Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
minulý mesiac nám to nevyšlo , ale to nevadí ...teraz to určite bude happy end 😅
@lauritka chcem sa opýtať od 8-11 DC som mala tu druhu čiaročku veľmi slabú dnes 12 DC som si o 16.00 urobila jeden testík a potom ma začali bolieť vaječníky a v podbrušku okolo 19.20 som si urobila ďalší testík je pozitívny, alebo nie????? Mám si urobiť ešte jeden testík?
@55alexandra55 no tak uz by sa mohol povazovat za pozitivny.. dnes uz nerob. ale snazilkujte🙂
zajtra si urob este jeden okolo obeda..ak uz bude slabnut, tak znamena, ze vrchol LH mas dnes a teda ovulacia nastane do 48 hodin... cize dnes, zajtra a pozajtra aspon raz denne 🙂
Už druhý deň mám pozitívny ovulačný test vrchol nastane v deň pred dňom kedy test zoslabne????? Ďakujem za radu
@55alexandra55 ahoj a mas uple presne rovnake obidva dni ???
Mám pozitívny ovulačný test dva dni za sebou. Čo to znamená?
Niektoré ženy zaznamenajú výrazne zvýšenú hladinu LH hormónu (pozitívny ovulačný test) 2 alebo dokonca aj 3 dni za sebou. Tento výsledok znamená, že testovaním bol zachytený vzostup hladiny LH hormónu na ceste k jej vrcholu a potom jej pokles. Hladina LH hormónu, ktorá spúšťa ovuláciu, sa u jednotlivých žien môže líšiť. Pohlavný styk je dobré mať v deň prvého pozitívneho testu.
@lauritka áno boli rovnaké, som zvedavá na zajtrajší
@55alexandra55 asi mas vacsiu hladinu LH:
ja to uz vzdavam ☹ namiesto toho aby mrcha neprisla ,tak ta mrcha mrchatá si este pride aj z predstihom 😠
s manzelom sme sa dohodli ze si po roku snazenia dame pauzu,tak ja uz dalsi cyklus nebudem brat clostil aj tak by to nemalo zmysel lebo v case snazenia mam nocnu cely tyzden, a koncom augusta sa chystam na mesiac do Talianska 😎 hadam mi to slniecko pomoze a budem mat dost energie na nove snazilkovanie 😅 a vam vsetkym drzim palce 😉
Podľa múdreho kalendára zajtra by mala prísť mrcha. Dnes som už nevydržala a spravila test a ništ ani len dúha, nič. Je tam ešte nijaký nádej že za pár dní tam uvidím // alebo si mám obstarať ďalšie ovu testy ☹? Podbruško ma bolí ako keď má prísť mrcha nič iné ☹ 😠 .
No fajn, mrcha došla na čas 😠 . Ďalší pokus na dovolenke v Bulharsku.
@baritus ahoj a koľko dni od pozitivného ovulačného testu ste snažilkovali????
@55alexandra55 už ten deň a nasledovné 4 ☹

@mirka251 no moze byt v kombinacii s teplom 🙂