icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

leishmania
8. máj 2014

@majuska7979 takzelen v utorny pocit ze. nemate daku geneticku pricinu ze by ste nemohli, nie? tak potom je to vzdy 50:50 🙂

majuska7979
8. máj 2014

No iba vnútorný pocit ;)

daniela996
8. máj 2014

Ahojte zienky tak ovulacne testy su uz objednane vdaka lauritke 🙂 a dnes som si pre pripad aj kupila Inofolic,viacere ste tu pisali ze ste brali 2krat denne ale na obale pise raz denne tak mi viete povedat niektora ako je lepsie brat ďakujem

loginout
8. máj 2014

Baby môžem testy robiť aj ráno? Nie z ranného moču ale toho ďalšieho? Napr.po polhodine? Dakujem

leishmania
9. máj 2014

@loginout mozes aspon ja robim vzdy rano. na jednej krabicke co som mala bolo zeidealne okolo 9-10am

loginout
9. máj 2014

@leishmania konecne mi tmavne, vyzera asi ako tvoj na 13DC, asi by sme mali zacat pracovat ze? Ja som ale testla chvilu po 7.00. Nic este skusim vecer a zajtra rano atd :D

leishmania
9. máj 2014

@loginout hej istit treba pred aj po 🙂) tak hadam nam to vyjde tento mesiac 🙂

leishmania
9. máj 2014

@loginout kolkaty si den cyklu?

loginout
9. máj 2014

@leishmania no v to dufam ja som teraz 16DC

leishmania
9. máj 2014

@loginout ja tiez 16dc tak to budeme spolu testovat mozna aj tehotenske 🙂

loginout
9. máj 2014

@leishmania :D no mozno len ja som este nemala ovulku :/ asopon podla testov....a ani sme sa velmi nesnazili lebo mm je chory :/ ale dnes sa bude musiet premoct uz :D No tak to sa tesim za par dni, teda ak bude co testovat ;) asi budem az po meskani 🙂 ale je dost mozne ze nevydrzim tolko cakat :D

leishmania
9. máj 2014

@loginout ja som mala min mesiac 17-18dc ovu podla testov

loginout
9. máj 2014

@leishmania a kedy ste sa snazili? myslim min. mesiac?

leishmania
9. máj 2014

@loginout pred aj po ale akurat pocas ovu bol mm v zahranici... tentomesiac tiez hrozilo ale napokon ostal doma 🙂

loginout
9. máj 2014

@leishmania tak to ti uz musi vyjst 🙂 drzim velmi palce

leishmania
9. máj 2014

@loginout vy sa kolko snazite?

loginout
9. máj 2014

@leishmania teraz druhy mesiac este len ;)

1valeria1
9. máj 2014

Ahojte potrebujem trosku poradit,podla vas uz bola ovu ked testik slabne ? A nestihla som uplne pozitivny ? Dakujeeeem 🙂

yanni
9. máj 2014

@loginout mozes aj rano. Len nie z prveho mocu. Ja som dva cykly testovala z druheho mocu, lebo mi to inak nevychadza. a vzdy bolo vidiet ako to zo dna na den tmavne.

yanni
9. máj 2014

1valeria1 no ten prvy je najtmavsi. Ale neviem, kedze vsade pisu, ze testovacia ciarocka ma byt pri pozitivnom teste tmavsia ako kontrolna, alebo aspon rovnako tmava. Ale na testy by som sa nespoliehala. My sme sa minuly cyklus trafili presne do ovu, poistili sme to pred, cez aj po a nic. Tento mesiac tak isto. Tak som zvedava buduci tyzden, ci ano alebo nie.

1valeria1
9. máj 2014

@yanni dakujem no podla toho co som nacitala a napozerala ovu testikov v tejto teme tak pozitivny vyzera inak 😒 ale aj tak by to bolo asi skoro..dnes som 11DC a ten najsilnejsi bol 8DC....ale som po vysadeni hak tak snad sa dostavi ako ma 🙂 drzim palce 🙂

yanni
9. máj 2014

@1valeria1 no po vysadeni HAK to moze niekedy aj par mesiacov trvat, pokym sa to vsetko upravi. Vajecniky sa musia zase naucit "pracovat". Niekomu nabehne pravidelny cyklus hned, niekto potrebuje trochu casu. A ak sa vam dlho nebude darit, daj vysetrit aj muza.
Ja som nikdy netestovala, len posledne dva cykly a vsetko super, dala sa otestovat gyn. tiez vsetko aj hormonalne aj organovo a nakoniec sme sa vcera dozvedeli, ze v muzovi je chyba. Sice by som mohla otehotniet aj prirodzene ale nik ti neda zaruku ako dlho to bude trvat. Takze este jeden spermiogramm a ak sa vysledky znacne nezlepsia, tak uz len IVF. Ale to uz robit nebudeme. Skoda, lebo ja som chcela este copatu pipinocku.

yanni
9. máj 2014
jitaf
9. máj 2014

@adamnela
tak posílám tu fotečku 😉
ale bolí mě šíleně prsa to jsem snad nikdy neměla

yanni
9. máj 2014

@jitaf uff na 20.ty den. Aky dlhy mavas cyklus?

jitaf
9. máj 2014

měla jsem 28 a teď 2 měsíce mám 30 proč? je to pozdě ta ovulace že

adamnela
9. máj 2014

@jitaf waw, no ta taketo ciarocky som ja cakala marne, ale mas ich super, tak dnes hura na plodenie 😉 Tym padom by mohla byt zajtra alebo najneskor pozajtra ovulka a potom treba len cakat. Sama uvidis a ked to bude kratka lutealka, tak je dobre to spomenut dr. a mozno Ti nieco predpise, aby si ju mala dlhsie. Ale myslim, ze je to dobre odsledovat na viacerych cykloch, alebo mozno ani nebude treba, ak mrchu uz tento cyklus nedostanes 🙂

jitaf
9. máj 2014

já jsem hrozně ráda jsem jako dnes malé děcko...nečekala jsem to ale jsem moc ráda...tobě držím moc palce aby jsi to měla také,,,k dr jdu 13.6. na preventivní prohlídku tak jí když tak povím co a jak

loginout
9. máj 2014

@jitaf wau, ja sa tiež stresujem som 16 DC anovulka no...hm aj na tých testoch slabo, dnes som ráno testla tak bola silnejšia teraz o 18.00 taká skoro neviditelna :( no ale asi budem testovať ako tak pozerám na tvoje ;)

jitaf
10. máj 2014

@loginout
jasně testuj...já jsem to také vzdávala a podívej jak je krásná 😀