icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jaruska18
24. aug 2014

@mon777 niekedy to s tou ovulaciou je na nervy..clovek ju len ocakava a ona nie a nie prist 🙂 ja som dnes 19DC,neviem ci este mam ovu vobec aj cakat :( prikladam test..tento je z dneska, okolo obedu robeny..

mon777
24. aug 2014

@jaruska18 cakat mozes. A mozes sa aj dockat. Minuly cyklus som si myslela, ze mam zasa anovulak a ja som bola pritom uz davno tehu 😀 len skoda, ze so zlym konbom 😖

jaruska18
24. aug 2014

@mon777 viem.a je mi to luto :( citala som tvoje prispevky...nemala si minuly mesiac potvrdenu ovulaciu testami?inak vela zien pisalo ze im ovu test nevysiel pozitivne a predsa ovu bola..tak neviem no :(

mon777
24. aug 2014

@jaruska18 Tak ja mám už tretí deň 36,3 takže neviem. A minulý mesiac som ovu testy robila až vtedy, keď som vďaka nim zistila, že som tehotná 😀

bubi1121
24. aug 2014

Ahojte 🙂 potrebujem poradit. Cely mesiac si robim testy...dnes som 23 DC, ovulacne testy negativne..najskor uplne biele a potom so slabsou ciarkou.na 11 az 13 DC som mala hlien..moze byt ze by ovu testy nic neukazali?

jaruska18
25. aug 2014

@mon777 ja sa vobec nevyznam..od skoncenia ms som mala ako keby ten plodny hlien..bol priesvotny natahovacii..potom na 1 den prestal,potom zase som ho mala plno..aj vcera, a dnes zase nic..ovu testy som mala do neakeho 15 DC snehobiele,potom tam mam tu slabsiu ciarku..pichanie v podbrusku,aj take ako keby tahanie mavam stale..no ciarka na ovu testoch nesilnie..na viacerych forach som citala ze nemusi ukazat ovulacny test 2 silne ciarky,a aj tak moze ovu prebehnut..vobec tomu nechapem :(

mon777
25. aug 2014

@bubi1121 už som tu čítala, že jedna značka ovu neukázala, iná ju ukázala na 100%...takže je možné všetko 🙂

@jaruska18 ako som písala bubi, stáva sa, že nejaká znaka silné // neukáže...

jaruska18
25. aug 2014

@mon777 no ved to ze niektore neukazu..toto su moje dnesne.pred dvomi hodinami robene..znacka Dr.Max a ProMatris..myslis ze silneju? :(

jaruska18
25. aug 2014

Dnes vecer..asi pred pol hodinkou 🙂

jaruska18
25. aug 2014

@lauritka ahoj, vidim tu ze ty sa vyznas v ovu testikoch 🙂 chcela by som ta poprosit ci sa nemrknes na ten moj 🙂

lauritka
25. aug 2014

@jaruska18 ahoj, no myslim, ze ti uz zosilnel od poobedia.. su skoro rovnake, pre istotou by som s aposnazila a uvidis, zajtra urob este okolo obeda aky bude.. ak bude slabsi, tak vrchol je dnes.. a ovulka bude do 48 hodin.

jaruska18
25. aug 2014

@lauritka a nebolo by lepsie sa posnazit az zajtra? Ci moze byt neskoro? Ja som ztoho uz jelen :D

lauritka
25. aug 2014

@jaruska18 no mozte mat den oauzu.. uz ako chces. jasne, ze staci aj zajtra..

hennyinnsbruck
25. aug 2014

@lauritka prosím O radu je to poz???včera bolo snaženie stačí až zajtra ak by bolo poz? 😕 😀

jaruska18
25. aug 2014

@lauritka dakujem 🙂

hennyinnsbruck
25. aug 2014

@lauritka táto foto je asi lepšia. . 😀

lauritka
25. aug 2014

@hennyinnsbruck no ten posledny sa mi zda jasne pozitivny 🙂

hennyinnsbruck
25. aug 2014

@lauritka ďakujem moja za odpoveď. Normálne som bola V šoku ako som to uvidela 😀 som myslela že sa nedočkam tento mesiac. 🙂

lauritka
25. aug 2014

@hennyinnsbruck mozes zacat snazit uz dnes.. 🙂 ale aj zajtra je este cas. a potom pozajtra poistit ;.-)

hennyinnsbruck
25. aug 2014

@lauritka no akurát som to pozerala na nete 😀 že naj je V dní keď je pozitívny ovulačný A potom ešte tri dni.ale obden sa odporúča.my sme S mojím až večer, cez deň sme obaja V práci.. tak zajtra večer A pozajtra.
To je stále dilema,kedy..,niekto sa snaží každý deň niekto každý druhý...ja sa bojím toho že keď by to bolo každý deň tak spermie sa nestačia zregenerovať.. 😢

lauritka
25. aug 2014

@hennyinnsbruck spermia dozrieva kazdy den nova.. teda to je zlozity proces.. akurat pri castom sexiku , uz nemusi mat velky objem ejakulatu. tvorba spermie trva 90 dni.. cize kazdy den pribudaju nove..
ono aj v tom sa nazory rozchadzaju, neikto tvrdi, ze kazdy den, niekto ze obden.. moj lekar , ze dvakrat za den 😀 ... tak si vyber no.

hennyinnsbruck
25. aug 2014

@lauritka 😀 😀

jaruska18
26. aug 2014

Dnesne..asi pred pol hodinkou 🙂 myslite ze uz su pizitivne ci este nie?

leushkka
26. aug 2014

@hennyinnsbruck & @lauritka

deti sa rodia zo sexu a nie z taktizovania ako ho nemat 🙂 Takze lauritkin DR bude mat pravdu a tu dole je info, ktore to len potvrdzuje. V jednoduchosti: velka pravdepodobnost pocat je ak ma zena sex 1-2 dni pred a v den ovulacie. To iste tvrdi aj fretilityfriend podla statistik / grafov zien, ktore otehotneli. Cize hor sa do postele ! (chudaci muzi 😝 )

The most effective time to have sex is during your fertile window, which can last up to six days every month. These six days are the five days leading up to, and the day of, ovulation, when your body releases an egg.

Your egg will survive for about a day once released. But sperm can survive for up to a week. Hence there is a six-day window for sperm to meet an egg.

You are most likely to conceive if you have sex one or two days before you ovulate. However, it's tricky to pinpoint the exact day or two just before ovulation. So if you don't want your sex life to be ruled by the calendar, your best bet is simply to enjoy sex every two or three days.

lenna71
26. aug 2014

@jaruska18 Skus este vecer spravit ale uz je to na dobrej ceste si myslim 🙂

lauritka
26. aug 2014

@leushkka jj.. aj ked poznam vela pripadov, ked staci jeden jediny 😀 na stojaka rychlovka. heh

mon777
26. aug 2014

@jaruska18 tento rozhodne zosilnel 😉 Za to u mňa sa to povedať nedá 😖 Ale začínam si myslieť, že by sa ten z 27DC dal považovať za pozitívny, len ešte v nesprávnu hodinu, keďže v ten istý deň o 13:45 už zoslabol a dnes mám BT 36,2°C, čo je moja najnižšia teplota v živote, odkedy vôbec meriam bazálku 😀

Toť grafík 😵

@lauritka čo myslíš? Ten 27DC by mohol byť? Lebo som robila test dvakrát v ten istý deň a výrazne zbledol...mohol byť tak okolo 11:00 pozitívny na 100%?
PS: na fotke je to strašne slabo vidno, ale naživo sú všetky tmavšie.

mon777
26. aug 2014

Toť fotka....

leushkka
26. aug 2014

@lauritka veru tie deti z "nastojaka " a na prvy sup sa rodia takym, co ani nevedia co je modrykonik 😀

jaruska18
26. aug 2014

@mon777 no ten bol najsilnejsi 🙂 aj ste sa posnazili? My sme sa snazili predvcerom, vcera nic a dnes asi tiez nie..priatel musi ist do prace..tak mozno ze akurat to zmeskame.. :( ked test zoslabne tak este mate cas 2 dni nie? 🙂