icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mon777
14. júl 2014

Biely ako sneh 😢

isabelle82
14. júl 2014

@smejlicka inak nechcem byt mudra, ale vlastna skusenost pri pco pozor na duphaston. Mne sposobil cystu 10x10cm na pravom vajecniku a skoro som on prisla. Rozrezane cele brucho. V nemocnici sa cudovali ako mi na pco mohly dat taky hormon. Cize nasledky katastrofalne. Ja odporucam ist na sono ci nemas cystu lebo ak sa nepodchyti vcas moze byt zle nedobre. Nemusis mat nic, ale ja uz pobolievanie vajecnikov nijako nepodcenujem. A ako som napisala v nemocnici boli zhrozeny ze kto mi na pco mohol dat duphaston, ze som este dobre dopadla lebo sa im podarilo vajecnik zachranit.

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 mne sa tam tusim nieco zda....

mon777
14. júl 2014

@isabelle82 Ja tam vidím čiaru ako hrom 😀 Problém je, že len jednu 😀 😀

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 aku to mas znacku testu? Mne woman secret iba dusikov ukazal a kukni tycinkovy mamatest. Rozdiel jeden den ale sila ciarky velky rozdiel.

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 skus mamatest 10-nkovy

mon777
14. júl 2014

@isabelle82 Lady MAX test. Taká ružovo biela krabička. Len problém je, že ja na duchov neverím, takže ... 😖 Veď sama vieš, čo som ti napísala, keď si sem dala svoj prvý test 😀

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 jasne. Neboj pojde to. Nad nami lamali v centre asistovanej reprodukcie palicu uz sme v tomto case mali zacat riesit umele a pozri uz druhy krat tehotna aj ked prvy krat to nedopadlo dobre.

mon777
14. júl 2014

@isabelle82 A koľko ste sa už snažili?

mon777
14. júl 2014

@isabelle82 Vidíš v nich nejaký rozdiel? 😀 Lebo vraj po limite síce sa už testy čítať nemajú, ale VRAJ býva čiarka tmavšia...no mne sa zdá, že tam stále nič nie je 😀

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 tazko povedat mne sa tam stale zda aj druha.....asi ju vypalujem ocami mozno ja neviem. No my uz skoro rok. Po 8 mesiacoch sa podarilo ale zial nie na dlho a teraz druhy pokus.

mon777
14. júl 2014

@isabelle82 Aj my tak podobne...ale to bolo skôr nechanie na náhodou, ako snaženie sa. Snažiť sa oficiálne začneme, keď mi teraz dorazí MS a hneď,a ko skončí,nabiehame na plnohodnotné makanie na potomkovi 😀 😀 😀

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 no my sme makali aj do centra chodili a nic a potom dosla ta velka cysta a operacia. Po nej som si dala cas sa zahojit a nic neriesila a zrazu po operacii dosla mrcha uz len raz a viac nic. Ale teda dlho sme sa netesili. Tak som si potom povedala ze teda ideme sa snazit ale zatial ziadne umele skusime prirodzene ci motyka nevystreli ved sa vravi ze po potrate rola pohnojena. Jedine co som nasadila inofiloc 2x denne a merala bazalku a testila ovu ci vobec ovulujem lebo od septembra do februara ani jedna ovu nebola. Dva mesiace inofolicu a jeden testovania merania a je to.

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 verim ze teraz uz nie len na chvilu.

mon777
14. júl 2014

@isabelle82 Tak ja plánujem počkať teraz na MS, lebo podľa mňa jednoznačne dorazí a potom kúpiť ovu testy a testovať, plus merať BT. Všetko si budem pekne lepiť do zošítka a porovnávať 😀 A hotovo! Myslím, že sa trošku upokojím pohľadom na // na testoch, i keď len na ovulačných 😀 A nad Inofolicom som už dávnejšie uvažovala aj ja, no zatiaľ len 1x denne, no stále sa nemám k tomu objednať ho 😀

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 mne doktorka odporucila 2x vraj 1x to ako by som ho ani nebrala. Verim ze aj on vela pomohol.

mon777
14. júl 2014

@isabelle82 už som čítala, že je to zázrak 😀

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 no ja mu verim aj kamoske pomohol a to ma 38 rokov a ostala tehotna

mon777
14. júl 2014

@isabelle82 ja to chcem ale najprv skúsiť bez liekov. A INOFOLIC keď sa berie 1x je to vitamín, ale keď sa brie 2x je to liek. Aspoň tak mi bolo povedané.

emyk
14. júl 2014

@manamani1 ja som ovulacne testy nikdy nepouzivala lebo som vždy presne vedela kedy mam ovulaciu, vždy som pri nej malá veľké bolesti v podbrusku tahajuce sa až ku konecniku, bola to makacka urobiť počas tychti bolestí babo 😉 no podarilo sa na prvý šup. niekoľko mesiacov po pôrode ma tieto bolesti vsak prekvapili lebo som ich mala a stále mam hala bala niekedy aj par dní po menstruacii. Keďže mi nedavalo zmysel mať ovul. 4 dni po mens.( zlakla som sa ci to nieje niečo iné) tak som si kúpila ovu.testy boli ich 10 v balení a test potvrdil ovu.Teda moja ovulacia si terazchodí kedy chce no stále ju citim ale stale si robím aj ovu. testy a robim ich hoc kedy rano,poobede ci večer a vždy mi to potvrdia.

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 no podobne mi to vysvetlila dokina len povedala ze skusenosti ukazuju ze 1x denne ak ma pomoct otehotniet je malo. Teda povedali mi to 3 doktorky. Je to sice drahsie ale za pokos to stalo.

mon777
14. júl 2014

@isabelle82 To áno. No ja osobne si myslím, že sa potrebujem zmeniť psychicky...lebo to je to, čo najviac vplýva na cyklus...teda podľa mňa. Tak musím zmeniť svoj vlastný postoj a potom sa mi upraví cyklus a aj bábo bude.

tinulienocka85
14. júl 2014

Baby, prosím Vás o pomoc. Nikdy som si nerobila ovulačné testy, až teraz prvýkrát som začala. Test mi ukáže pozitívny výsledok len vyslovene v deň ovulácie a potom je znova ďalší deň negatívny? Pretože 1 deň bol pozitívny a ďalší už nič..... Ďakujem za rady, nech som múdrejšia emoticon

zzuzanah
14. júl 2014

ahojte, ostali mi ovulačné aj tehotenské testy One step 🙂 . Ak by bol záujem, kuk moj bazárik.

lina129
14. júl 2014

@isabelle82 ahoj, mozem sa spytat, ten Inofolic si brala 2x denne nepretrzite cely cyklus? aj po ovulacii aj pocas ms? ja som s tym zacala minuly cyklus, ale po ovulke som prestala a zacala som teraz ked som dostala ms...

engie2
14. júl 2014

Ahojte, prepacte - mozno hlupa otazka, ale nikdy som sa tym nezaoberala.

CO znamena ta skratka DC? dakujem za objasnenie

isabelle82
14. júl 2014

@mon777 hej to ano ja som optimista ale aj realista. Ale nedockavec.

smejlicka
14. júl 2014

@isabelle82 jeejda..a to mi predpisala doktorka v CAR duphaston..

isabelle82
14. júl 2014

@lina129 ahoj brat sa ma stale v kuse teda bez prestavky. On upravuje vsetky nase pochody a zaroven dodava vitaminy a kyselinu listovu. Teda brala som ho v kuse.

isabelle82
14. júl 2014

@engie2 DC - den cyklu, DPO - dni po ovulacii