Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte, objednávala som si cez e-bay ovulačné aj tehotenské testy a už mi ich nie je treba 🙂 Zostalo mi 23 ks ovulačných a 17 ks tehotenských. Ak by mal niekto záujem, dohodneme sa na dobrej cene. Neviem, čo s nimi, tak verím, že niekomu ďalšiemu budú nápomocné 😉
Tak baby ja neviem prečo ale krámy ešte furt nikde, posledné som mala pred 42 dní. Test som spravila aj včera, negatívny. Už mám z toho nervy, ovu testy nakúpené, prichystané že hneď po krámoch začnem. Keď do piatka nič tak idem doktorovi ☹. Bojíííííím sa.
ahojte baby chcela by som sa spytat kolko minut musim cakat aby som mohla odcitat ovulacny test?hned po merani bola testovacia ciarka slabsia, ale po vyschnuti testu cca 10minut je testovacia ciarka už silnejsia než kontrolna. dakujem
@lauritka ahoj, čítam tu príspevky a vidím,že sa v tejto téme vyznáš 🙂
preto mám pár otázok, ak by si mi pomohla...snažíme sa o bábo 6 mesiacov a zatiaľ nič, preto sa chystám po mrche vyskúšať ovu testy...mršku mám nepravidelnú 28-35 dní , kedy mám začať s testami? hned po mrche? kedy ich treba robiť? pracujem do 16-tej, nebude to už neskoro tak podvečer? ak som to správne pochopila tak ovu nastáva 24-48 hodín po poslednom pozitívnom teste? takže by sme sa mali snažiť vždy, ked mám pozitívny test?? ďakujem ti za tvoje rady 😉
@1aduliatko1 ahoj, zacni od 12 dc.. pre istotu . kludne rob po praci, predtym nepi cca hodinku a pol.
ano ovulacia nastava do tych 48 hodin, cize ked vyjde pozitiv, tak vtedy sa treba snaztit a este nasledujuce dva dni.
ktore testy pouzivate? Aka znacka je najlepsia?
Baby, dne som 6 dní od začiatku mrchi. Spravila som ovu test.Po takej minútke bola tam len 1 čiarka. Odložila som to.Blúdim na nete a čítam že výsledky ovu testu sú po 5 min. Tak som to išla rýchlo vyhrabať ( medzitým prešli 4 hodiny) a na tom aj druhá slabá čiarka. Teraz čo to znamená?
@lauritka ved ja som sa 😀 😀 😀 😀
testovala ovu...merala teplotu...fertility mi nenaslo den,kedy by podla tychto znakov mala byt ovu ...
a potom som si ten vecer (noc? :D) zamenila testy tehu s ovu...tie od teba....bo ja netusila ze tam aj tehu test bol...aaa ta som roztrhla sacok, testla...len mi bolo divne,preco je tensi pasik nez pri ovu testoch 😀 a potom som len čumela 😀

@lauritka ahoj ak ta mozem este otravovat,dnes vyzera ta testovacia najsilnejsia,len cipok je uz zatvoreny a hlien ziadny,co si o tom myslis ja uy tomu fakt nerozumiem,vdaka a prepac,ze ta tolko otravujem