Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@isabelle82 dakujem velmi pekne
@isabelle82 pekne..
@engie2 neni zac
@tinulienocka85 ja som mala pozitivny a do 48 hodin prisla ovulka a stupla teplota. Na toto tu mame odbornicku lauriku. Skus sa jej popytat. Mne vsetko super vysvetlila. Pripadne ppzri tak o 2 strany spat tak sme to s laurikou rozoberali.
@isabelle82 ďakujem skúsim
@isabelle82 aha dakujem, tak idem na to 2x denne... dufam, ze to uz vyjde... 🙂
@lina129 neni zac. No budem drzat palce.
Ahojte, mozem sa tu s niekym poradit - ak sa najde ochotna dusa, velmi mi to pomoze.
Brala som HAK. Teraz som ju vysadila. Na odporucanie Dr. - snazit by sme sa mali zacat hned.
Cyklus v ramci HAK 28-dnovy. Citala som letak ovu testu - testovat sa odporuca od 11.-15. dna od prveho dna MS.
Suhlasi to prosim? Citala som aj, ze po vysadeni HAK nemusi prva ovulacia ani prist.. Mate s tym niekto skusenosti ako je to po vysadeni HAK?
dakujem krasne za kazdu odpoved
@isabelle82 haha 😀 To jak ja 😀
Takze vcera som bola u dokiny. Vajecnik je v pohode. Mrnous este nebol vidno ale sluznica vysoko 21mm. Tolko som nemala ani pri tom potratenom. Dnes mi teda este vzala krv na hcg.
@isabelle82 A kedy budeš vedieť výsledky? 🙂 Horím nedočkavosťou 😵
@mon777 dnes okolo 13-tej. Napisem potom. A ty ako mrcho prisla ci stale nic?
@isabelle82 Joooj, tak to budem netrpezlivá v robote, lebo si to budem chcieť prečítať 😀
A ja? Nie...MS stále nikde. Ani len náznak, že by sa chystala byť. Ide ma poraziť z toho.
@mon777 neskusis opat testnut?
@isabelle82 neviem...včera som chcela, aby drahý kúpil v lekárni, keď končil v robote, ale nekúpil...takže nemám 😀
@mon777 skus radsej mamatest. Strasne drzim palce.
@isabelle82 to aj tak nemá význam 😀 Od lauritky som objednala 50 ovu, lebo mi tehu bude nanič 😀 tipujem MS na 40DC alebo tak nejako...možno mám znova cyklus na 60dní 😖
@mon777 fu tak to mas teda dlhy jak slak veru. Super napad z ovu testami. Ja som tiez myslela ze mam ovu skor a az testy odhalili ze neskor ako som myslela.
@isabelle82 tak buď mi budú nanič, alebo ich využijem 😀 Uvidíme. Ale ozaj rozmýšľam, že skočím skôr do mesta a mrknem do DM, či nemajú. vraj tam mávajú mamatesty.
@mon777 neviem u nas v dm len pepino. Ani tie nemali ked som chcela.
@isabelle82 tak neviem no...podľa mňa je to aj tak zbytočné.
@mon777 zistis ked testnes. Asi iba tak.

@smejlicka aj mne to dali v car a moja doktorka a v nemocnici doktori skoro vyleteli z koze. A hned povedali ze ta cysta je z toho. Behom 6 hodin som uz lezala na stole.