icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
21. jún 2013

@mirka251 no moze byt v kombinacii s teplom 🙂

baritus
24. jún 2013

Ktorý je víťazný testík, včerajší či dnešný alebo ešte len zajtrajší? Grepový džus zabral, v živote som toľko hlieňu nemala ako teraz 😀.

lauritka
24. jún 2013

@baritus 23 jka 🙂naj

ja1985
24. jún 2013

@baritus ahoj a prosim ta kolko si toho dzusu pila? odstavovala si si alebo si kupovala uz hotovy dzus? 🙂

baritus
24. jún 2013

@ja1985 v obchode kupujem 100 % grepový džus a tak 2-3 poháre, kedy ako. A dúúúúfam že to môže 😀.
@lauritka ďakujem, aj ja typujem na 23. Včera sme mm posnažili, dnes večer zopakujeme a potom uvidíme 😎 .

lauritka
24. jún 2013

@baritus inac mne nejak grepak nepomahal a to som pila skoro liter denne, asi som vadna :D

baritus
24. jún 2013

@lauritka Ja som zas stým tak že aj vtom verím aj nie. Vyskúšala som to, uvidíme. A ináč grepový džus mám rada, aj to kupujeme domov len tak.

baritus
25. jún 2013

@lauritka tak ešte aj dnes som spravila test, už len taká slabšia čiaročka. Ovu by malo byť dnes však?Jooooj , baby držte palce veľmi. 😎 A ešte jedna otázka. Mám spraviť test aj zajtra alebo počkať 8-9 dní a vtedy spraviť tehu test?

lauritka
25. jún 2013

@baritus uz ked slabne, tak je podla mna po, ovu dnes, este pripadne zajtra. 🙂 uz len potom cakaj na vysledok

katinka4
25. jún 2013

minulý mesiac nám to nevyšlo , ale to nevadí ...teraz to určite bude happy end 😅

katinka4
25. jún 2013
katinka4
26. jún 2013

no dnes som trosku zmätená, čakala som že čiarka bude silnejšia a ono ju skoro vôbec nieje vidieť 😒 ,pridávam fotky na porovnanie , po zaschnutí to ale vypadá inak, tieto sú čerstvé

lauritka
26. jún 2013

@katinka4 takze podla toho my vychadza, ze 13 dc si mala vrchol.. teda ovulka bud 14 dc alebo 15 dc.

55alexandra55
28. jún 2013

@lauritka chcem sa opýtať od 8-11 DC som mala tu druhu čiaročku veľmi slabú dnes 12 DC som si o 16.00 urobila jeden testík a potom ma začali bolieť vaječníky a v podbrušku okolo 19.20 som si urobila ďalší testík je pozitívny, alebo nie????? Mám si urobiť ešte jeden testík?

lauritka
28. jún 2013

@55alexandra55 no tak uz by sa mohol povazovat za pozitivny.. dnes uz nerob. ale snazilkujte🙂
zajtra si urob este jeden okolo obeda..ak uz bude slabnut, tak znamena, ze vrchol LH mas dnes a teda ovulacia nastane do 48 hodin... cize dnes, zajtra a pozajtra aspon raz denne 🙂

55alexandra55
29. jún 2013

Už druhý deň mám pozitívny ovulačný test vrchol nastane v deň pred dňom kedy test zoslabne????? Ďakujem za radu

lauritka
29. jún 2013

@55alexandra55 ahoj a mas uple presne rovnake obidva dni ???

lauritka
29. jún 2013

Mám pozitívny ovulačný test dva dni za sebou. Čo to znamená?

Niektoré ženy zaznamenajú výrazne zvýšenú hladinu LH hormónu (pozitívny ovulačný test) 2 alebo dokonca aj 3 dni za sebou. Tento výsledok znamená, že testovaním bol zachytený vzostup hladiny LH hormónu na ceste k jej vrcholu a potom jej pokles. Hladina LH hormónu, ktorá spúšťa ovuláciu, sa u jednotlivých žien môže líšiť. Pohlavný styk je dobré mať v deň prvého pozitívneho testu.

55alexandra55
29. jún 2013

@lauritka áno boli rovnaké, som zvedavá na zajtrajší

lauritka
29. jún 2013

@55alexandra55 asi mas vacsiu hladinu LH:

baritus
1. júl 2013

@lauritka Mám jednu hlúpu otázku 😀. Ak so 23.júna mala poz. ovu test, dnes som koľkáty DPO ?

lauritka
1. júl 2013

@baritus no neviem presne kedy prebehla ovu, pocitaj ze mohla byt 24.juna, pripande 25.juna.
den po ovu uz pocitame ako 1 dpo.. cize dnes mozes byt 8-9 dpo.

katinka4
6. júl 2013

ja to uz vzdavam ☹ namiesto toho aby mrcha neprisla ,tak ta mrcha mrchatá si este pride aj z predstihom 😠

lauritka
6. júl 2013

@katinka4 😖 ☹

katinka4
7. júl 2013

s manzelom sme sa dohodli ze si po roku snazenia dame pauzu,tak ja uz dalsi cyklus nebudem brat clostil aj tak by to nemalo zmysel lebo v case snazenia mam nocnu cely tyzden, a koncom augusta sa chystam na mesiac do Talianska 😎 hadam mi to slniecko pomoze a budem mat dost energie na nove snazilkovanie 😅 a vam vsetkym drzim palce 😉

baritus
8. júl 2013

Podľa múdreho kalendára zajtra by mala prísť mrcha. Dnes som už nevydržala a spravila test a ništ ani len dúha, nič. Je tam ešte nijaký nádej že za pár dní tam uvidím // alebo si mám obstarať ďalšie ovu testy ☹? Podbruško ma bolí ako keď má prísť mrcha nič iné ☹ 😠 .

baritus
9. júl 2013

No fajn, mrcha došla na čas 😠 . Ďalší pokus na dovolenke v Bulharsku.

55alexandra55
10. júl 2013

@baritus ahoj a koľko dni od pozitivného ovulačného testu ste snažilkovali????

baritus
10. júl 2013

@55alexandra55 už ten deň a nasledovné 4 ☹

danielagre
Odpoveď bola odstránená