icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzimalinka
24. máj 2014

@bejbinka tak teoriu obladame vsetky tiez som alergivka na tu vetu ako nemysliet ked clovek velmi chce?

zuzimalinka
24. máj 2014

@bejbinka 😆😆😆chudak chlap zas si musi vsetko odmakat.. hehe

bejbinka
24. máj 2014

@yanni Dakujem za tip. Pogooglim a skusim sa opytat v lekarni. Zatial som nic nebrala, ani lieky ani bylinky.

bejbinka
24. máj 2014

@zuzimalinka Vsak ja to vynosim a porodim...tak nech maka chlapec 😀 Nech mam ovu jak sa patri!

zuzimalinka
24. máj 2014

@bejbinka
@yanni drzim Vam palce moc nech sa podari a pekne sny ;) a tie burlive plodne orgazmy 🙋

zuzimalinka
24. máj 2014

@bejbinka 😁asi tak...predsa len to maju vyborne oproti nam. 🙂

bejbinka
24. máj 2014

@zuzimalinka vsak ak by to zabralo, dam vediet 😀 mozno otehotniem rovno aj cez menzes. dik za rady... 🙂

nika80
24. máj 2014

@bejbinka nám sa tiež nedarí už 2 roky, podľa gynekologičky som úplne v poriadku a nevidí dôvod, aby som neotehotnela, ale pre istotu ma poslala do CAR a tam zistili, že mám protilátky voči spermiám. Preto sa nám nedarí. Prvá dcéra sa nám podarila po roku a pol.

bejbinka
24. máj 2014

@nika80 Vsak prave toho sa bojim, ze taketo nieco "skryte" to moze sposobovat aj u nas. Neverim tomu, ze za tych x mesiacov sme sa s mm nestrafili do ovu. A aj nam prve babo trvalo dlho.

nika80
24. máj 2014

@bejbinka my sme sa tiež určite pár krát trafili do ovu a nič z toho. Aj keď raz som mala pravdepodobne biochemické tehotenstvo, ale nerobila som si vtedy test, tak to neviem určite. Len mi meškala MS a keď prišla tak trvala 6 dní a celých 6 dní som riadne krvácala. Držím Ti palce, aby toto druhé sa vám podarilo rýchlejšie 🙂

bejbinka
24. máj 2014

@nika80 Napodobne...velmi drzim prsty aj Tebe, lebo je to tazke stale sa snazit a dufat...ja uz mam toho dost po 10 mesiacoch a nieto este ako Ty dva roky. Tak snad nam to obom vyjde uz coskoro 🙂

nika80
24. máj 2014

@bejbinka my sme už skúsili aj IUI, ale bez úspechu. Teraz sme si dali pauzu do jesene a potom to skúsime znovu. Ja užívam Prednison, ale veľmi nezaberá.

lubka1983
27. máj 2014

@lauritka ahoj....chcem sa opytat ,alebo pocut aj tvoj nazor...vyskusala som 35ovu testov april maj a ani jeden nebol pozitivný!!!!!!mala som len slabucke ciarky od pozitivneho co sem davaju baby to ani rec nemoze byt....doktorke pojdem,ano ale som po kyrete v januari a na krv idem 10juna tak uz pockam.ja lenze ci si sa stym niekedy nestretla.dakujem

lauritka
27. máj 2014

@lubka1983 ahoj hmm... no zrejme si mala anovulacne cykly.. pokial si spravne testovala..

lubka1983
27. máj 2014

@lauritka ja neviem...

lauritka
27. máj 2014

@lubka1983 ake dlhe si mala cykly a kedy si zacala testovat ?? nepila si pred testovanim ??

lubka1983
27. máj 2014

@lauritka cykly mam kratucke 21-28 dnove..skusala som aj uz na 6dc aj na trinasty aj pred ms nie nepila

lauritka
27. máj 2014

@lubka1983 a kazdy den si robila ?

lubka1983
27. máj 2014

ano skoro kazdy druhy ved som minula 35ovu

1valeria1
28. máj 2014

@lauritka tak tu je testik 🙂

lauritka
28. máj 2014

@1valeria1 aha.. tak to nic. to je normalny testik v cykle..
zaujimave by to bolo keby vysiel pozitivny v termine ms 😉

lauritka
28. máj 2014

@lubka1983 no a ked si robila ale kazdy druhy, mozno si minula vrchol..
niekedy to moze stupnut rychlo...a na druhy den zas rychlo klesnut.

yanni
28. máj 2014

@lauritka @lubka1983 kazdy druhy nie je dobre. Ja som to mala presne tak ako lauritka pisala, jeden den testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna a na druhy den uz len slabucka. Casovy rozdiel v testovani ca. 24 hodin.

lubka1983
28. máj 2014

@lauritka ahoj chcem sa opytat ci este stale mas na predaj tehu testy

lauritka
28. máj 2014

@lubka1983 ahoj ano mam. aj ovu aj tehu. napis mi ip 🙂

1valeria1
28. máj 2014

@lauritka dakujem 🙂 az teraz som sa docitala ze by mal byt z ranneho 🙂 v case ms 🙂

sono2
28. máj 2014

@lauritka ahoj
Mne takto vychádzajú tvoje testy v čase ovu. Bola som po liečbe clostilom do siedmeho dňa. Mala som 3 fol. Jeden dominantný a predsa od deviateho dňa do pätnásteho žiadny pásik silnejší ako kontrolný. Máš s tým skúsenosti prečo je to tak.? Myslela som že ovu bude jednoznačná 😢 myslíš že bola?

lauritka
28. máj 2014

@sono2 nevvidim testiky..

sono2
28. máj 2014

@lauritka žiaľ je mi to ťažko aj odfotit. Ale približne také bledé v čase ovu ako má slečna hore. A to len nejaké dva dni. Ináč bledé úplne bez čiarky. Zvláštne

lauritka
28. máj 2014

@sono2 no je to cudne, ved predtym si mavaa silne nie ??, a nebola si na kontrolne sono ??