Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka dakujem za reakciu. Som sa zlakla, lebo dnesna ciarka sa mi zdala dokonca bledsia ako tie predosle. A ked si pozeram vsetky tie grafy bazalnej teploty, vsetkym to kolise a ja mam kazdy den teplotu uplne rovnaku... Som mimozemstan? 😀
@kukadielko ale nie ;) neboj, niekedy je proste teplota stabilna 🙂
@lauritka dakujem, tak budem teda cakat a testovat dalej. Len dufam, ze tento cyklus uz nebude anovulacny, lebo uz chceme snazilkovat. 😉 Ak by som mala nieco nove a nebola si ista, budem ta este otravovat. Dakujem, dobru noc... 🙂
@kukadielko jasne, kludne pis. pa 🙂
Ahojte, chcem sa spytat kedy sa ma po spravnosti naplanovat styk. Testujem vzdy vecer okolo 19h. V pripade, ze vyjdu // ma sa skusat hned v ten vecer? Alebo az rano po // ? A co v pripade, ze by sme skusali uz v ten vecer a druhy den by boli opat // ? Skusat znovu alebo dat den pauzu? 🙂 Vobec v tom nemam jasno. Zatial sme sa drzali toho, ze sme skusali hned po pozitivnom teste a potom o dva dni a nevyslo 😖
@elje stale- ked vyjdu dve , aj na dalsi a este na dalsi.. ovu je do 48 hodin, presne to neurcis, preto to treba pokryt cele.
a ked vyjde znova pozitivy tak ete to predlzit o den.
napriek tomu ale ze sa trafis, nemusi to vyjst hned. aj zdravym parom to trva niekedy dlhsie.. v jedom cykle je cca 15% uspesnost , ze to vyjde.
@lauritka ahoj, pozri sa mi prosim na ten moj slavny graf. Zacinam sa bat, aby aj tento cyklus nebol anovulacny. Kolko mam cakat kym sa ozvem lekarovi? Nerada by som cakala neumerne dlho, kym by som potom zase vyuzivala lieky a dostala menzes... Som z toho na nervy. Porad prosim!!! ☹
@kukadielko no zatila z neho nevycitam nic, mas normalne take predovulacne teploty. a ti to velmi neskace. cize meraj dalej a sleduj si hlienik
@lauritka myslis, ze to este moze prist? Uz asi tyzden citim vajecnik na pravej strane. Hlien sa mi zda taky skor vodovy. Staci si merat teplotu asi 2-3 cm v posve?
@kukadielko ano, urcite ;) taky vodovy byva pred ovulkou.. takze snazte aspon ob den, ked nerobis ovu testy, aby si to nahodou nepresvihla ;) lebo BT ti stupne az po ovulke.
@lauritka praveze testujem kazdy den. Tie minuska v grafe su negativne testy. 😀 Dufam, ze som to nejako blbo neznacila...
Test mam kazdy den rovnaky, slabulinka ciarka. Cvicime kazdy, alebo obden. 😎
@kukadielko jaj aha 😀 to som si ani nevsimla vidis.. ;) tak neboj, testik by ti mal ukazt ovulku pred.
@lauritka dakujem, ozvem sa potom. Pekny vikend este...
@lauritka ahoj, dnes mi mierne stupla teplota. Moze to nieco znamenat? Ovu test som robila vcera popoludni a bol negativny. Pripajam graf.
@kukadielko nie, to je maly vzostup.
@lauritka ahoj, posielam dnesny graf, teplota velmi klesla, ale ovu test stale negativny 😠
@kukadielko o te je taky pekny pokles pred ovulkou ;) 2-3 dni, len testuj dalej. neboj. 😝
@lauritka ano? 🙂 Lebo dnesny test sa mi zdal dokonca bledsi ako tie predtym. Ale vajecnik popichava stale viac a viac. Bolest sa stupnuje uz asi tyzden. A nema neskora ovulka vplyv na uhniezdovanie vajicka?
@kukadielko neboj nema.. kopec bab otehotnelo aj z neskorsich ovuliek.
myslim, ze ho budes mat zajtra silnejsi.
@elinka84 to mas krasne ciarky, drzim palce. Dufam, ze aj mne uz take dorazia. 😉
@kukadielko jasné že prídu....MUSIA! Som sa tak rozhodla... 😀
@elinka84 zlata, dakujem... Budem informovat. Aj ty daj vediet, ako postupujes... 😎
A mrcha dorazila aj tento mesiac ☹ . Strašne som smutná a sklamaná a hneváááám sa 😠

@kukadielko ahoj, no musis este pockat na pozitivny test, , bolesti mozu byt aj par dni pred ovulaciou