icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

majuska7979
5. aug 2014

@yanni uz som zacala pit cajiky,,pijem grapefruitovy dzus...namiesto sladkych...a nic 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 mm berie vitaminky e400 a ja tiez??

beaa
5. aug 2014

@majuska7979 sranda :D no to mi min. cyklus tak ukazali teraz uvidim co mi dnes ukaze :D vcera bola silnejsia ciarka trochu uvidime co dnes ukaze..

yanni
5. aug 2014

@majuska7979 takto ti poviem, to ti nic nepomoze ak muz nie je v poriadku. Ja som nebrala a nepila nic. Akurat beriem cistu kyselinu listovu, ale to nie je na podporu plodnosti. Grapefruitovy dzus je tiez o nicom, tiez nepomoze otehotniet, moze (ale nemusi) zvysit len produkciu hlienu. Alchemilkovy caj je na zlepsenie cyklu, na pravidelnost. A nejake lieky a vitaminiky tiez brat nemusis, ak si ty v poriadku. ja mam testy perfektne, u mna vsetko super funguje, kramy dobre ze nie presne na hodinu, ovula tiez, ziadne ine problemy aj organovo som podla doktora ok. Takze hladalo sa u muza. A bum. Tak som aj rada, ze som nerobila nijake experimenty na mne. Ono sa vzdy musia dat vysetrit obaja. A vlastne by sa mal ako prvy muz, ak uz zeny nie su navonok nijake problemy. pretoze je to u muzov jednoduchsie, rychlejsie a lacnejsie a ked je muz OK, tak az potom zena. Mne tiez tak povedal po testoch gyncar, ked som zase k nemu po pol roku naklusala, ze este stale nic. Tak povedal, este by mi mohol ta a to, ale to uz su vsetko zasahy, laparka je tiez vlastne operacia a u mna zjavne nic nie je a pozri sa. Problem je v muzovi. Takze darmo by som ja isla "pod noz".

majuska7979
5. aug 2014

@yanni diky pekne si mi to napisala....no budem musiet riesit a vies co ma stve ze ked sme mali vtedy ten papier od dr na spermio ze som ho a krava hned potrhala ked som sa dozvedela ze som tehu????? 😠 😠 😠 😠 mohla som ho aj tak poslat 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 bolo by jasne ze na com sme 😠 😠 😠 😠 😠

majuska7979
5. aug 2014

@beaa joj to potom rano hod foto ze ako 😉 😉 😉 😉
@yanni baby a viete co ma najviac stve...ze maly by uz chcel surodenca...cely cas ssa hra s mackom ..ze place ze cumlik mu dava...ze vymenit plienku...spieva mu...a ja na to pozeram a vidim ze proste by uz chcel a ja tiez... 😎 😎 😎 😎

majuska7979
5. aug 2014

@yanni a kedy ma ist t mm na dalsie spermio...ale pisala si ze sa polepsilo trosku....??? mozno ak bude brat vitaminky...???? vsak nakoniec sa zadari..uvidis...

yanni
5. aug 2014

@majuska7979 tvoj keby aj vtedy isiel na spermio, tak to by vam teraz vobec nepomohlo. Vtedy mohlo byt OK a teraz, 3-4 roky neskor sa mohlo vela zmenit.

Koncom augusta ma termin. Prvy bol nula, druhy 5% a teraz sa uvidi ako to bude. Ma nejaku zmesku vitaminov, tak uvidime. to budu tri mesiace ako to berie. Ale ja uz nicomu neverim. Uz mam toho plne zuby. Preto uz ani nic nejdem sledovat, len ma to ubija. Uz som aj OvuApp vyhodila z mobilu, ovu testy tiez nejdem robit, ani nic ine. Normalna hodnota ppodla WHO je 32 % progresivnych. Takze nehrozi aby mu za tri mesiace z 5 % vystupila hodnota na 32 %. Da sa samozrejme aj s menej, ved sa hovori, ze na to je potrebna jedna jedina spermoska, ale moze byt a nemusi ani za sto rokov. Takze tak.

majuska7979
5. aug 2014

@yanni neboj ak sa mu zlepsilli o 5percent to je nieco...uvidis za pol roka bude fit a budes aj tehulka 😉 😉 😉 😉 asi ho budem musiet poslat do dr...nech ho overia..a vies dakedy ani nechcem vediet bojim sa toho co povedia 😠 😠 😠 ☹ ☹

yanni
5. aug 2014

@majuska7979 ja som tiez nechcela, ale to neobides. Ked si chcete byt isti, musite pozistovat co a ako. a bez doc nic nezistite. A ten sperm. nie je nic neobvykle. Odovzda vzorku a je to. Moj musi dokonca priamo u doc "nacapovat", lebo do mame daleko. Keby sme to mali do pol hodiny, tak moze aj doma a donesie doc uz len v kelinku 😀

majuska7979
5. aug 2014

@yanni mozes mi povedat co to ten tvoj berie?? ake vitaminy to obsahuje?????

majuska7979
5. aug 2014

@yanni @1234lubka tato osoba urcite chce ovu testy

majuska7979
5. aug 2014

@yanni no presne zinok a par dalsich prvkov..mm berie vitaminy na chrbticu takze mu davat inne ani len nemozem 😖

majuska7979
5. aug 2014
majuska7979
6. aug 2014

@beaa
@yanni baby tak dnes teplota 37,00 a tehu test negativny...mrcha ma dojst dnes... 😠 😠 😠 a urcite dojde lebo mam navaly tepla co mavam vzdy pred mrchou 😠 😠 😠 😠 to je ako naschval 😠 😠 😠 a uz som si myslela ze ta kovova chut v ustach to je to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja tapa 😀

majuska7979
6. aug 2014

http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 takze to bude asi spermosami...normalne to uz je nenormalne ze sa nemozu dostat tam kde by mali???

yanni
6. aug 2014

@majuska7979 no nase skapu asi tiez este pred tym ako sa dostanu tam, kde maju. 😠

beaa
6. aug 2014

@majuska7979 a co ty vies mozno nepride 😀
takze moje testy...este stale nic moc :(

majuska7979
6. aug 2014

@yanni hmmm asi mas pravdu.... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 nepaci sa mi to 😠 😠 😠 😠 😠
@beaa ovulka zajtra alebo pozajtra predpokladam..ale uz sa blizi 😉 😉 😉 😉 😉 no jasne ze mrcha dojde...ja poznam svoje telo...navaly tepla ani tehu testy nemusim robit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale co aspon ich miniem a nebudu mi liezt na nervy ze ich mam 😀 😀 😀 😀

beaa
6. aug 2014

@majuska7979 no jo uvidime 😀 samizda ze jeden cyklus mavam ovulaciu skor druhy neskor 😒

majuska7979
6. aug 2014

@beaa no vies co mesiac ovulujes s inneho vajecnika 🙂 😉 je to mozne

beaa
6. aug 2014

@majuska7979 jeden je lenivsi 😀 😀 a najhorsie je ze manzel teraz je na antibiotikach 😒 to sa nema vtedy snazit ci?

majuska7979
6. aug 2014

@beaa ja som bola tiez na antibiotikach tento mesiac pred ovu ...a co...a prt vyslo 😠 😠 😠 😠 😎 😎 😎 a niektory beru antiku a antibiotik a otehu ani nevedia kedy??????? 😖 😖 😖 😠 😠 😠 😠 kde je spravodlivost povedz mi

beaa
6. aug 2014

@majuska7979 tak to ano 😠 ach jo.. a ty si robis len testy ci aj merias? 🙂

majuska7979
6. aug 2014

@beaa tento mesiac aj meriam http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 a presne to vychadza podla ovu testov...ale co z toho ak sa nepodarilo...ale tento mesiac prvy krat meranie takze musim odpozorovat par mesiacov aby som vedela co a ako

beaa
6. aug 2014

@majuska7979 moj zatial takto .. to by som mala este spadnut asi ze? nerozumiem tomu testy -graf 😀

majuska7979
7. aug 2014

@beaa @lauritka tak mrcha este nedosla 😠 😠 😠 😠 tak ma natahuje jak nikto 😠 😠 😠 😠 😠 teplota http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4.....a tehu test samozrejme negativny a ovulacny slaba ciarka?????

lauritka
7. aug 2014

@majuska7979 nevidim graf, kolko dni mas hore teplotu&?

majuska7979
7. aug 2014

@lauritka teplota dost skakala...uz som myslela ze vcera dojde...teplota spadla a znova hore...ja uz neviem..mozno privela na to myslim a to sposobuje oneskorenie mrchy 😠 😠 😠