Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
A otehotnela tu nejaka v prvý mesiac snaženia?
@bebe87 ja som dnes 13dc, pozeram ze ty vcera. ;) cim si to teda urychlila? Pekne pozitivny testik. Dufam teda ze je pozitivny 🙂 Ja mam dnes takyto...dufam ze bude silnejsi 🙂
@littledesire no to neviem ci je moj pozitivny, chcelo by to nejakeho odbornika prizvat do diskuse... ale ja mam 28dnove c.
@lauritka co myslis ty?
@bebe87 ja som tiez jelen trocha z tych ovu testov. furt sa tam daco najde, milimetrik rozdiel pre co by nemal byt pozitivny :D no zaujima ma co povie lauritka.
ja mavam vacsinou 30dnove cykly.. teraz beriem gynex na upravu lebo v septembri som mala pichnutu vyvolavacku a v oktobri prisla mrska zas o tyzden posunuta (predpokladala som ze kvoli tej vyvolavacke zo septembra) a tiez som mala cystu, tak som si povedala ze sa preliecim a odsledujem ci (aj s pomocou gynexu) budem mat ovu .. uvidime :D
@littledesire ver v to, ze budes :D
@littledesire no obidve musia byt rovnake, alebo testovacia este silnejsia, vtedy je pozitivny. 😉
no skorrro. este mu kusocek chyba..
@lauritka ahaaa no .. ale je to na dobrej ceste, ale vrchol teda nemusi vystihnut a zajtra uz moze mat opat slabsi test vsak ? 🙂 ja zatial sledujem len ovu a hlien, ale odporucas teda ak sa da merat aj BT ci ?
@littledesire noo moze.. niekedy sa to stane.. ale stale je cas na snazenie, aj keby zajtra zoslabol. lebo ovulacie je do 48 hodin.. no meranie BT je dobre na ot, ze si potvrdis len ze ovulka prebehla.. potom uz nemusis merat kazdy den
@lauritka ok 🙂 dakujem teda za info 🙂
@bebe87 ahoj a ktorý DC si
@butterfly333 14dc som... a prave ma picha maternica...

@bosoriak
@butterfly333 dakujem, budem testovat dalej a takisto drzim palce :]