Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
minulý mesiac nám to nevyšlo , ale to nevadí ...teraz to určite bude happy end 😅
@lauritka chcem sa opýtať od 8-11 DC som mala tu druhu čiaročku veľmi slabú dnes 12 DC som si o 16.00 urobila jeden testík a potom ma začali bolieť vaječníky a v podbrušku okolo 19.20 som si urobila ďalší testík je pozitívny, alebo nie????? Mám si urobiť ešte jeden testík?
@55alexandra55 no tak uz by sa mohol povazovat za pozitivny.. dnes uz nerob. ale snazilkujte🙂
zajtra si urob este jeden okolo obeda..ak uz bude slabnut, tak znamena, ze vrchol LH mas dnes a teda ovulacia nastane do 48 hodin... cize dnes, zajtra a pozajtra aspon raz denne 🙂
Už druhý deň mám pozitívny ovulačný test vrchol nastane v deň pred dňom kedy test zoslabne????? Ďakujem za radu
Mám pozitívny ovulačný test dva dni za sebou. Čo to znamená?
Niektoré ženy zaznamenajú výrazne zvýšenú hladinu LH hormónu (pozitívny ovulačný test) 2 alebo dokonca aj 3 dni za sebou. Tento výsledok znamená, že testovaním bol zachytený vzostup hladiny LH hormónu na ceste k jej vrcholu a potom jej pokles. Hladina LH hormónu, ktorá spúšťa ovuláciu, sa u jednotlivých žien môže líšiť. Pohlavný styk je dobré mať v deň prvého pozitívneho testu.
ja to uz vzdavam ☹ namiesto toho aby mrcha neprisla ,tak ta mrcha mrchatá si este pride aj z predstihom 😠
s manzelom sme sa dohodli ze si po roku snazenia dame pauzu,tak ja uz dalsi cyklus nebudem brat clostil aj tak by to nemalo zmysel lebo v case snazenia mam nocnu cely tyzden, a koncom augusta sa chystam na mesiac do Talianska 😎 hadam mi to slniecko pomoze a budem mat dost energie na nove snazilkovanie 😅 a vam vsetkym drzim palce 😉
Podľa múdreho kalendára zajtra by mala prísť mrcha. Dnes som už nevydržala a spravila test a ništ ani len dúha, nič. Je tam ešte nijaký nádej že za pár dní tam uvidím // alebo si mám obstarať ďalšie ovu testy ☹? Podbruško ma bolí ako keď má prísť mrcha nič iné ☹ 😠 .
@baritus ahoj a koľko dni od pozitivného ovulačného testu ste snažilkovali????

@mirka251 no moze byt v kombinacii s teplom 🙂