Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka uau... Ten je ale krásny!!!!! 🙂 ukážkový ovu test 😉
Ja som bola zvedavá aký bude pár dní pred MS, či rovnaký ako minulý mesiac A veru hej..ale bieleho výtoku mám na rozdávanie tak neviem čo to. 😕
Ale pred 2tyzdnami som sekla S fajčením tak asi telo,, lepšie,, funguje 😀 😀
@hennyinnsbruck to si dobre urobila 😉 ja som uplny nefajciar a mmm nastastie uz fajci len e.cigu 😅
@lauritka no tak to hej,15rokov som fajčila krabičku denne...cítim sa oveľa lepšie 😎
Ja som dala zákaz V byte fajčiť,môj to samozrejme akceptuje A fajčí na balkóne.samozrejme vyfajči menej keďže sa mu na ten balkón nechce veľmi chodiť 🙂
@hennyinnsbruck no e.---------------------cigu moze fajcit nastastie hocikde, vobec ju necitit 😝 😉 uz vyse dvoch rokov na tom slape.
@lauritka no to je veľká výhoda pri e-cigaretach 🙂 že ju necítit A môže sa všade fajcit
@hennyinnsbruck aj vlk sa najedol, aj koza je cela 😀
baby, ked som mala pozitivny ovu test 13 dc- jasne pozitivny, je normalne, aby som mala cyklus 26 dni? nie je kratko lutealna faza? staci to?
@kvietocek55
pravdepodobne zajtra.
@kvietocek55
snazit- dnes.
@tay89 no do kelu... A muž ide do nočnej :D
@lauritka jaj, lebo si mi napisala, ze pozitivny nie je aj tak, tak preto sa pytam...Ved v poho, uvidim...Uz dnes nemam ani bolesti. Vcera som este citila take tlaky v podbrusku ako na kramy a dnes uz nic. Ale vajecniky nic, tie som necitila vobec. Tak si myslis, ze si mam dat ten 16 DC aj do ff ako pozitivny ovu test?

@hennyinnsbruck no aj ja mam dnes krasne pozitivny 🙂