icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mirka251
31. máj 2013

@lauritka ahoj ak ta mozem este otravovat,dnes vyzera ta testovacia najsilnejsia,len cipok je uz zatvoreny a hlien ziadny,co si o tom myslis ja uy tomu fakt nerozumiem,vdaka a prepac,ze ta tolko otravujem

lauritka
31. máj 2013

@mirka251 no cipok a hlien nemusia vzdy sediet uplne na chlp. hlien sa uz moze kazit v den ovu.
len sa snazte. dnes mas vrchol LH: ovu bud zajtra, alebo pozajtra.

katinka4
1. jún 2013

@lauritka ahoj,chcela by som vediet tvoj nazor na moj test, ja si myslim ze este nieje pozitívny ale niesom si ista.dakujem

lauritka
1. jún 2013

@katinka4 no mne sa uz zda pozitiv 🙂 skus este zajtra, ak bude slabsi, tak vrchol je dnes. a ovu do 48 hodin.

katinka4
1. jún 2013

@lauritka dakujem tak skusim teda zajtra 😉

merteuil3
2. jún 2013

Ahojte, objednávala som si cez e-bay ovulačné aj tehotenské testy a už mi ich nie je treba 🙂 Zostalo mi 23 ks ovulačných a 17 ks tehotenských. Ak by mal niekto záujem, dohodneme sa na dobrej cene. Neviem, čo s nimi, tak verím, že niekomu ďalšiemu budú nápomocné 😉

baritus
3. jún 2013

Tak baby ja neviem prečo ale krámy ešte furt nikde, posledné som mala pred 42 dní. Test som spravila aj včera, negatívny. Už mám z toho nervy, ovu testy nakúpené, prichystané že hneď po krámoch začnem. Keď do piatka nič tak idem doktorovi ☹. Bojíííííím sa.

luk25
5. jún 2013

ahojte baby chcela by som sa spytat kolko minut musim cakat aby som mohla odcitat ovulacny test?hned po merani bola testovacia ciarka slabsia, ale po vyschnuti testu cca 10minut je testovacia ciarka už silnejsia než kontrolna. dakujem

lauritka
5. jún 2013

@luk25 ano tak cca 10 minut. ak ju mas silnejsiu ako kontrolnu tak to je jasen pozitivny testik.

1aduliatko1
6. jún 2013

@lauritka ahoj, čítam tu príspevky a vidím,že sa v tejto téme vyznáš 🙂
preto mám pár otázok, ak by si mi pomohla...snažíme sa o bábo 6 mesiacov a zatiaľ nič, preto sa chystám po mrche vyskúšať ovu testy...mršku mám nepravidelnú 28-35 dní , kedy mám začať s testami? hned po mrche? kedy ich treba robiť? pracujem do 16-tej, nebude to už neskoro tak podvečer? ak som to správne pochopila tak ovu nastáva 24-48 hodín po poslednom pozitívnom teste? takže by sme sa mali snažiť vždy, ked mám pozitívny test?? ďakujem ti za tvoje rady 😉

lauritka
6. jún 2013

@1aduliatko1 ahoj, zacni od 12 dc.. pre istotu . kludne rob po praci, predtym nepi cca hodinku a pol.
ano ovulacia nastava do tych 48 hodin, cize ked vyjde pozitiv, tak vtedy sa treba snaztit a este nasledujuce dva dni.

luk25
6. jún 2013

@lauritka oki dakujem velmi pekne🙂

monkka
7. jún 2013

ktore testy pouzivate? Aka znacka je najlepsia?

lauritka
7. jún 2013

@monkka one step su v pohode. tie co mam v albume odfotene.aj tu , co kocky davali.
ale aj tie z lekarne, akurat su drahsie.

mirka251
7. jún 2013

@lauritka fotky ku sprave 😉

lenulikus
11. jún 2013

@lauritka zeby pozitivny? 😀 😀 😀

baritus
11. jún 2013

Baby, dne som 6 dní od začiatku mrchi. Spravila som ovu test.Po takej minútke bola tam len 1 čiarka. Odložila som to.Blúdim na nete a čítam že výsledky ovu testu sú po 5 min. Tak som to išla rýchlo vyhrabať ( medzitým prešli 4 hodiny) a na tom aj druhá slabá čiarka. Teraz čo to znamená?

lauritka
11. jún 2013

@lenulikus eeee, este nie 🙂

lauritka
11. jún 2013

@baritus ahoj, nic... slabu ciarku mas skoro celu cyklus, alebo silnejsiu..

musi byt uplne silna a rovnaka ako testovacia, pripadne silnejsia. vtedx to znamena prichadzajucu ovulaciu / do 48 hodin /

lenulikus
13. jún 2013

mna asi picne z tych testov 😀 pozitiv alebo este nie?

baritus
13. jún 2013

@lauritka mám ešte jednu otázku. Všetky ovu testy sú rovnako citlivé? Mám doma peppino a testy z ebay. A dnes som zo zvedavosti spravila obe. To peppino ukázalo jednu silnú a druhú slabučkú čiarku a test z ebay len jednu čiarku.

lauritka
13. jún 2013

@baritus ahoj, ano moze byt rozna citlivost, myslim, ze tie z DM su citlivejsie.

lauritka
13. jún 2013

@lenulikus no uz skoro, cikaj este ten one step ;) pre porovnanie.

lenulikus
13. jún 2013

@lauritka vysiel aj ten..testovacia bola silnejsia nez kontrolna
ale som si splietla teho s ovu testom :D (teraz v noci o 23,00 som sa testla) a na tehu vidim dajaku ciarku..

lauritka
14. jún 2013

@lenulikus tak potom si mala vrchol LH.. na tehu ciarka ?? ako to ? 😕 😨

lenulikus
14. jún 2013

@lauritka netusim 😀 😀 😀
dnes rano som si spravila tehu test zasa..a znova tam boli kolajnicky...silna kontrolna a cca o polku slabsia testovacia

lauritka
14. jún 2013

@lenulikus ja som z teba popletena, takze si tehu nie ??? 😀 😉
ja som myslela, ze testujes ovu ! 😅

lenulikus
14. jún 2013

@lauritka ved ja som sa 😀 😀 😀 😀
testovala ovu...merala teplotu...fertility mi nenaslo den,kedy by podla tychto znakov mala byt ovu ...
a potom som si ten vecer (noc? :D) zamenila testy tehu s ovu...tie od teba....bo ja netusila ze tam aj tehu test bol...aaa ta som roztrhla sacok, testla...len mi bolo divne,preco je tensi pasik nez pri ovu testoch 😀 a potom som len čumela 😀

lenulikus
15. jún 2013

@lauritka dnesne rano..

tahivka
15. jún 2013

@lenulikus Ty si teda číííííííííííííííííslo 😀 Tak toto človek nevymyslí, aj keby chcel 😉 Gratulujem!!!