icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

erijan
12. júl 2014

@isabelle82 aj ja vidim dušika 😉

erijan
12. júl 2014

dievcata, ja uz som z toho hotova, je toto pozitivny ovu test alebo nie? je dostatoce silna ta druha ciarka? 😨

mon777
12. júl 2014

@isabelle82 na takýchto som sa ja už nadívala a stále nič...moc by som sa nesústreďovala na také...už im neverím ☹

mon777
12. júl 2014

@erijan ja by som to povedala na 14DC.

isabelle82
12. júl 2014

@mon777 no mrcha nikde zatial tak uvidime. Stale verim. Dusik je kazdy den. Mam pocit ze dnes malilinko silnejsi. Uz mam nervy uplne na pochode.

isabelle82
12. júl 2014

@mon777 nam sa v marci zadarilo zial na zaciatku maja v 8tt sme o to prisli. Verim ze rola pohnojena a ze to vijde. Brucho stale pobolieva prsia tiez a nafuknuta som jak balon. Dnes som 13DPO. Bazalka stale 36,9 presne. Tak verim.

mon777
12. júl 2014

@isabelle82 tak pokiaľ silnie, tak nie je o čom....ale ja som sa ich už toľko na pozerala, že pokiaľ nebude druhá čiarka (aj ak slabá) aspoň taká, aby ju dobre videl aj môj muž, tak jej neuverím ☹ A to som dnes 34DC a keby mi príde MS aj s meškaním, tak dnes mám mať na riti nacapenú vložku..a nemám. Tehu testy sú v aute a ja sa ani nepohrávam s myšlienkou testovať. Prvýkrát v živote.

erijan
12. júl 2014

@mon777 dakujem za odpoved...aj mne sa zda, ze 13 dc Vecer bol najsilnejsi a 14 dc Vecer uz trosku slabsi... tak snad bola ovulka vcera 😅

mon777
12. júl 2014

@erijan Práveže nebola 😀 Ono ti to ukázalo síce ovulku, no folik praská do 48 hodín 😀

mon777
12. júl 2014

@erijan takže dnes a zajtra treba najviac pokúšať osud 🙂 Každá ti to tu povie 😀

erijan
12. júl 2014

cize by mala byt dnes ? ci ako??? dnes som 15 dc, ten posledny test som robila dnes na obed

erijan
12. júl 2014

@mon777 cize by mala byt dnes ? ci ako??? dnes som 15 dc, ten posledny test som robila dnes na obed

erijan
12. júl 2014

@mon777 aha dobre, dakujem 😉 tak my sme skusili uz aj vcera aj predvcerom, tak dame este aj dnes aj zajtra... tak snad bude stacit 1x denne 😵

mon777
12. júl 2014

@erijan hej 🙂 v tom sú ovu testy super 🙂 BT ti ukáže ovulku tri dni po..., ovu test dva dopredu 😀

isabelle82
12. júl 2014

Dievcata mate niektora skusenost s tym ze by duchou na testoch mohla sposobovat aj cysta na vajecniku? Trochu ma pobolieva vajecnik ale z minulosti mam skusenost ze ak je cysta tak ak to misto potlacim tak boli. To teraz nie je. Len obcas pichne vo vajecniku. Ak by tam nahodou bola moze byt aj bazalka stale hore? Snazim sa nejako vysvetlit si moj stav. Ci to je ozaj tehu ale este stale v takych pociatkoch ze su stale len duchovia alebo ci nie je iny problem. Pre zvedavost som skusala ovu test a bol pozitivny. Zvazujem ze ked do utorku mrcha nenabehne ci zbehnut doktorke. Ale myslim ze sono asi este nic neukaze. Pri marcovom tehu mi hcg rastlo velmi pomaly. Nakoniec zaclo klesat bleskovou rychlostou behom 48 hodin kleslo z 946 na 230 a do 24 hodin prislo krvacanie. Vzhladom k tomu ze vo februari som mala akutnu cystu 10x10cm otocenu 2x okolo vajecnika mam uz strach aby sa to nezopakovalo. Vtedy to bol nasledok po duphastone.

isabelle82
12. júl 2014

@mon777 no ja som urobila 3 a kazdeho dusika videl hned aj muzik ☺

lauritka
12. júl 2014

@isabelle82 jj skoc.. ja som tiez pocula, ze moze... aj mne raz vysiel dusik tesne pred ms.. inokedy to vobec nemavam. 😕 😨

isabelle82
12. júl 2014

@lauritka no minuly cyklus som skusila v den mrchy lebo rano nebola a test uplne cisty a vecer dosla mrcha. Teraz mi vysiel duch uz na 11DPO. Mrcha nikde. Prsia bolia len trochu inak ako pri marcovom tehu vtedy mi narastli velmi rychlo. Ale kazde tehu je ine. Citim sa ako v prechode 😀 mam navaly tepla sialene. A teda obcasne pobolievanie vajecnika.

lauritka
12. júl 2014

@isabelle82 no cysta sa moze chovat hormonalne a mozu z nej boliet aj prsia, to mi hovoril lekar.

mon777
12. júl 2014

@isabelle82 tak uvidíš, ako to dopadne 🙂

isabelle82
12. júl 2014

@mon777 no uvidime nebudem testovat uz. Az v utorok aby som vedela doktorke povedat.

isabelle82
12. júl 2014

@lauritka len zaujmave ze v minulosti pri cyste nikdy duch nebol. No pockam stestovanim do utorka ci bude silnejsia ciarka. Kazdopadne zbehnem na sono a uvidime. Sama som zvedava. Verim vsak ze ti dusikovia su naozaj to v co tu dufame kazda. Dik za podporu dievcata.

mon777
12. júl 2014

@isabelle82 chystáš sa už k Dr.?

isabelle82
12. júl 2014

@lauritka len zaujmave ze v minulosti pri cyste nikdy duch nebol. No pockam stestovanim do utorka ci bude silnejsia ciarka. Kazdopadne zbehnem na sono a uvidime. Sama som zvedava. Verim vsak ze ti dusikovia su naozaj to v co tu dufame kazda. Dik za podporu dievcata.
@lauritka pre zaujimavast ranny tehu a vecerny ovu z dnesneho dna, vcera bol ovu slabsi.

isabelle82
12. júl 2014

@mon777 myslim ze v utorok zbehnem ale skor pre vylucenie cysty. Nerada by som sa opat dostala pod noz. Stacilo vo februari brucho mi rozrezali komplet ako pri cisarskom. Logicky uz mam velky respekt.

lauritka
12. júl 2014

@isabelle82 no ale vidim dusika na tom tehu teste. hmm.. a kolko dni si vlasten po ovulke ?

isabelle82
12. júl 2014

@lauritka 13DPO.

isabelle82
12. júl 2014

@lauritka 30.6. stupla teplota. Taze dnes 13-ty den.

lauritka
12. júl 2014

@isabelle82 hmm.. mohlo by to byt uz silnejsie na 13 dpo... ale tak uvidime..

isabelle82
12. júl 2014

@lauritka no uz som z toho nervozna jak pes. Povedala som si ze skor ako v utorok netestujem. Hadam aj vydrzim.