Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kudusko no je to zvlastne pobolievanie tak hadam hej no, uz tomu nejako ani moc neverim ze by to mohlo vyjst. Ja sombola tiez v juny aj test poz no tri dni natosilne krvacanie ; ( dufam ze ti to vyjde teraz a nezabudni dat vediet ;) rozmyslam kedy urobit test, ale asi az o ten tyzden
@kudusko boze to mi je luto.muselo to byt tazke. Keby netestujem vtedy asi ani neviem, aj ked som mala bolesti riadne no pripisovala by som to len hormonom.ja mam dostat stredu tak som zvedava a utorok chcem testnut no nadej v to radsej nedavam. Volako tie negativne testy ubijaju. Aj ty mas to brusko bolave aj ked si ho jemne pritlacis?
@katka1274 ja som silnejsej postavy takze umna tlacenenie necitim len tak bez toho ked ho chytim ho citim ale aj ovu som mala bolestivu inac aj v septembri som mala to co ty 3 dni pozitivne testy a potom som zacala krvacat 😨 kedy v stredu to je 19teho mas dostat a budes tetovat vtedy ja neviem kedy mam lebo vzdy som testovala ked mi uz meskala a raz som si robila skor a neukazalo mi az potom po meskani 😝
@kudusko sak to ze ono to vacsinou ukaze az po meskani no je tazke to vydrzat. Ja niesom chuda ale to podbrusko mam citlivea bolave. Inak nic necitim.ano ano 19 max 21teho. Este kopu casu predomnou ;) pri prvejsom nic neriesila, po 7 mesiacoch som proste nedostala a bolo. Len ma bolelo brucho tak som kazdy den myslela ze uz a nic a hned kkolajnice.ale to mi zo dva tyzdne meskali.no hadam budete onedlho v inom fore ;)
@katka1274 no ja som mala decka na prvy sup ale teraz po MA som bola chora kaslala brala som ATB takze az tento mesiac som ok bez liekov a konecne naskocila ukazkova ovu na 14 DC takze som stastna a dufam ze to teraz vyjde ked som uz ok maly ma 7 rokov 23teho tak by to bol pekny darcek pozitivny test 😀 🙂 🙂
@katka1274 inac sme sa ani nepredstavili ja som Viki mam 37 rokov s malym som mala spinenie 3 dni pred ms a to som si myslela ze uz prichadza to ani neviem ako sa nam to podarilo s malou som nespinila ale kazde tehu je ine tesit sa budem ak to vyjde az po 12 tyzdni teraz je drahy chory tak sa dopujem vitaminmy aby som zase nieco nechytila ja este nerobim asi v stredu vyskusam ale ja nemavam ciarku skorej ked mi meska vtedy tak uvidime 🙂 a este mas ten hlien krvavy aj to byva citala som to ked sa zaryje bublinka tak niekto vtedy krvaca 😉
Dobry den prajem ;) Pracujeme s manzelom na druhom babetku ;) Pre zvedavost som si kupila aj ovulacne testy 🙂 Najprv som nevedela ci si mam robit testy poobede alebo rano ;) Potom som nasla na nete.. kde pisali .. ze lepsie poobede ;) no dnes som nemohla vydrzat... lebo som sa bala.. ci nieco nezmeskam .. a urobila som si teraz na obed ;) Ciarka zacina silniet ... a zase som rozmyslala.. ci som uz nahodou nieco nepremeskala ;))No zase som sa docitala na MK .. ze aj ked su ciarky velmi silne... tak vlastne vajicko na oplodnenie byva az po nich ? 🙂 Vie mi niekto povedat.. ako to ma presne byt ? ci sa nahodou nemylim ;) ... Prikladam aj foto .. 🙂 Mam pocit... zeee este by mala byt ta prva ciarka silnejsia.. ze to este nie je ono ;) skusim si urobit este test aj vecer ;)
Inac .. pri malickej ... som vedela presne ze som tehotna... ked som si nasla 2 krvave malicke bodky ... a den alebo niekolko hodin pred tym .. som citila.. pichnutie v maternici 🙂 Najprv som sa bala.... ci mi nezacali krami ... no ja som mala pred malickou neskutocne bolesti pred zacatim aj pocas ... Takze som pevne verila tomu .. ze sa nam to podarilo 🙂)) ... Vdaka tomu som aj vedela presnejsie ako lekar povedat svoj termin porodu ;) DRZIM PALCE !! 🙂
@janulka999 ahoj su perfektne pekne ukazuju a maju 10 citlivost 🙂
@kudusko dakujem 🙂
@veronikax myslim ze 19.teho mas pozitivny takze skoda ze ste to nemohli este poistit....ja mam dnes pozitvny ovu ako nikdy takze asi by bolo dobre este aspon 2 dni keksikovat...vcera sme tiez a taktiez mi bol pichnuty aj pregnyl...
@isabella22
@kakatulik
si neviete predstavit... aka som bola nervna ;DDD ked prave v tedy .. ked by sme mohli popracovat... ochorel .. ale neskutocne ! ;) no asi by to ani nebolo feeer... chore spermijky obtazovat ;) vraj maju spermie vydrz 3 dni .. ale to aj tak neviem ... ci by to bolo mozne ;) zistime.... 4.12 mi ma dojst MS ... 🙂 ked nie... tak si budeme dalej uzivat... a uvidime... kedy sa nam to podari ;) Ovu testy som si robila 1x 🙂 bola som zvedava ako to funguje 🙂) dalej uz budeme pokracovat bez pozorovania ;) tak ako pri prvej malickej ;) Inac 19.11 ked som mala ovulaciu .. tak to bol 19 DC 🙂 mam 33 dnovy cyklus ;)
@veronikax ja som tiez mavala dost neskoro ovulku ale brala som tento mesiac clostilbegyt a teraz jak som bola v pondelok na folikulometrii 12DC uz videl 18,6mm folik. V stredu som sla uz mal 20 mm tak mi vcera dali pregnyl a do 36 hod by mal folik prasknut tak sa mame snazit. Ja som si ovu testy robievala ale vzdy mi nespravne vysli lebo som predtým aj pila a hocico ine tak sa mi nedalo spoliehat. A nevies ani ako by som bola rada keby nam to do Vianoc vyslo.
Zalezi ake maju spermijky prostredie tolko preziju. Ja si myslim osobne ze niekedy je lepsie nepozorovat sa a pride to same aj ked je to tazke. Hlavne ked sa snazis uz dlhsie. 🙂
@isabella22
@kakatulik
Ano presne tak som to myslela ;) CHcela som vyskusat nieco nove ;) co som este nerobila ;) Tak som si vyskusala... ;) Nesnazime sa dlho ;) toto je prvy mesiac ;)) takze pohodka ;)
Ak to nevijde teraz... nevadi 🙂 Obaja sme zdravi to je zaklad ;) Ostatne uz zariadi priroda ;)
Babeny,mna by este zaujimalo, preco sa nesmie testovat po prebudeni rano? Ja s testovanim este len zacinam ale mala som pozitivne aj z raneho mocu. Ved vtedy je najkoncentrovanejsi,nie? 😖
Ja som si robila rano tie digitalne a viac krat tam bol hned jasny 🙂
@veronikax my sa tiez snazime prvy mesiac ale mala som problemy s cystou a nedozrievali mi foliky tak musim to riesit pomocou hormonov....kiezby apson zabrali.... 😒 a boli ste na vysetreni ked vies ze ste zdravi?? 🙂 spermiogram a podobne
@isabella22 nooo pred 2 a pol roka sa nam o podarilo hned ;) teraz sme len zacali 1 mesiac 🙂 zatial sme s nicim nemali problem ;) a ja som bola ok na preventivke ;) Tak pevne verim ze je vsetko ok :D aj ze my sme zdravi :D .... Keby sa nam uz rok .. nedarilo . tak uz by som sla na vysetrenia 🙂 Ale skor urcite nie ;) az tak sa neponahlame ;)

@katka1274 podla mna dobre lebo ja som bola v maji tehu a tak to zacina tyzden pred ms ma zacalo vsetko pichat boliet este cakam prsia ci zacnu boliet 🙂 🙂 😉