Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka prosím ťa uz 20 dni robim ovulacne testy no som z nich úplne mimo dako... Dopletena... Prvých 5 testov som robila vždy z ranného prvého mocu no boli slabé tie testovacie ciarocky // dievcata v decembrovkach mi písali ze sa ovulacny test robí z poobedneho mocu tak som robila teda z poobedneho 5 dni cca o 14.00 a znovu slabá ciarocka testovacia // potom som dalsie balenie kupila testov 5 ks a znovu robila testy skúsila som spraviť aj o 14.00 aj o 17.00 no stale biedna ta druha ciarocka... Mávam 26 DC a testovať som začala uz 9DC... Ovulku podla kalendára mi ukazovalo 11-13 DC no ani pocas kalendárnej ovulky mi neukázal pozitivny výsledok // ovul test tak som testovala naďalej...dnes som 22DC mam 4 dni do menzesu a vcera a dnes som mala pozitivny ovul test ale len z RANNÉHO MOCU... Z poobedneho negatívny skoro ziadna druha čiarka..kedy je najlepšie robiť test prosím ta???
@lauritka a meriam si bazalku teplotku ale len od 16DC a mala som teploty 36,8 36,8 36,8 36,8, no vcera 21 DC som mala len 36,6 a dnes 22DC mam uz 36,9... Vcera a dnes z ranného mocu som mala riadne silne ciarky // na ovul teste ale zase ked vyschli tak nebola uz taká výrazná ta testovacia... No vcera a dnes z poobedneho mocu skoro ziadna testovacia //... Dodrzujem to ze nepijem dlhšie pred testovaním tak nechapem....
@monicka9 noé ako by povedal Reza: " sele zle " 😀
treba len jednu znacku, ak chce lacnejsie, potom si nabuduce kup u mna, takto skrachujes 🙂
dalsia vec, ano mavas 26 dc, ale vzdy sa ovulacia moze z nejakeho dovodu posunut, pripade to moze byt anovulacny.. z teplot zatial nic nezistim.. lebo 36,8 ja nepariklad u mna poovulacna, ale u teba to vyzera, ze je to pred.
dalsia vec, ano z ranneho netreba robit.. lebo vtedy mozes vycikat cely Lh hormon a v poobednajsom moci sa uz neobajvi.. cize predpokladajme ze mozno ovulka fakt pride az teraz..
nemas nahodou plodny hlien ? 🙂
AK MAS PREDOVU TEPLOTY 36,8.. poovulacne by mali byt od 37 a viac...
@lauritka áno aj bol úplne tmavý ked bol mokrý testovacia ako kontrolná ten ranný 21DC😊 mam v pláne test rano spraviť este a uvidime co z toho bude aj teplotu budem merať naďalej rano to by uz mala len rast kedže som asi 1DPO... Ako je to s tym sexom pocas ovulky???? Tak ze pred ovulkkou je ok 1-2 dni a pocas ovulky??? My mame pomerne často sex... Ovulka teda vcera v nedelu bola... Sex bol aj stredu aj piatok vecer aj v nedelu 2 x rano aj vecer.... Dnes nie lebo muža nemám doma😂😂😂
@lauritka ahoj 🙂 ja som ti minule posielala moje ovu testy..na zaciatku cyklu nebolo ciarky ani vidno, potom cca 2 tyzdne ich vidno bolo, potom zosilnela. Vzdy okolo 11 som mala najtmavsiu ciarku..no nikdy nie taku ako kontrolnu..to bolo asi 3 dni.. a dnes uz nemam skoro ziadnu. Moze byt ze by som nevystihla vrchol LH?
@lauritka ahoj no ja teda 21dc aj 22dc aj dnes 23dc som mala pekny pozitivny testik ovulacny... Teplota sa drzi tretí deň hore nad 36,8 neklesa... Tak kolky som DPO?? Prvy ,druhy alebo treti???😳 podotykam ze zase len ranny bol pozitivny... (Poobedne a vecerne mam uplne negativne,biedna skoro ziadna druha čiarka)Aj toho 21 aj 22dc som mala rovnako tmavy ako dnes rano len su uz vyschnute tak to tak nevidieť.. Dnesny 23 dc som odfotila mokry este. Tak beriem to tak ze dnesny je ovulacny deň najsilnejsi..... Za 3 dni menzes ma prist mavam 26DC😊

@katka1274 no to je tazko povedat, moze a nemusi, su rozne nazory, osobne ale myslim, ze je ho zvytocne nasadzovat pred ovulaciou.
no s ovulacnymi hmm mozes skusti co ja viem tak 11-12 dpo 🙂