icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lina129
3. dec 2014

@lauritka ahoj, prosim o radu, vcera som tu pisala(vyssie)... dnes som uz 17 DC, pritom mavam skor kratsie cykly... teraz som bola na toalete a pozeram a ja mam opat mega ovulacne hlieny... Ale take ze ako vajecny bielok... tak ja uz som z toho blazon... tak kedy je, bola alebo bude ovulka??? ako som tu vcera pisala - v nedelu a pondelok som mala tie bolesti a este aj trochu vcera, dnes uz nic neboli, len opat tie hlieny... test som mala pozitivny v nedelu vecer, v pondelok a este aj vcera... ale nie je to tak, ze hlien sa v case ovulky uz kazi??? tak preco mi opat visela ta hlienova nitka??? dakujem... uz som z toho zufala...

lauritka
3. dec 2014

@lina129 fiha, asi mas vela estrogenu .. 🙂 vzacn s amoze objavit az po ovulacii.. su aj take vynimky.. a dnes uz mas slabsi ovulacny testik???

mata1512
3. dec 2014

@sev111 ahoj. Ako si dnes na tom? Ja este stale nic.

lina129
3. dec 2014

@lauritka dnes som si nerobila, s tym, ze vsak uz bol pozitivny... 😕 no urobim este poobede.. ja som z toho zmatena... pochybujem, ze som mala 2 foliky, ze by praskali postupne... 😨 vsak som nic take neuzivala, 2 foliky som mala len ked som uzivala Clostil... a ked mam vela estrogenu, moze to byt problem s otehotnenim? snazime sa uz viac ako rok ☹ HP mi robili len 3 DC...

lauritka
3. dec 2014

@lina129
@lina129 nemal by byt.. skoda, ze nemerias BT, to by sme videli, kedy to stupne po ovulke.. ale urbo este ten testik

lina129
3. dec 2014

@lauritka oki, skusim este dnes testik... ale ze by bol tolko dni pozitivny? som z toho blazon... 😔 no BT nemeriam... 😒

lauritka
3. dec 2014

@lina129 no a uplne rovnaka intenzita ?

lina129
3. dec 2014

@lauritka este som si nerobila... teraz musim 2 hodiny nepit... a doma si urobim, tu v robote ani nemam testik... 😒

lauritka
3. dec 2014

@lina129 aha oki.

sev111
3. dec 2014

@mata1512 ahoj ja stále tiež rovnako pridávam test ☹ dnes 14DC
@lauritka dnes zas takto? nerozumiem ☹ fňuk

lauritka
3. dec 2014

@sev111 no zlatik, vyzera to na dlhsi cyklus

lina129
3. dec 2014

@lauritka tak som si robila test pred hodinkou a je slabsi ako vcera o tomto case (to bol asi najsilnejsi)...tak kedy podla teba bola-je ovulka? Oplati sa este teraz skusit? Dakujem 🙂

lauritka
3. dec 2014

@lina129 dnes alebo zajtra, cize ten hlien by aj sedel 🙂 potom uz by mal zhustnut a skremovatiet

lina129
3. dec 2014

@lauritka dakujem 😉

myriada
4. dec 2014

baby je pozitívny? včera bola čiarka slabšia, dnes sa mi zdá silnejšia

lauritka
4. dec 2014

@myriada uplne 🙂

jaruska18
5. dec 2014

@lauritka ahoj 🙂 minule co som pridavala testy tak po tom silnejsom boli zase slabe.. dnes som 26 dc, ciarka zase zosilnela. Cyklus mam uplne nepravidelny. Raz 35 dni, raz 42 dni, minuly mesiac len 21 dni..myslis ze este mzem cakat ovu? 17 dni berem aj Inofolic..

jaruska18
5. dec 2014
lauritka
5. dec 2014

@jaruska18 no neviem.. musi byt uplne silna, ale kludne ovu moze orsit. badas aj hlien ?

lauritka
5. dec 2014

@jaruska18 toto je taka intenzita bezna, moze byt hocikedy v cykle, skus zase zajtra 🙂

jaruska18
5. dec 2014

@lauritka dakujem 🙂 skusim aj zajtra..snazime sa cca kazdy druhy den tak by sme ovu nemali zmeskat..hlien niekedy ano, niekedy nie :D ja som z toho uz blazon :D

lauritka
5. dec 2014

@jaruska18 jj, tak kazdy druhy den je dobre, to nezmeskas 😉

mata1512
5. dec 2014

@sev111 ahoj. No ja dnes 16DC a dnesny test zacina tmavnut. Tak dufam, ze uz coskoro pride...

sev111
5. dec 2014

@lauritka posielam foto urobené teraz, ráno som si dala DUPLASTON mohlo to ovplyvniť OVU test ďakujem, mohol by zosilniť večer? viem nie si veštica 😀 ale ďakujem

sev111
5. dec 2014

@mata1512 ahoj pozri moje testy dala som foto

lauritka
5. dec 2014

@sev111 nie, duphaston s tym nema nic.. ale moze byt, ze uz zajtra bude silnejsi a ovulka sa blizi.. pockaj este sttym dufikom, to staci aj potom nasadit

sev111
5. dec 2014

@lauritka pozri teraz som urobila no duplaston beriem od dnes hádam nevadí čo hovoríš je už poz môžeme pracovať na ....
@mata1512

lauritka
5. dec 2014

@sev111 jeej, no vidis a tak si sa bala.. ano urcite zacnite.. a zajtra est eotestuj okolo obeda aka bude 😉

mata1512
5. dec 2014

@sev111 Pekne Ti tmavne. Tak sme na tom rovnako. 😎

sev111
6. dec 2014

@lauritka ten posledný je dnešný obed ako si kázala čiarka síce pekná ale slabšia ako večer môžem teda dnes rátať ako 1DPO? mám ešte testovať ak áno už len zajtra? ďakujem som rada že Ťa mám 😀 a do kedy sa ešte dá snažiť?

@mata1512 pridávam dnešný je pekný ale slabší a Ty ako? pridaj foto 😀