icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
2. sep 2014

@hennyinnsbruck no aj ja mam dnes krasne pozitivny 🙂

hennyinnsbruck
2. sep 2014

@lauritka uau... Ten je ale krásny!!!!! 🙂 ukážkový ovu test 😉

Ja som bola zvedavá aký bude pár dní pred MS, či rovnaký ako minulý mesiac A veru hej..ale bieleho výtoku mám na rozdávanie tak neviem čo to. 😕
Ale pred 2tyzdnami som sekla S fajčením tak asi telo,, lepšie,, funguje 😀 😀

lauritka
2. sep 2014

@hennyinnsbruck to si dobre urobila 😉 ja som uplny nefajciar a mmm nastastie uz fajci len e.cigu 😅

hennyinnsbruck
2. sep 2014

@lauritka no tak to hej,15rokov som fajčila krabičku denne...cítim sa oveľa lepšie 😎
Ja som dala zákaz V byte fajčiť,môj to samozrejme akceptuje A fajčí na balkóne.samozrejme vyfajči menej keďže sa mu na ten balkón nechce veľmi chodiť 🙂

lauritka
2. sep 2014

@hennyinnsbruck no e.---------------------cigu moze fajcit nastastie hocikde, vobec ju necitit 😝 😉 uz vyse dvoch rokov na tom slape.

hennyinnsbruck
2. sep 2014

@lauritka no to je veľká výhoda pri e-cigaretach 🙂 že ju necítit A môže sa všade fajcit

lauritka
2. sep 2014

@hennyinnsbruck aj vlk sa najedol, aj koza je cela 😀

nynyky
2. sep 2014

@jaruska18 ach jaj ja som uz salena s toho

jetotu
3. sep 2014

@lauritka a co povies na tento??🙂 zeby uz uz??🙂

lauritka
3. sep 2014

@jetotu tak dnes je to jasne pozitivne.. cize ovu zajtra -pozajtra 😉 ..snazte

jetotu
3. sep 2014

@lauritka dakujeeem 🙂 no robila som este teraz a ta // mi skoro oci prerazila tak mi neostalo nic ine len ist kupit hovadziu svieckovu , cervene vinecko a sup sup pripravit romanticku veceru :D nech to je uvolneny vecer :D dufam ze dnes postaci lebo pak sa uz tyzden neuvidime..🙂

lauritka
3. sep 2014

@jetotu jj, mohlo by 😉

jaruska18
5. sep 2014

@mon777 ahoj,no co ako si potom dopadla? Ovu prisla? 🙂

nynyky
5. sep 2014

Myslite ze to uz pride?

mon777
5. sep 2014

@jaruska18 neriešim, mám v pi*i (sorry za výraz)...je mi to jedno. Aj BT som prestala merať...mám na háku a všetko mi je jedno...decko minimálne 5 rokov nechcem.

nynyky
5. sep 2014

@mon777 prepac ze sa pytam,ale stalo sa nieco? viem ako si sa snazila a tuzila po babatku a teraz takato reakcia. ak nechces nemusis odpovedat ved mna do toho nic,len ti chcem povedat nikdy sa nevzdavaj.

mon777
6. sep 2014

@nynyky napíšem ti IP, ok? Nechcem takto verejne.

kvietocek55
7. sep 2014

Baby keď dnes je pozitívny test tak ovulácia bude zajtra alebo pozajtra? kedy sa vlastne mame snažiť?
@mon777
@nynyky
@lauritka

tay89
7. sep 2014

baby, ked som mala pozitivny ovu test 13 dc- jasne pozitivny, je normalne, aby som mala cyklus 26 dni? nie je kratko lutealna faza? staci to?

tay89
7. sep 2014

@kvietocek55
pravdepodobne zajtra.

tay89
7. sep 2014

@kvietocek55
snazit- dnes.

kvietocek55
7. sep 2014

@tay89 no do kelu... A muž ide do nočnej :D

adamnela
7. sep 2014

Ahojky...

@lauritka co povies na moje testy?

lauritka
7. sep 2014

@adamnela no zda sa mi najsilnejsi 16 dc

adamnela
7. sep 2014

@lauritka ved aj mne..Len vcera, ked uz bol svetlejsi, tak som myslela, ze mozno naozaj ta ovulka bola, ale dnes zasa stmavol, tak teraz neviem 😒

lauritka
7. sep 2014

@adamnela ale pozitivny nie je aj tak, ai su to citlivejsie testiky.. ak bude zajtra zas slabsi, uz sa s tm neznepokojuj 🙂

adamnela
7. sep 2014

@lauritka tak teda myslis, ze teoreticky mohol byt v ten den pozitivny, len som to nevystihla? No uvidim zajtra aky bude...Ved nejdem sa znepokojovat, neboj. Teraz prvy mesiac uzivam Duphaston od 11 DC az do 25 DC, tak som zveava ako reaguje moje telo...

lauritka
7. sep 2014

@adamnela no ved si vystihla, pozitivny bol 😝

adamnela
7. sep 2014

@lauritka jaj, lebo si mi napisala, ze pozitivny nie je aj tak, tak preto sa pytam...Ved v poho, uvidim...Uz dnes nemam ani bolesti. Vcera som este citila take tlaky v podbrusku ako na kramy a dnes uz nic. Ale vajecniky nic, tie som necitila vobec. Tak si myslis, ze si mam dat ten 16 DC aj do ff ako pozitivny ovu test?

lauritka
7. sep 2014

@adamnela no ten 18 dc nebol pozitivny.. ale ten 16 dc bol 🙂