Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ahoj taka mala otazocka pri digitalnych ovu testoch je potrebne testovat viackrat denne? Kupila som si clearblue digitalny ovu a zajtra zacinam testovat to budem akurat 9DC len nerozumiem ci staci iba rano ako pisu alebo je potrebne vyskusat aj poobede? Je to pre mna spanielska dedina 🙂
@lienka2407 ahoj , s digitalnymi nemam skusenosti, ale tak ovulacny by sa rano robit nema. rob okolo obeda. a teda fakt neviem ci aj dva za den 😕
nevýhodou ovu testov je že,ak sa spoliehate iba na ne, ukáže vám že máte neplodný den a v skutočnosti už začali plodné, je to hlavne počas dojčenia, tiež je to s dnom vrcholu - odporúčam preštudovať Atlas Billingsovej ovulačnej metódy, tam je to dopodrobna opísané, tiež v tabulkách
@lauritka no ved to ine nemali :( ja zijem v irsku ale tak prestudovala som navod a pisu ze rano treba testovat tak vyskusam 🙂
@lienka2407 no tak skus , ked tak pisu 🙂
@lauritka ahoj takze tie digi testy su ako pre debilov a to doslova 🙂 ukazu ti 4 najplodnejsie dni a potom ovulku 🙂 nic zlozite a to som sa bala ze to bude cela veda 🙂 odporucam az na tu cenu 🙂
AHOJTE
mám na predaj OVI testy za 15 éčok, kto má záujem nech píše
@lienka2407 a tam je taky usmievavy smajlik na tom ,,?? 🙂
@lauritka ano ak je prazdny kruh tak su neplodne dni,ak blika smailik su plodne dni a ked neblika ale je tam to je ovulka 🙂 nic zlozite 🙂
@lienka2407 zaujimave, ale tak pre mna zbytocne drahe, rovnako mi posluzi aj prizkovy lacny ovu testik xixixi. vcera som ho mala pozitiv. takze dens snazime aj zajtra 😉
@lauritka no mne blikal vcera aj dnes 🙂 tak prijemne snazenie prajem 🙂
Ahojte, mohli by ste sa mi pozriet na ovulku? Test ukazuje pozitivny, ale aj teplota sa drzi hore. Taktiez kedy by ste podla toho odporucali tutumutu (mali sme vcera) 🙂 Dakujem za kazdu reakciu. Ovulacne boli doteraz uplne bez druhej ciarky. Testujem sa prvy mesiac tak sa v tom nevyznam. Teplotu meriam druhy mesiac.
Presne tak, aj dnes, aj zatra...... 😀
@lauritka graf pouzivam prvy tyzden (minuly mesiac som pouzivala len taku excelovsku tabulku), dobre som to zakreslila? Dakujem za radu, tiez sa mi zdalo ze ostali nizke teploty, min. mesiac boli po ovu vyse 37, ale tiez som pocula ze nemusia byt kazdy mesiac rovnako vysoke. Este raz dakujem
@lauritka ahoj, som tu nova. V aprili som absolvovala kyretaz, potom prisla ms na 35 den a dalsia neprisla. Bola som u lekara a vraj som nemala v ten mesiac ovulaciu. Dal mi tabletky na vyvolanie a potom som dostala. Teraz som si zacala merat teplotu a robit ovu testy. Dnes mam bolesti na pravom vajecniku, no teplota a testy ovulacii nenasvedcuju. Prosim, pozri sa mi na tie testy, teplotu mam stale 36,7. Predtym som mavala ovulku okolo 20 dc... Dakujeeem

@miselkawm nemas za co.. bolesti su vacinou pred.. po ovulke sa cloveku ako keby ulavi.. 🙂