icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
6. aug 2013

@kukadielko ahoj, no musis este pockat na pozitivny test, , bolesti mozu byt aj par dni pred ovulaciou

kukadielko
6. aug 2013

@lauritka dakujem za reakciu. Som sa zlakla, lebo dnesna ciarka sa mi zdala dokonca bledsia ako tie predosle. A ked si pozeram vsetky tie grafy bazalnej teploty, vsetkym to kolise a ja mam kazdy den teplotu uplne rovnaku... Som mimozemstan? 😀

lauritka
6. aug 2013

@kukadielko ale nie ;) neboj, niekedy je proste teplota stabilna 🙂

kukadielko
6. aug 2013

@lauritka dakujem, tak budem teda cakat a testovat dalej. Len dufam, ze tento cyklus uz nebude anovulacny, lebo uz chceme snazilkovat. 😉 Ak by som mala nieco nove a nebola si ista, budem ta este otravovat. Dakujem, dobru noc... 🙂

lauritka
6. aug 2013

@kukadielko jasne, kludne pis. pa 🙂

elje
8. aug 2013

Ahojte, chcem sa spytat kedy sa ma po spravnosti naplanovat styk. Testujem vzdy vecer okolo 19h. V pripade, ze vyjdu // ma sa skusat hned v ten vecer? Alebo az rano po // ? A co v pripade, ze by sme skusali uz v ten vecer a druhy den by boli opat // ? Skusat znovu alebo dat den pauzu? 🙂 Vobec v tom nemam jasno. Zatial sme sa drzali toho, ze sme skusali hned po pozitivnom teste a potom o dva dni a nevyslo 😖

lauritka
8. aug 2013

@elje stale- ked vyjdu dve , aj na dalsi a este na dalsi.. ovu je do 48 hodin, presne to neurcis, preto to treba pokryt cele.
a ked vyjde znova pozitivy tak ete to predlzit o den.

napriek tomu ale ze sa trafis, nemusi to vyjst hned. aj zdravym parom to trva niekedy dlhsie.. v jedom cykle je cca 15% uspesnost , ze to vyjde.

elje
8. aug 2013

@lauritka Aha, dakujem, lebo ja som sa drzala toho, ze musi byt den pauza, aby sa spermosky stihli obnovit 🙂

lauritka
8. aug 2013

@elje spermosky sa obnovuju za 90 dni, tolko trva kym vznikne spermia ;) cize stale pribudaju nove.

elje
8. aug 2013

@lauritka Zase som mudrejsia, splodit dieta je niekedy cela veda 😅 Takze budem testovat a hned ked vyjdu dve rovnako silne ciarky tak sa budeme snazit v ten vecer, dalsi vecer aj ten dalsi 🙂 Dakujem

lauritka
8. aug 2013

@elje 😉

kukadielko
10. aug 2013

@lauritka ahoj, pozri sa mi prosim na ten moj slavny graf. Zacinam sa bat, aby aj tento cyklus nebol anovulacny. Kolko mam cakat kym sa ozvem lekarovi? Nerada by som cakala neumerne dlho, kym by som potom zase vyuzivala lieky a dostala menzes... Som z toho na nervy. Porad prosim!!! ☹

lauritka
10. aug 2013

@kukadielko no zatila z neho nevycitam nic, mas normalne take predovulacne teploty. a ti to velmi neskace. cize meraj dalej a sleduj si hlienik

kukadielko
10. aug 2013

@lauritka myslis, ze to este moze prist? Uz asi tyzden citim vajecnik na pravej strane. Hlien sa mi zda taky skor vodovy. Staci si merat teplotu asi 2-3 cm v posve?

lauritka
10. aug 2013

@kukadielko ano, urcite ;) taky vodovy byva pred ovulkou.. takze snazte aspon ob den, ked nerobis ovu testy, aby si to nahodou nepresvihla ;) lebo BT ti stupne az po ovulke.

kukadielko
10. aug 2013

@lauritka praveze testujem kazdy den. Tie minuska v grafe su negativne testy. 😀 Dufam, ze som to nejako blbo neznacila...
Test mam kazdy den rovnaky, slabulinka ciarka. Cvicime kazdy, alebo obden. 😎

lauritka
10. aug 2013

@kukadielko jaj aha 😀 to som si ani nevsimla vidis.. ;) tak neboj, testik by ti mal ukazt ovulku pred.

kukadielko
10. aug 2013

@lauritka dakujem, ozvem sa potom. Pekny vikend este...

kukadielko
11. aug 2013

@lauritka ahoj, dnes mi mierne stupla teplota. Moze to nieco znamenat? Ovu test som robila vcera popoludni a bol negativny. Pripajam graf.

lauritka
11. aug 2013

@kukadielko nie, to je maly vzostup.

kukadielko
12. aug 2013

@lauritka ahoj, posielam dnesny graf, teplota velmi klesla, ale ovu test stale negativny 😠

lauritka
12. aug 2013

@kukadielko o te je taky pekny pokles pred ovulkou ;) 2-3 dni, len testuj dalej. neboj. 😝

kukadielko
12. aug 2013

@lauritka ano? 🙂 Lebo dnesny test sa mi zdal dokonca bledsi ako tie predtym. Ale vajecnik popichava stale viac a viac. Bolest sa stupnuje uz asi tyzden. A nema neskora ovulka vplyv na uhniezdovanie vajicka?

lauritka
12. aug 2013

@kukadielko neboj nema.. kopec bab otehotnelo aj z neskorsich ovuliek.
myslim, ze ho budes mat zajtra silnejsi.

elinka84
12. aug 2013

U mňa je teraz takýto stav...posledný je robený pred pol hodinou...
Jááj.....keby sa tak zadarilo... 😅

kukadielko
12. aug 2013

@elinka84 to mas krasne ciarky, drzim palce. Dufam, ze aj mne uz take dorazia. 😉

elinka84
12. aug 2013

@kukadielko jasné že prídu....MUSIA! Som sa tak rozhodla... 😀

kukadielko
12. aug 2013

@elinka84 zlata, dakujem... Budem informovat. Aj ty daj vediet, ako postupujes... 😎

baritus
12. aug 2013

A mrcha dorazila aj tento mesiac ☹ . Strašne som smutná a sklamaná a hneváááám sa 😠

viera84
12. aug 2013

Ahojte babenky tak ja som dnes takto...zacali ma pobolievat krize takze predpokladam, ze coskoro pride ms. Hmmm asi si opat zozeniem dostatok ovulacnych testikov. Som zvedava kde bude teplotka zajtra.