icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

barbs24
26. okt 2014

@bosoriak
@butterfly333 dakujem, budem testovat dalej a takisto drzim palce :]

butterfly333
26. okt 2014

A otehotnela tu nejaka v prvý mesiac snaženia?

bosoriak
26. okt 2014

@dejna0412 Podla mna 25.10. bol pozitivny, ovulacia by teda mala prist dnes - zajtra.

dejna0412
26. okt 2014

@bosoriak ďakujem ti velmi pekne🙂no zmení cítim na sebe riadne.V piatok som mala bolesti hlavy,brucho ma neskutočne bolelo,vcera maternice a v noci som mala pichanie :(dnes mam len sem tam .Takze mam se dnes a zajtra este snažiť?

bosoriak
26. okt 2014

@dejna0412 Myslim, ze ano. Uplne najlepsie by bolo, keby si sa snazila aj s partnerom 😉
Drzim palce.

dejna0412
26. okt 2014

@bosoriak no jasne ze s mm🙂sama by som sa urcite neoplodnila🙂))mm ten s tým nemá problem🙂ten sa tesi🙂dakujem ti velmi pekne🙂

bebe87
26. okt 2014

baby yzacina tmavnut 😅 cim to podporit, aby sa aj neskor uchytilo?

1angelika
26. okt 2014

@laurtika podla ovu testov a priznakov. Bazalku si merat nemozem lebo robim nocne

1angelika
26. okt 2014

@lauritka usudzujem podla ovu testov. Bazalku si merat nemozem lebo robievam nocne

lauritka
26. okt 2014

@barbs24 urob este jedne zajtra uz je skoro pozitiv 🙂

lauritka
26. okt 2014

@1angelika aha tak to je jasne, to by asi skreslilo graf

lauritka
26. okt 2014

@1angelika a odkedy si sledujes cykly ?? a vyslo ti ze si mala naprikla dpozitivny ovulacny 20 dc a ms prisla aj tak na 28 dc??

1angelika
26. okt 2014

@lauritka tak neskoro nie ale napr niekedy 12dc uz mam pozitivny a niekedy az 16dc..a ms mam 29-31 dni. 28 nikdy. testami sledujem cca pol roka a hlienik uz davno evidujem , este od cias ked som skor potrebovala vediet kedy mam neplodne dni 🙂

lauritka
27. okt 2014

@1angelika no ved to by aj sedelo, ked mas ovu cca 17 den.. tak ms pride na 31.. ak ju mas skor, aj ms pride skor.. ta faza od ovulky po ms je vacsinou konstatna, plus minus 1-2 dni

1angelika
27. okt 2014

@lauritka tak asi si tie testy robim, resp vyhodnocujem nespravne...no nevadi...cim viac sa tym zaoberam, tym menej tomu rozumiem..

lauritka
27. okt 2014

@1angelika no tak skus potom stale pridat foto a kukneme, a vypocitas presne za kolko dni dojde ms.

1angelika
27. okt 2014

@lauritka dobre poslem ti sukromnu spravu, dakujem za ochotu, si mila 🙂

bebe87
27. okt 2014

nadej umiera posledna...

littledesire
27. okt 2014

@bebe87 ja som dnes 13dc, pozeram ze ty vcera. ;) cim si to teda urychlila? Pekne pozitivny testik. Dufam teda ze je pozitivny 🙂 Ja mam dnes takyto...dufam ze bude silnejsi 🙂

bebe87
27. okt 2014

@littledesire no to neviem ci je moj pozitivny, chcelo by to nejakeho odbornika prizvat do diskuse... ale ja mam 28dnove c.
@lauritka co myslis ty?

littledesire
27. okt 2014

@bebe87 ja som tiez jelen trocha z tych ovu testov. furt sa tam daco najde, milimetrik rozdiel pre co by nemal byt pozitivny :D no zaujima ma co povie lauritka.
ja mavam vacsinou 30dnove cykly.. teraz beriem gynex na upravu lebo v septembri som mala pichnutu vyvolavacku a v oktobri prisla mrska zas o tyzden posunuta (predpokladala som ze kvoli tej vyvolavacke zo septembra) a tiez som mala cystu, tak som si povedala ze sa preliecim a odsledujem ci (aj s pomocou gynexu) budem mat ovu .. uvidime :D

bebe87
27. okt 2014

@littledesire ver v to, ze budes :D

lauritka
27. okt 2014

@littledesire no obidve musia byt rovnake, alebo testovacia este silnejsia, vtedy je pozitivny. 😉

littledesire
27. okt 2014

@lauritka dakujem za odpoved. cize co pridala @bebe87 vyssie nad mojim je pozitivny ci nie ? Lebo mne sa zda ze hej, len mozno moj monitor sresluje hehe..

lauritka
27. okt 2014

no skorrro. este mu kusocek chyba..

littledesire
27. okt 2014

@lauritka ahaaa no .. ale je to na dobrej ceste, ale vrchol teda nemusi vystihnut a zajtra uz moze mat opat slabsi test vsak ? 🙂 ja zatial sledujem len ovu a hlien, ale odporucas teda ak sa da merat aj BT ci ?

lauritka
27. okt 2014

@littledesire noo moze.. niekedy sa to stane.. ale stale je cas na snazenie, aj keby zajtra zoslabol. lebo ovulacie je do 48 hodin.. no meranie BT je dobre na ot, ze si potvrdis len ze ovulka prebehla.. potom uz nemusis merat kazdy den

littledesire
27. okt 2014

@lauritka ok 🙂 dakujem teda za info 🙂

butterfly333
27. okt 2014

@bebe87 ahoj a ktorý DC si

bebe87
27. okt 2014

@butterfly333 14dc som... a prave ma picha maternica...