Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka dnes som si nerobila, s tym, ze vsak uz bol pozitivny... 😕 no urobim este poobede.. ja som z toho zmatena... pochybujem, ze som mala 2 foliky, ze by praskali postupne... 😨 vsak som nic take neuzivala, 2 foliky som mala len ked som uzivala Clostil... a ked mam vela estrogenu, moze to byt problem s otehotnenim? snazime sa uz viac ako rok ☹ HP mi robili len 3 DC...

@lauritka ahoj, prosim o radu, vcera som tu pisala(vyssie)... dnes som uz 17 DC, pritom mavam skor kratsie cykly... teraz som bola na toalete a pozeram a ja mam opat mega ovulacne hlieny... Ale take ze ako vajecny bielok... tak ja uz som z toho blazon... tak kedy je, bola alebo bude ovulka??? ako som tu vcera pisala - v nedelu a pondelok som mala tie bolesti a este aj trochu vcera, dnes uz nic neboli, len opat tie hlieny... test som mala pozitivny v nedelu vecer, v pondelok a este aj vcera... ale nie je to tak, ze hlien sa v case ovulky uz kazi??? tak preco mi opat visela ta hlienova nitka??? dakujem... uz som z toho zufala...