Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ja viem ale ja som v uk a cez ebay môžem objednat...len aku citlivost mám vpisat ??a hladala som na mojich čo mám doma ale neni napísaná citlivosť?? Tále ruzove balenie
@lauritka myslíš že ovu prebehla??? Čo sa týka pco urcite to nemám čítala som co to ke a urcite to na mna nesedi???
@majuska7979 pisem ti ip 🙂
@majuska7979 no urcite by som ti vedlea povedat len keby si merala BT a bola zvysena 🙂
@majuska7979 a kolko dnove mas cykli?
@lubka1983 väčšinou 28-31....ale ak prežívam stres to aj 35...ale tentoesiac 28,29myslim
@majuska7979 tak ovu uz urcite bola....
@lubka1983 no som zvedava a ty tiez snazis?? vidim ze uz 2 deticky mas 😎 😎 😎
Lauritka!!!!! 😀 Neuveritľné, kde som ťa zase po rokoch objavila... Aspoň viem, že som v správnom fóre 😵 Vyzerá to tak, že sa idem zapojiť do tohoto kolotoča, opäť....
Posielam pozdravy a idem objednávať OVU testy. Lauritka, nejaký tip?
@lauritka co a tohovorisprosim ta?
@leishmania noo a zase z druheho ranneho ? mne s azda ten 13 dc najsilnejsi ci ?? pockaj este ked dnesny vyshcne ?? a hlien uz nahodou nemas kremovy a husty ?
@lauritka vyzera ze ten 13dc bol vrchol
tak super, uz ani nemusis testikovat 🙂
No 3 dni do mrchy. Teplota sa pekne drzi hore. Nervy pracuju ako na hojdacke. Tak strasne dufam ze to vyslo.
@mon777 no ja mam cyklus 35 a bazalka mi vybehla z na 25-ty den. Teda ovu bolo vtedy. Kalendar mi to tiez pocita na 21-22-hy den ale je to neskor.
@mon777 ale to je individualne.
@lauritka asi nemusim dufat ze by sa zadarilo ze? aj ked je toto len ovu test. Kamosku ucim netlacit na pilu a ja sama som 2 dni pred mrchou jak blazon.
@isabelle82 no tazko este nieco povedat 🙂 moze ti zosilniet az neskor.. radsej skusaj tehu test 😀
@lauritka inak je to 7DPO a pravda dnes som pila jak besna v tom teple do 15:00 som dala 3,5 litra vody. Testila som asi o 17-tej. Este mam dva dni do mrchy ale tak som nervna ze idem zblaznit. Tak som skusila posledny testik co mi doma ostal.
ahojte baby, tak ja som uz opat snazilka. (cau Svetli 🙂 @lauritka ). Uz sme zase mali 2x biochemicke tehu, cize testiky pozitivne, ale netmavli, po tyzdni uz len jedna ciarka a do dalsieho dna mrcha. Teraz som zacala poctivo robit aj ovu testy (mam 15 mesacneho maleho, pockali sme si nanho skoro 4 roky, stale ho kojim cely den a celu noc, tak prolaktin jak svinucha vysoky a do toho stitna zlaza, asi polycysticke vajecniky, rh.negativ, manzel rh. pozitiv a navyse skoro nulovy testosteron. chodili sme aj na umele oplo pred malym a nic, maly nakoniec prirodzene). no a doteraz som mala 31 dnove cykly, tento "ovulacnotestovy" mi vsak ovu najskor (som si myslela) vybehla 19 den, a potom opat (tentoraz uz asi ozajstna) mega ciarka na 23 den. Dnes som 7 DPO a dufam, ze sa nieco podarilo a ze sa nam to udrzi ako maly. pred malym som mala 2x biochemicke tehu a 2x po umelom oplo do 6. tyzdna a potom nic.
@isabelle82 tak to mas este kopec casu 🙂
@chmurkaxy ahooj, takze skusate druhe :-ň tak vidis. pldoni ste.. ide len oto aby sa to uz udrzalo . drzim palce. verim , ze coskoro budes tehulkovat 😉
@lauritka ahoj mojko, ved aj ja verim, ze by nam to tentoraz mohlo vyjst a budeme mat spolocny mesiac 🙂 ja som si aj (hlava truhlikova nedockava) dnes robila test, ale ved 7 DPO este len a navyse poobede. vysiel mi slaby duch, uvidime, co rano. dufam, ze nie klasika - par dni sa tesim a potom nic. len sa nesmiem moc natahovat s malym, na nom vidno, ze sme si ho doniesli spod sopky, je to neskutocna energia. skace, lieta, spekuluje a najradsej skace po nas.
@isabelle82 ahoj, aj ja som dnes 7DPO a tiez som si robila aj ovu test (minule som tak zistila tehu 🙂 ). drzim paste!
@chmurkaxy dakujem. No dnes som po ceste kupila tehu testy. V robote sa neda tak musim do zajtra rana vydrzat. Dnes mi je riadne soufl a oblivaju ma navaly tepla ale to skor pripisujem tomuto pocasiu a divnemu tlaku.
@isabelle82 držím päste, ja ráno úplne navlas rovnaký duch ako včera poobede. Buď je to tým, že som len 8dpo, alebo je to môj klasický tehu duch, možno nejaké cysty. Uvidíme. A tebe držím palce!

@majuska7979 no moje su naj 😀 haha.