icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
8. dec 2014

@katka1274 no to je tazko povedat, moze a nemusi, su rozne nazory, osobne ale myslim, ze je ho zvytocne nasadzovat pred ovulaciou.
no s ovulacnymi hmm mozes skusti co ja viem tak 11-12 dpo 🙂

katka1274
8. dec 2014

@lauritka tak dneska a zahtra hodime este po jednom tutu mutu a hadam bude stacit a uvidime. A potom uz lenhladat ciarku ;) no ja beriem duphik od soboty tak hadam to nezabrzdil.

lauritka
8. dec 2014

@katka1274 no snad nie, 🙂 drzim palce.

monicka9
8. dec 2014

@lauritka prosím ťa uz 20 dni robim ovulacne testy no som z nich úplne mimo dako... Dopletena... Prvých 5 testov som robila vždy z ranného prvého mocu no boli slabé tie testovacie ciarocky // dievcata v decembrovkach mi písali ze sa ovulacny test robí z poobedneho mocu tak som robila teda z poobedneho 5 dni cca o 14.00 a znovu slabá ciarocka testovacia // potom som dalsie balenie kupila testov 5 ks a znovu robila testy skúsila som spraviť aj o 14.00 aj o 17.00 no stale biedna ta druha ciarocka... Mávam 26 DC a testovať som začala uz 9DC... Ovulku podla kalendára mi ukazovalo 11-13 DC no ani pocas kalendárnej ovulky mi neukázal pozitivny výsledok // ovul test tak som testovala naďalej...dnes som 22DC mam 4 dni do menzesu a vcera a dnes som mala pozitivny ovul test ale len z RANNÉHO MOCU... Z poobedneho negatívny skoro ziadna druha čiarka..kedy je najlepšie robiť test prosím ta???

monicka9
8. dec 2014

@lauritka a meriam si bazalku teplotku ale len od 16DC a mala som teploty 36,8 36,8 36,8 36,8, no vcera 21 DC som mala len 36,6 a dnes 22DC mam uz 36,9... Vcera a dnes z ranného mocu som mala riadne silne ciarky // na ovul teste ale zase ked vyschli tak nebola uz taká výrazná ta testovacia... No vcera a dnes z poobedneho mocu skoro ziadna testovacia //... Dodrzujem to ze nepijem dlhšie pred testovaním tak nechapem....

monicka9
8. dec 2014

@lauritka testy ovulacne som striedala po každých 5 kusov lebo vždy ked som šla kúpiť do lekárne tak mali iné a viem ze najlepšie je robit s rovnakou značkou... Najprv som mala PEpino 5 kusov ,potom rapi Clear 10 kusov potom woman secret 6 kusov..

lauritka
8. dec 2014

@monicka9 noé ako by povedal Reza: " sele zle " 😀
treba len jednu znacku, ak chce lacnejsie, potom si nabuduce kup u mna, takto skrachujes 🙂

dalsia vec, ano mavas 26 dc, ale vzdy sa ovulacia moze z nejakeho dovodu posunut, pripade to moze byt anovulacny.. z teplot zatial nic nezistim.. lebo 36,8 ja nepariklad u mna poovulacna, ale u teba to vyzera, ze je to pred.

dalsia vec, ano z ranneho netreba robit.. lebo vtedy mozes vycikat cely Lh hormon a v poobednajsom moci sa uz neobajvi.. cize predpokladajme ze mozno ovulka fakt pride az teraz..
nemas nahodou plodny hlien ? 🙂

AK MAS PREDOVU TEPLOTY 36,8.. poovulacne by mali byt od 37 a viac...

monicka9
8. dec 2014

@lauritka ved uz mi povedali dievky v decembrovkach ze od teba na buduce😂😂😂

monicka9
8. dec 2014

@lauritka noo snazila som to odfotit a trochu popisať.... 3 svetlo zelene testy mi chybaju lebo mi spadli do wc z policky tak som ich vyhodila 😂😂😂ale boli uplne nechativne robene poobede o 17.00..

monicka9
8. dec 2014

@lauritka no ja hlien nemam alebo neviem ci mam... Na nohaviciach nic nemam nikdy iba muž mi povie občas ze je vo mne velmi mokro pri sexe😂😂😂tak to neviem ci je smerodajne....

lauritka
8. dec 2014

@monicka9 no ten 21 dc vyzera naj.. ale este urob zajtra rano, uz ked si rano robila, ci bude slabsi

monicka9
8. dec 2014

@lauritka áno aj bol úplne tmavý ked bol mokrý testovacia ako kontrolná ten ranný 21DC😊 mam v pláne test rano spraviť este a uvidime co z toho bude aj teplotu budem merať naďalej rano to by uz mala len rast kedže som asi 1DPO... Ako je to s tym sexom pocas ovulky???? Tak ze pred ovulkkou je ok 1-2 dni a pocas ovulky??? My mame pomerne často sex... Ovulka teda vcera v nedelu bola... Sex bol aj stredu aj piatok vecer aj v nedelu 2 x rano aj vecer.... Dnes nie lebo muža nemám doma😂😂😂

lauritka
8. dec 2014

@monicka9 to uplne staci 🙂 spermie si dokazu pockat.. ovulka je len moment, ked sa uvolni vajicko.. a to zije potom este cca 12-24 hodin. cize je dobre ked tam uz su dopravene spermie.. po ovu uz je kratky cas, aj im trva kym tam dorazia.

monicka9
8. dec 2014

@lauritka áno vraj spermošky si počkajú v tele zeny aj 1-2 dni a tie vytrvalé a kvalitne vraj aj dlhsie😊👍 no uvidime co z toho bude😃

jaruska18
9. dec 2014

@lauritka ahoj 🙂 ja som ti minule posielala moje ovu testy..na zaciatku cyklu nebolo ciarky ani vidno, potom cca 2 tyzdne ich vidno bolo, potom zosilnela. Vzdy okolo 11 som mala najtmavsiu ciarku..no nikdy nie taku ako kontrolnu..to bolo asi 3 dni.. a dnes uz nemam skoro ziadnu. Moze byt ze by som nevystihla vrchol LH?

lauritka
9. dec 2014

@jaruska18 ahoj, teoreticky aj to, alebo anovulacny, teplotu nemerias ?

jaruska18
9. dec 2014

@lauritka teplotu nie..a vcera rano som aj dost silny vytok mala a cely den bolesti na pravej strane 🙂

lauritka
9. dec 2014

@jaruska18 jj tak by to mohlo byt ono a teraz uz mas kremovy a husty hlienik ?? taky byva po ovulacii

jaruska18
9. dec 2014

@lauritka skor ziadny..zato tomu uz vobec nechapem..

lauritka
9. dec 2014

@jaruska18 no nemusi nutne byt

mata1512
9. dec 2014

@lauritka ahoj. Poradis aj mne??? Tu su moje ovu testiky, zajtra si uz mam ratat 1dpo??? Dakujem

jaruska18
9. dec 2014

@lauritka teraz som si robila test a ze tam mam ciarku..silnejsiu ako predchadzajuce dni :D zblaznim sa z toho uz :D

jaruska18
9. dec 2014

@lauritka toto je dnesny na obed 🙂

jaruska18
9. dec 2014
mata1512
9. dec 2014

@jaruska18 ahoj. Aj ja som dnes robila testiky. Jeden doobeda a druhy poobede.

lauritka
9. dec 2014

@mata1512 rataj tak od piatku 1 dpo.
@jaruska18 no stale je negativny.. hmm tak potom si ovu este nemala.. musi to byt taketo silne ako ma mata, alebo aspon rovnake, pripadne skoro rovnake...

jaruska18
9. dec 2014

@mata1512
@lauritka krasne testiky ale ja sa takych asi nedockam 🙂 dnes som uz 30 dc, brucho boli ako pred ms ale iba chvilkovo..moj cyklus = pohroma :D

monicka9
9. dec 2014

@lauritka ahoj no ja teda 21dc aj 22dc aj dnes 23dc som mala pekny pozitivny testik ovulacny... Teplota sa drzi tretí deň hore nad 36,8 neklesa... Tak kolky som DPO?? Prvy ,druhy alebo treti???😳 podotykam ze zase len ranny bol pozitivny... (Poobedne a vecerne mam uplne negativne,biedna skoro ziadna druha čiarka)Aj toho 21 aj 22dc som mala rovnako tmavy ako dnes rano len su uz vyschnute tak to tak nevidieť.. Dnesny 23 dc som odfotila mokry este. Tak beriem to tak ze dnesny je ovulacny deň najsilnejsi..... Za 3 dni menzes ma prist mavam 26DC😊

lauritka
9. dec 2014

@monicka9 no tak ak mas fakt dnes najsilnejsi, ovulacia je zajtra-pozajtra, potom pocitaj 1 do.. ms samozejme nepride. 😉 aspon takych 14 dni

monicka9
9. dec 2014

@lauritka aha tak az potom 1. DPO ok😊 no fakt bude ovulka asi tieto dni lebo vcera a dnes citim vaječníky v noci občas pichnúť a brucho mam napuchnute a tlaky v ňom ako pri ovulke a pred menzesom... Dakujem dobrú nocku⭐️