icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

isabella22
27. nov 2014

@veronikax tak ja som predsa nedockavejsia lebo este babo nemame a chceli by sme moc...ano ved rok pravidelneho snazenia sa poklada za normalne...

lucia_lucia
27. nov 2014

Baby ked chcete, ja mam doma ovulacne testy 1 balenie z Dmky. len som to otvorila a nepouzila ani raz.
Ked niekto, tak piste spravu

veronikax
27. nov 2014

@lucia_lucia Hodte to aj na bazar ;) Dost dievcat to z tamadial kupuje ;)

@isabella22 tak potom drzim silno palce ;) Aby sa Vam to co najskor podarilo ;) nam by sa mozno aj tento mesiac podarilo .. keby chlap neochorel :P sice do 4.12 este mam cas.. ale od ovulky ma boli v podbrusku .. pred vcerom to zoslablo a dnes mam normalne prekramove stavy :D kruci ! :P tak som zvedava :D

isabella22
27. nov 2014

@veronikax drzim palce silno...mala by som.sa dnes snazit ked mi ovu az svieti do oci ale taaak som unavena nwm ci z toho daco bude no ked chceme babo...a co ty vies mozno aj pri tebe na prvy sup motyka vystreli ☺

veronikax
27. nov 2014

@isabella22 moje zmyslanie neda uplne na tabulkove zaznamy ;) ... som chorobny optimista :D ved kolko krat sa uz dalo vselijako nahodne otehotniet ;) mozno som mala Ovulku skor.. . Mozno som test urobila ked mi uz koncila ;))) uvidi sa ;)) Dufat budem az do decembra 🙂) hlavne si nechcem nic nahovarat.. aj ked je to tazke :DDD Nooo najhorsia je unava.. ;) Mozno ta to prejde.... vecer... v noci :P Ja som zvycajne neskutocne nadrzana... ked mam ovulaciu :P

isabella22
27. nov 2014

@veronikax no nieco mi hovor ja teraz cez ovulku saliem by som aj armadu presexovala😁no ja tiez budem vidiet az tak v polke decembra ☺no unava opadla a uz bol aj sex no jednoducho nadrzana niet co dodat😁

veronikax
27. nov 2014

@isabella22 🙂))))))) hehe 🙂)) tak drzim palce!! Ak mi to nevijde ...tak sa vidime v decembrovkach ;)

isabella22
28. nov 2014

@veronikax strasne by som sa tesila☺kedy zacinas testovat hh?

veronikax
28. nov 2014

@isabella22 teraz som si robila test a nic ;) takze 4.12 ocakam mrsku ;) prvy mesiac sa nepodarilo ;) akurat ked bola ovulka...manzel ochorel...a pevne som verila...ze spermie budu mat zivotnost 3 dni 🙂)) ale asi nemali :P skoda vajicka...no :P nevadi 🙂 musim vydrzat ;) aaa tento mesiac si len uzivat 🙂)))

bombonka
28. nov 2014

@veronikax ale veď 4.12.je ešte ďaleko....testovala si moc skoro predsa

veronikax
28. nov 2014

@bombonka chcela som len skusit ;) par dievcencam to uz ukazalo... boli ma v kuse od ovu telo od pol pasa dole 🙂) cista MS... tak mi to nedalo ;) Teraz aspon nebudem v kuse na to mysliet a nahovarat si tehu priznaky ;))) kusok taka ...terapia sokom 🙂)) Ved uvidim...ci sa MS spusti ;) ak nie...urobim potom dalsi ;) Teraz som 9DPO

bombonka
28. nov 2014

@veronikax každé žena je iná....mne ukázal test až 12DPO ducha

veronikax
28. nov 2014

@bombonka pri prvej...som bola viac trpezlivejsia :P Len som bola zvedava...ci naaahodou ;) A teraz uz len cakat dalej ;) Mne ma vlastne MS prist 14 DPO a ovulku som mala 19DC ;)

isabella22
28. nov 2014

@veronikax mne sa tiez zda ze testovala dost skoro kolky DC si??ale uzivajte si tak ci onak...ja akurat od dnes trcim na lieceni v kupeloch v luckach...

veronikax
29. nov 2014

@isabella22 testovala som skoro ;))) a velmi ;))) chcela som len skusit stastie...ci naaaahodou :P aspon som sa ukludnila 🙂) A co si liecis na Luckach?? ;) Bude oddych?? ;)

isabella22
29. nov 2014

@veronikax ved skus este otestovat neskor....bola som na operacii kde mi brali aj cast vajecnika tak som mala narok na kupele...no nechod sa vymocit zadara...hh no ja pochybujem tiez ze sa zadarilo aj ja by som sa mala dako ukludnit len ako este si pockam na testikovanie...

butterfly333
29. nov 2014

@isabella22 a kde si v kúpeľoch v Lúčkach? Tam som bola aj ja a do pol roka som zostala tehu.

isabella22
29. nov 2014

@butterfly333 ano v luckach no je to tu dost starodavne ale kiezby voda pomohla😉tak kiezby tvoje slova mali pravdu a vodicka pomohla...

butterfly333
29. nov 2014

@isabella22 no ja som tam bola keď som mala 18r bola som tam najmladšia no ako za komunistov to tam bolo ale pomohlo mi to. Dnes mám 35r a dve deti syn sa zadaril asi do pol roka od kúpeľov dnes má 14r.

littledesire
29. nov 2014

Ahojte, je pozitivny ci nie? Ovu podla vypoctov a grafu by som mala mat dnes, aj ma dnes pichalo v lavom.vajecniku. mam testy aj spred dvoch dni ale testovacia ciarka bola slaba. Co myslite? Moze ovu prebehnut aj dnes zajtra ze?

littledesire
29. nov 2014

Este fotka

littledesire
29. nov 2014

Omg ;)

isabella22
29. nov 2014

@butterfly333 no ja mam 23 rokov ale tiez tu ziadnu seberovnu nemam aspon nevidim a s kym si byvala??a preco si bola v kupeloch??
@littledesire ano je pozitiv snazte sa jak mozte☺

butterfly333
29. nov 2014

@isabella22 bola som na izbe s dvoma babami boli okolo 35r ale boli super. Veľmi mi tam bolo dobre tie procedúry aerobic sauna parafin a ten rašelinovy zábal bol perfektný.

isabella22
29. nov 2014

@butterfly333 a co ti daco operovali??no ja tu mlade nevidim...ja som si zaplatila sama izbu nech mam klud...predsa som nevedela co a jak...ako pokracujes so snazenim?

veronikax
29. nov 2014

@littledesire prva by mala byt rovnaka alebo silnejsia ako ta druha ;) No mas to skoro rovnake ;) takze kludne mozete zacat pracovat ;) coskoro bude vajicko vonku ;)

butterfly333
30. nov 2014

@isabella22 ahoj moja no ja som mala operovanu maternicu na onkológii v blave. Asi nezhubny nádor či niečo také cez celú maternicu. No lebo keď som ostala tehu vždy do tretieho mesiaca som potratila nemalo to kam rásť. A to bolo 4x. A keď to vyoperovali zostala som tehu a všetko ok až do 6mesiacov a potom mi odtiekla voda rodila som mŕtve. Potom som musela do kúpeľov. A ty si tam prečo? Držím palce.

isabella22
30. nov 2014

@butterfly333 ahoj fuha tak to ta obdivujem a nezavidim...si si musela dost vytrpet ako mlada. No inak super ze aj napriek tolkym nepriazniam mas 2 deti co zavidim☺ aspon toto☺no ja tiez nemozem zostat tehu...neustale spinim cely mesiac vraj doktor hormonalne ze to je mnozstvo liekov ktore zatial nepomohli potom mi museli odstranit 1 vajecnik taktiez nador tak som tu...

butterfly333
30. nov 2014

@isabella22 uvidìš to prekonš a všetko bude v poriadku a budeš mať deti tomu ver. Ja viem o čom hovorím to aj mne každý vravel. No asi je to najaka skúška života. Veľa zlého som si preskakala a preplakala. Vydávala som sa veľmi mladá v 17r sprosta zaľúbená a tehu. No nebanujem lebo keby začnem snažiť sa o dieťa neskôr a musela si toto preskakat tak už som stara. Takto som syna rodila v 21r. A už všetko zlé som mala za sebou. Aj keď obe tehu som bola zašivana a ležala v nemocnici celé skoro celé tehu. No som veľmi šťastná že mám dve zdravé deti. A dúfam a verím že bude ešte jedno. Aj ty musíš myslieť pozitívne veriť tomu ze sa zadari.

isabella22
30. nov 2014

@butterfly333 dakujem si zlata...mne sa tu zatial moc nepaci ale vravela som si ze keby mi to malo pomoct tak to tu nejak vydrzim zubami nechtami len aby som to babo mohla mat...ja som sa vydavala v 21 rokoch ale pak som sa musela rozviest...nedalo sa to vydrzat...teraz mam noveho priatela tak by sme chceli spolu babo...a fakt mozes byt vdacna ze mas 2 a hlavne zdrave deti..ja mam dnes volno od procedur trosku pojdem von a zajtra pokracujem zas...