icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

alex999
2. apr 2013

@janina999 ja som kupila ake maly, ale veľmi som bola spokojna s women secret, alebo odtiaľ www.ovulacne-testy.sk a maju tam aj tehu testy veľke balenia. Su dosť citlive a oplati sa brať viac 😉

zdenkaxyz
5. apr 2013

Ahojte. Testovala som 5 dní. Prvý bol negatívny - v pozadí veeeľmi slabá čiarka, druhý, tretí deň boli čiarky silnejšie, ale nie až tak presvedčivo silné a štvrtý deň už zase slablo. Tak tie dve silnejšie čarky, to bola ovulácia? Som z toho dáka zmetená. Poraďte niekto.

lauritka
6. apr 2013

@zdenkaxyz pokial nemas obidve ciarky rovnako silne, pripadne testovacia silnejsia, tak to nic nebolo...
LH mas v moci stale, cizse slabsia, alebo silnejsia ciarka tam moze stale byt. musis cakat na silny testik.
kuk moj album, tam su priklady pozitivnych.

nikola81
7. apr 2013

@lauritka Ahoj, chcem sa opytat, Vcera mi vysiel pozitivny ovu test, a dnes som bola na kontrolu a nemam ziadny dominantny folik. Najvacsi mal 8mm. BT mi dnes klesla na 36,5. Moze este nejaky dorast? Nerozumiem tomu

rusinka1989
7. apr 2013

no keby som bola vedela vobec ako a kedy to pouzit lebo bola pre mna novinka ze v nasom meste to nemaju ani v jednej lekarni

lauritka
7. apr 2013

@nikola81 hmm.. nechapem, zeby lekar nevidel.. no podla toho testu by mala dojst ovu do 48 hodin.. uvidis ci stupne BT..

nikola81
7. apr 2013

@lauritka Dakujem, 😉

sesilia
7. apr 2013

baby, potrebujem poradit. Este nemam velke skusenosti v ovulacnych testoch.Testujem sa od 2.4., ciarky boli zatial velmi chabe. Dnes vsak som testovala dvakrat,kedze ciarka o 11:30 bola tmavsia ako predosle dni a nedalo mi to a spravila som si aj druhy o 18:00. Myslite, ze ten druhy znaci ovulaciu? Alebo este nie je dostatocne silna ta druha ciarka.

Par dni si uz meriam aj teplotu, prve tri dni 36,4. Dnes to je 15DC klesla na 36,1. Teraz pred ovulaciou ma teplota klesat a po ovulacii stupa?

dakujem

lauritka
7. apr 2013

@sesilia no ja by som povedala, ze uz je skoro pozitiv. skus este zajtra 🙂 ale aj ta teplota je podozriva, krasne si klesla pred ovulkou.. cize pocitam ovulka bude cca do 2-3 dni.. po pozitivnom testiku je do 48 hodin. potvrdi sa stupnutim teploty a ked sa bude drzat hore.

sesilia
7. apr 2013

@lauritka dakujem,si mila.

polyana
15. apr 2013

ahojte, vždy som si myslela, že ked cítim bolesť vaječníkov, čo bolo vždy niekde v strede cyklu- tak že vtedy mám ovuláciu. Teraz v sobotu, som opäť chodila sklupčená od bolesti, tak som si urobila ovulačný test a ten mi ukázal dve čiarky. Z toho mi teda vyšlo, že asi tú ovuláciu nemám v den ked mám bolesti, ale asi až na druhý den. Včera sa mi ale manžela nepodarilo zlomiť,aby sme sa posnažili, ale dnes dooobedu prišlo z čista jasna 😀 😀 Je nejaká možnosť ,že by som mohla otehotnieť po dnešnej akcii 😉 aj ked bola ovulácia asi včera???

lauritka
26. apr 2013

@polyana bolesti byvaju zvycajne pred ovulkou a pozitivny testik tiez cca 48 hodin pred.. cize ste sa trafit mohli.. 😉

hope222
28. apr 2013

?????

slniecka85
2. máj 2013

Ahojte! Chcela som sa opytat..19DC som mala pozitvne ovu testy,no s muzom sme boli spolu 17DC ,myslite zeby drobci vydrzali a moze z toho nieco byt?

lauritka
3. máj 2013

@slniecka85 no skor nie ako ano... ak mas pozitivny 19 dc tak ovu zvykne byt do dvoch dni. cize to by museli vydrzat cca 4 dni.. ale stava sa 😉

kessica
11. máj 2013

Dobre ranko kocky 🙂
Mam otazku ci nema niektora z Vas na predaj INOFOLIC 🙂 ? ♥

sisy222
13. máj 2013

Ahojte,myslíte,že v jednom cykle môže prebehnúť ovulka 2x?totiž tento mesiac som z toho jeleň..druhá ovu bola podľa testov 23DC.Ta prva tesne po MS.zatiaľ mi MS meska,aj ked v podbrusku mám zvláštny tlak,ale MS mi nemeskala zatiaľ.

maruska261
17. máj 2013

Baby aj ja som v tomto novacik,tento mesiac bude len druhy co si robim ovu a takk prikladam testy z minuleho mesiaca ...chcem sa opytat myslite ze pozitivny test bol na 14DC?dakujem za radu

lauritka
17. máj 2013

@maruska261 no je silny aj ked mu trosku chyba, ale mozno neskor v ten den bol uplne pozitiv.. kedze nasledujuci uz zosabol..

maruska261
17. máj 2013

@lauritka v inu hodinu som uz nemerala lebo kamoska mi poradila ze staci raz denne najlepsie pred 8 vecer...ale snazili sme sa v ten den a zatial nic 🙂

lauritka
17. máj 2013

@maruska261 no tak mozno si ho mala uplne pozitiv okolo obeda..
ani niekedy staci aj raz denne. ale niekedy to moze vystupit rychlo. 🙂

a na margo snazenia, nie kazdem u to ide na prvy sup 😝

maruska261
17. máj 2013

@lauritka tak na prvy sup som to necakala 🙂 a mas nejake dobre rady nad zlato s ovu testami? 🙂

lauritka
17. máj 2013

@maruska261 no radu len, ze sa treba snazit ked vyjde pozitivny ;) a este nasleduuce dva dni..

maruska261
17. máj 2013

@lauritka aj ty si sa testovala?

lauritka
17. máj 2013

no ja testujem kazdy mesiac. ano vcera. mala som pozitivny.

anjelik0907
27. máj 2013

Dievčatá prosím poraďte. Mám tretí deň pozitívny ovu test . Kedy má nastať ovulácia ,alebo už nastala keď bol prvý deň pozitívny ? Čiarky sú úplne rovnako silné, tak neviem .

lauritka
27. máj 2013

@anjelik0907 totalne rovnake su ??, ziadny rozdiel nie je ?? ono je tazke povedat, kedy presne mas tu hladinu taku, ze to staci k praksnutiu... takze sa este snaz pre istotu. a ake mas testy? ze to tak dlho mas ?? to si stale tak mala ??? 😕

anjelik0907
27. máj 2013

filipko216 ahoj 🙂 su uplne rovnake 😲 predtym som mala pozitivny jeden max. dva dni 😉 teraz 3dni a bolesti od piatku 😖

anjelik0907
28. máj 2013

@lauritka inak to čo som písala patrilo tebe 😝 akosi mi to zle napísalo 😠 no dnes som si robila a testík stále rovnako silný ako tie 3 predchádzajúce 😲 ja už fakt tomu nerozumiem 😒 4 dni pozitívny ovu test? ja mávam krátky cyklus 27 dňový ,tak zvyčajne je ovulka na 13. deň. Teraz mám od 13 dňa dnes je 16 a test stále pozitívny 😲 a bolesti krížov veľkééé

lauritka
28. máj 2013

@anjelik0907 hmm. no mas nejake vela LH hormonu asi tento cyklus.