Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
No ahojte babky,aj ja sa chcem opytat otazku,ktora uz bola polozena najmenej 52x :D sorry za to :D pred polrokom som mala spontanny potrat...odvtedy sa nam nedari, niezeby sme to nejako silili,ale 1x som otehotnela 5mesiacov po vysadeni HAK...teraz neviem,ci je telo ok,alebo čo,ale nijako ma nečistili, vraj sa telo vyčistilo same,kedze to bol len 7.tyzden tehu....no k veci...chcela by som si urobit ovulacny test,aby som vedela vobec ako som na tom...teraz mi konči menzes,takze kedy cca mozem zacat testovat? 🙂 fakt ešte raz pardon,za milion krat polozenu otazku ale hadam mi nejaka skusenejsia odpise 😉 dakujem!
tu si môžeš poštudovať o tom kedy začať testovať
http://www.ovulacne-testy.sk/ovulacny-test/
tu o ovulácii
https://www.modrykonik.sk/ovulacia/?source=more...
a tu o ovulačných testoch
https://www.modrykonik.sk/ovulacny-test/?source...
ja osobne začínam tak okolo 10, 11 dňa cyklu, ako kedy mám náladu
@nonuska2611 ahoj ako si dopadla?
@mimonka8859 ja som ich mala a nikdy neboli pozitivne a aj tak som otehotnela
@nynyky myslíš si, že si ich mám kúpiť? potrebujem raduuuu 😅
@mimonka8859 podla mna nie. Milujte sa kazdy druhy den a uzivajte si. Neries ovulaciu
@nynyky Ok, dík za radu 😀 😉
@danickamamicka017771 testy si tam kupila ?
@kudusko ..ahoj, no od pondelka mam svoje dni 😒 ..takze nic ..a co ty??
@nonuska2611 ahoj mne uz skoncili som 7DC ale nachavam tomu volny priebeh a tebe prajem aby si mi cochvila dala fotecku s //ciarkami 😉
Ahojte, prosím o radu. Už tretí deň mám pozitívny ovulačný test ( druhá čiarka je silnejšia ako kontrolná ).
Je to normálne?? Že je to tri dni?? Ďakujem
@dianaana treba sa snazit, tazko urcite kedy presne predbehne, ked je tri dni rovnaky.. ale treba pocitat este 2 dni polodne od posledneho pozitivneho.. teoreticky uz mohol byt vrchol LH v prvy den pozitivneho,, ale este mas vysoku hladinu takze to stale ukazuje pozitivne a ovulacia moze byt aj dnes napriklad.. ale ked nemerias BT,, tak to neurcime.. len priblizne. takze este snaz a aj ked zoslabne zajtra , este treba pre istotu poisitit
Predáva niekto spoľahlivé 🙂 ovulačné testíky? Neviete? 🙂
@dianaana mne hovorili dvaja lekari , ze v obdobi ovulky aj dvakrat denne 😅 ono spermie pribudaju kazdy den, pretoze proces tvorby spermie je dlhodobejsi.. 70-90 dni.. kludne si najde na google spermatogeneza.
cize stale su nove a nove.. ide skor o mnozstvo si myslim.. ze ked sa urobi raz, tak druhykrat uz moze byt mensi pocet spermii, cize aj mensia vzorka.. teda objem tekutiny.. ja by som povedala, ze raz za den staci, tak dva dni pred ovulkou a v den ovulky.
@majuskabobi ahoj, ano je pozitivny 🙂 ano mozes.
@lauritka dikicko,idem teda este muzickovi rozpucit zinok do dzusu a vlitnem na to 😀 pekny den,snas bude pozitiv potom aj ten tehotensky 😝

Ahojte tiez sa pripajam k diskusii. S ovu testami nemam xiadne skusenosti. Dnes som uz 18 den cyklu a spravila som si ovu test. Asi je este negativny, ci?