3 dni dojde poz.OT.A dnes uz je..testovala som uz rano o 6stej a ukazalo to tak krasne...vzdy som testovala o 10:30,11:00.Tak vo stvrtok by mala byt ovulka.No zacneme uz dnes 😉

loginout
6. máj 2014

@renkaniki a to nemáš už ovulku dnes? Resp do 24 hod keď je pozitívny?

vejula
6. máj 2014

@renkaniki ovulačný test sa nemaá robiť z prvého ranného moču, lebo môže byť falošne pozitivny...

leishmania
6. máj 2014

myslite ze sa to. uz chysta na ovulaciu?

renkaniki
6. máj 2014

@loginout Tak to od poz.OeT je do 24-48hod.ovulka.To znamena,ze tak vo stvrtok by mala byt.Ale je dobre sa uz od poz.OT snazit.To som sa vsetko tu naucila,ja som testy nepouzivala a odkedy ich pouzivam a radia aj dievcence tu ,tak viem,ako to vsetko funguje...velmi Vela tu poradila a poradi este nasa @lauritka 😉
@vejula Ja viem,ze nie z ranneho sa ma,ale ja som aj tak vedela uz ,ze dnes by mal byt test poz.tak som si aj skor testla....vcera uz bol pekne silnejsi,tak som vedela,ze dnes uz budu //,ake maju byt....
@leishmania Dnes ho uz mas poz.tak sup sa na vec uz od dnes 😉 .Drzim palce

leishmania
6. máj 2014

@renkaniki ved my istime pravideln pred aj po :D hlavne testujem aby som vedela kedy mozem zacat testovat tehotenske :D

yanni
6. máj 2014

@vejula @renkaniki ja robievam z druheho mocu. Inak mi to nevychadza casovo. V kancli mi je to blbe a vecer uz som "prepita" ;-DDDDD Takze rano sa idem pekne vycikat a potom este bud lahnut alebo uz chystam do roboty a predtym ako idem z domu, tak este cik a urobim test. Robila som zatial sice len dva cykly ale vysiel vzdy pekne. Minuly mesiac na 13dc a tento na 15dc krasne pozitivny.

majuska7979
6. máj 2014

@adamnela takze davam na znamost ze vcera som bola prepracovana...spala som iba 2 hodky a moje prsia sa mi zdali vacsie nez normalne ale su presne rozmerovo ako na mrchu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze hlasim ze pride za 4 dni mrcha a to urcite 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

adamnela
6. máj 2014

@majuska7979 no som zvedava velmi na teba, ci ta mrcha naozaj pride 🙂

majuska7979
6. máj 2014

@adamnela pride...mam uz navaly tepla..co je moj znak 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ale neva buduci mesiac netestujem..ideme na svadbu a proste budem to mat vies kde 😀 😀 😀 😀

adamnela
6. máj 2014

@majuska7979 no niekedy je najlepsie to mat presne tam a vtedy sa to mozno naozaj zadari 🙂 Drzim palce a ktoreho idete na svadbu?

jitaf
6. máj 2014

@adamnela
ha už jsem tady 😀

jitaf
6. máj 2014

tak posílám...když na ně koukám tak ten 15DC je nejsilnější ze všech a včera skoro nic a dnes také ne...známá mi říkala že ona neměla nikdy pozitivní jako aby byl fakt silný

adamnela
6. máj 2014

@jitaf no vidis, si sikulka 🙂
No ten 15 DC vyzera ozaj najsilnejsi, ale neviem, ci sa to aj naozaj da povedat, ze z toho mohla potom prist ovulka... Co povies @lauritka na tieto testy?

jitaf
6. máj 2014

@adamnela
jde to blbě vidět ve skutečnosti to je líp vidět že ten15DC je nejsilnější...to byla neděle a to jsme měla trochu nějaký hlen nebo co to bylo a hrozně mě dloubalo ve vaječníku pravém až jeden dloubanec mě dostal do kolen ale od včera nic...jo bolí mě podbříšek ale ta neděle byla něco jiného

adamnela
6. máj 2014

@jitaf no uvidis, skus este dalej merat a uvidime, co z toho nakoniec bude...A mozno si len nevystihla vrchol, aby boli ciarka silnejsia, no ktovie...Fakt Ti neviem lepsie poradit... 😒

jitaf
6. máj 2014

@adamnela
😉 i tak děkuji ...budu měřit dále ale jsem z toho docela zklamaná jsme se těšila jak budu mít pozitivní test ovu a mám prd ☹

adamnela
6. máj 2014

@jitaf verim Ti, aj ja som robila ovu testy od 10 DC az do 19 DC a ked nic neprichadzalo, tak som to nechala tak a dnes je uz 22 DC mojho cyklu a ovulka zatial stale nikde..Takze presne viem ako sa citis..Aj ked ja mavam dlhsie cykly, takze u mna je to skor cele posunute, no u teba neviem veru... 😒

lauritka
6. máj 2014

@adamnela

@jitaf no mne sa zdaju slabe.. jedine ak by si fakt nevystihla ten uuplny vrchol....

a teraz uz mas kremovy hlien ??