Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@adamnela vcera som si len tak urobila ovu test ked som prisla z prace ze ci ovu neprisla neskor ale bielucky ovu test..ani len duch... 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 mne uz konecne pravdepodobne zacina plodny hlien, tak som zvedava 🙂
@adamnela joj to snazilkovat....ja som si obzerala prsia lebo boleli jak fras..ale bolia asi este viac lebo som mala podprdu s vypchavkami 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ja tapa
@majuska7979 no nemam s kym snazilkovat, kedze mm dnes nepride domov. Dufam, ze zajtra sa mu podari, alebo najneskor v stredu 😉
@adamnela juuj skoda ale mozno akurat trafite na ovu 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 no to dufam, ale to by bola skor nahoda, ale zasa clovek nikdy nevie 🙂
Baby prosím vás prvýkrát v zivote som si kúpila ovu testy. To môžem robiť hocikedy alebo ako? Nemám k nim návod 🙂 som 12DC a asi sa tu budem s vami radiť ak môžem 😉 dakujem
Tak davam Sem ovu testiky,aby ste videli,ako to ma byt,kedy je uz ovu test poz.je to 14,15,16 17 dnesny 17DC.Hlien mi zacal v piatok ,sobota a to som vedela,ze o 3 dni dojde poz.OT.A dnes uz je..testovala som uz rano o 6stej a ukazalo to tak krasne...vzdy som testovala o 10:30,11:00.Tak vo stvrtok by mala byt ovulka.No zacneme uz dnes 😉
@loginout Tak to od poz.OeT je do 24-48hod.ovulka.To znamena,ze tak vo stvrtok by mala byt.Ale je dobre sa uz od poz.OT snazit.To som sa vsetko tu naucila,ja som testy nepouzivala a odkedy ich pouzivam a radia aj dievcence tu ,tak viem,ako to vsetko funguje...velmi Vela tu poradila a poradi este nasa @lauritka 😉
@vejula Ja viem,ze nie z ranneho sa ma,ale ja som aj tak vedela uz ,ze dnes by mal byt test poz.tak som si aj skor testla....vcera uz bol pekne silnejsi,tak som vedela,ze dnes uz budu //,ake maju byt....
@leishmania Dnes ho uz mas poz.tak sup sa na vec uz od dnes 😉 .Drzim palce
@renkaniki ved my istime pravideln pred aj po :D hlavne testujem aby som vedela kedy mozem zacat testovat tehotenske :D
@vejula @renkaniki ja robievam z druheho mocu. Inak mi to nevychadza casovo. V kancli mi je to blbe a vecer uz som "prepita" ;-DDDDD Takze rano sa idem pekne vycikat a potom este bud lahnut alebo uz chystam do roboty a predtym ako idem z domu, tak este cik a urobim test. Robila som zatial sice len dva cykly ale vysiel vzdy pekne. Minuly mesiac na 13dc a tento na 15dc krasne pozitivny.
@adamnela takze davam na znamost ze vcera som bola prepracovana...spala som iba 2 hodky a moje prsia sa mi zdali vacsie nez normalne ale su presne rozmerovo ako na mrchu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze hlasim ze pride za 4 dni mrcha a to urcite 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@majuska7979 no som zvedava velmi na teba, ci ta mrcha naozaj pride 🙂
@adamnela pride...mam uz navaly tepla..co je moj znak 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ale neva buduci mesiac netestujem..ideme na svadbu a proste budem to mat vies kde 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 no niekedy je najlepsie to mat presne tam a vtedy sa to mozno naozaj zadari 🙂 Drzim palce a ktoreho idete na svadbu?
@adamnela
jde to blbě vidět ve skutečnosti to je líp vidět že ten15DC je nejsilnější...to byla neděle a to jsme měla trochu nějaký hlen nebo co to bylo a hrozně mě dloubalo ve vaječníku pravém až jeden dloubanec mě dostal do kolen ale od včera nic...jo bolí mě podbříšek ale ta neděle byla něco jiného
@jitaf verim Ti, aj ja som robila ovu testy od 10 DC az do 19 DC a ked nic neprichadzalo, tak som to nechala tak a dnes je uz 22 DC mojho cyklu a ovulka zatial stale nikde..Takze presne viem ako sa citis..Aj ked ja mavam dlhsie cykly, takze u mna je to skor cele posunute, no u teba neviem veru... 😒

@majuska7979 no som zvedava, ci naozaj pride alebo nepride toho 10 maja 🙂