Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@happyfrog80 a nemozes byt tehu ?
@mystisch nie nehrozi,Ale uz spm nasla forum kde jedna mala tiez tento problem a Lauritka jej napisala ze moze byt.Tak snad zajtra uz bude negativny a ovula pride .
@kvietocek55 so sexom nie 😀 S testom,aby bol pozitívny 😀
@mystisch super 🙂 Keby aj môj tak tento mesiac vyzeral 🙂 Dnes som ešte nemala čas...ciknem okolo 18:00 😀
@happyfrog80 podľa mňa je pozitívny až ten posledný.
@mon777 no aj ja si myslim ale myslim tym ze az po poslednom pozitivnom zacnem ovulovat od 12-48 hodin,este dnes naobed bol zase rovnaky,uz tri dni mam rovnako pozitivny.Jak dom spominala ten posledny na fotke je rovnako silny ako ostatne boli za mokra,cize dnes su uz vsetky rovnako slabsie po uschnuti cize pocitam ze vecer uz by mohla palicka slabnut uz je toho dost .Mozno to znamena ze ovulacia nechce prist ,netusim.
@happyfrog80 A BT popri tom nemeriaš? Vedela by si si to vysvetliť trošku aj pomocou nej.
@mon777 bt nemeriam ale uz prave som robila test a konecne uz slabne 😉 ,po 3 dnoch 😂
@happyfrog80 moje zasa nechcu tmavnut 😖 bt meriam o 5.00, ale dnes som zaspala, tak som merala az o 8.10, takze neviem, ako si to mam zapisat 😖
@mon777 ja som bt meriavala kedysik,uz sa mi to nechce,si zober ze som 20DC a asi dnes abo zajtra bude ovu a cyklus mavam 31 ,sice minuly mesiac som mala 33 ale to som bola chora.Roky som mavalaluthealku 7dnovu .Dufam ze budem mat dostatocnu luthealku tento x.Aj dnes som robila test a uz je len rovnako silny ako kontrolna palicka a tak negativ 😉.Uz nebudem robit testy,budem len cakat kedy dojde ms.
@happyfrog80 Tú dĺžku cyklu máš jak ja kedysi, keď mi chodila pravidelne 🙂
@mon777 joj moja je mi luto ze sa drobcek neudrzal :( coskoro sa zadari uvidis
@majuska7979 ja viem. Verim v to. Dnes bt 36.3 ale ovu testy vsetky negativne, tak som zvedava, ze co bude..
Ach babule mne dnes dosla mrcha o 4 dni skor :( ideme od znova v septembry
Ahojte..berem Duphaston cyklus mam cca 30 dni, robim si testy no zatial vsetky snehobiele. Akurat vcera vecer o 8 som mala slabsiu ciarku, a dnes rano o 10 slabsiu ako vecer..dnes som 15 DC..myslite ze ovulka este pride? Od vcera mam take tahanie v podbrusku,a raz na boli lava a raz prava strana podbruska..tu su testy..vrchny vcera vecer a dolny dnes rano 🙂
@jaruska18 Ja mavam ovulku az tak 16-17DC, vela bab ma aj po 20DC, takze kludne moze prist 🙂
@nynyky no ja som zvedavá ako dopadnem ja, mrcha by mala prist o týždeň.. ale cítim ze nic z toho nebude... Boli ma podbrusko, mam skôr pocit akoby som bola prechladena zo spodu.. a chodím čítať jak najatá.. ☹
@jaruska18 pravdepodobne ovu este len príde.. testuj ale skôr poobede, ráno sa nemá práve koli tomu ze je nižšia koncentrácia hormónu... A cca 2 hodky pred testom nepit..
@kvietocek55 tak drzim palce. mna inac vobec neboli brucho nic. keby nekrvacam neviem ani ze mam ms.
Dievcata ked chcem zistit kedy mam ovulaciu mam skusat testovat od skoncenia ms alebo az amo by som mala mst plod e dni? Lebo min mesiac som nemala pozitivny test tak neviem ci nebola aj mimo plodnych dni
@alex999 ahoj Alex. aky druh ovu testov si pouzivala? 🙂
@alex999 dakujem. este pockam do pondelku, ci pride mrcha.. a potom skusim 🙂 inak gratulujem k 3 detickam 🙂)) (necitala som celu diskusiu, snad som naratala spravny pocet 🙂 🙂 🙂 )
@janulka999 no bohužiaľ len dvom , ale su za troch 🙂
Ahojte dnes som 18 DC...vrchne testy su 14 a 15 DC, ten spodny je dnesny na obed..medzi nimi boli testy takmer snehobiele..robila som si aj dnes rano ..bola tam ciarka,no na obed este silnejsia..cely cas cakam na ovulaciu, a akurat teraz je priatel prec..pride az zajtra alebo pondelok..naposledy sme sa snazili v stredu, a teraz budeme moct az zajtra alebo pondelok..myslite ze pride ovu uz dnes alebo zajtra? Da sa otehotniet aj keby sme mali sex den po pozitivnom teste? Dakujem :(
@jaruska18 tiez si myslím, že to je este slabé... Ideálne je snažiť sa pred ovulkou lebo vajíčko ma veľmi krátku životnosť... Ale tak treba skúšať aj pred aj po... 🙂
@jaruska18 Súhlasím s babami. Ešte je moooooooc slabý na to, aby bol pozitívny a aj tak cca 24-48 hodín PO pozitívnom teste prichádza ovulka 😀 Takže máš ešte čas 😉
No a ja som na tom žalostne tiež... Už tretí deň rovnaká BT (36,3) a testy ani za máčny mak pozitívne...tuším sa ovulky nedožijem tento cyklus ☹
Posledný test je dnešný (27DC) o 9:20 ráno a teraz o 13:45 som si robila ešte jeden a ten už slabne. Tak ja ozaj neviem, že čo ☹
Dávam sem aj foto toho, čo som robila teraz. To kolísanie hormónov ma asi zabije! ☹

Dievcata potrebujem radu,mam uz 2.5 dna rovnako pozitivne testy ,moze byt?Alebo to bude nejaky problem?Dik Pozitivny myslim taky ze ciarka je silnejsia nez ta co tam je stale a je silnejsia uz 2.5 dni.