Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ahojte dievcata,potrebujem poradit. v nedelu a v pondelok som mala pozitivny ovu test. moze byt dva dni po sebe akoze pozitivny test? a kolko od pozitivneho testu by sme sa mali snazilkovat?
@katuska54 Sexikovat treba hned pri prvom pozitivnom teste. Mozes ich mat dva dni za sebou pozitivne, najpravdepodobnejsie nastane ovu az po poslednom /druhom/ pozitivnom teste, ale predsa len - ak budete mat styk aj kazdy den pocas 3-4 dni za sebou, tak je tam len vyssia sanca, ze ostanes tehu. 🙂
@viktorka555 reklama na tvoj inzerat???? ides rad radom co sa tyka ovu testov a ovulacie.....
trosku neseriozne, nie? 🙄
ale pravdivé, sorry
@viktorka555 pravdive, ale proti pravidlam stranky
dá sa to vymazať?
@viktorka555 nie
ahojte, ja sa tento mesiac tiez testujem. predvcerom sa mi konecne objavila aj druha ciarka, ale slaba. vcera zasa , ale tiez nebolasilnejsia alebo rovnaka ako ta prva. no a dnes uz nic. co to ma byt? nemam ovulaciu? testujem sa kazdy den o 13: OO.
ahojte dievčatá, môžem sa pridať do vašej diskusie? Chcem vás poprosiť o názor. Mám ovu testy z ebay, prvý mesiac testovania ani raz nevyšiel pozitívny ovu test a tento mesiac zatiaľ tiež nie. Som dnes síce len 9DC, ale na ovu teste, ktorý som robila 6DC bola čiarka celkom výrazná, aj keď nie úplne pozit., ale už 7 DC a 8DC postupne slabla. Je to normálne, že tá čiarne nesilnie, ale slabne????? ☹ ďakujem
@ingrid16 ahoj, ktory den cyklus si ?? pred testovanim treba obmedzit prijem tekutin , cca 1,5 hod.
a testovvat najskor od 10. hod doobedu , idelane poobede, kazdy den rovnaky cas.
@kristinka9 ukazky testikov mam v albume.. hmmm. ak nemas pozitiv, tak to moze znamenat , ze ti nestupne LH a nemas ovulku hmmm 😨 alebo si presvihla vrchol, ked bolo SKORO pozitiv, chcelo by to fotecky.
@lauritka dnes som 12DC, testujem každý deň tak okolo 15:00 hod., pričom sa snažím nepiť približne od 12- tej hod. vždy je tam čiaročka, ale nikdy nie taká silná ako kontrolná. A keď nemám ovu, tak ako je možné to napraviť, dá sa to nejakými liečivami, bylinnými prípravkami, čajmi a pod.? Minulý mesiac som pila alchemilku, a veru cyklus sa mi upravil - mrcha prišla na 28 DC, pričom ten predchádzajúci mesiac som mala myslím 43 dní...ale tento mesiac som skúsila pakost...tak neviem. skúsim poobede pridať fotky
@kristinka9 alchemylka je dobra na posilnenie sliznice maternice. na ovulaciu by si mohla brat na zaciatku cyklu fytosoju.
je tu o tom tema 🙂 Sójové izoflavonoidy ako nahrada clostylu.
@lauritka ďakujem veľmi pekne, za linky, čo si mi poslala - preštudujem. Pozri na tie moje testy - dnes je 12 DC a úplne krásna čiaročka - myslíš, že už je pozitívny?? Alebo už aspoň zajtra bude???
@kristinka9 juj, to je este stale slabe.. tak ale skus aj zajtra. tazko povedat ako rychlo ti to zosilnie, to je indvidualne 🙂
ale uz to moze byt naznak po predchadzajucih, ze sa ten den blizi 😉
Ahojte baby 🙂 Chcem sa len pytat,ci Pregnyl ovplyvnuje vysledok ovulacnych testov? Ked dobre viem, tak tehotensky test ovplyvnuje. Ale aj ovulacny? Ďakujem vám pekne za odpoved 🙂
@lauritka dakujem ti, si zlatá! Ano, mal by prasknut, a zevraj to aj dost boli. Niektoré zeny maju aj dost silne bolesti. Ale nevadi, vydrzim. Len aby horsie nebolo 😉 A snaziiime sa veeeeeeeeelmi! Zoberiem si volno aj z roboty (iba par dni, mozno 2), aby som zbitocne nestresovala a aby som bola cim viac oddychnuta a aby sa nam darilo 🙂 Velmi by som to chcela...takto po roku a pol.Dakujem za rady lauritka! Pekny vecer prajeeem! 🤐
moc sa to zle foti 🙂
😖
baby myslíte ze ked som včera začala testovať ovu o 6 večer a aj dnes...tak by som mohla zajtra testovať aj poobede a takto pokračovať alebo to radšej nechať tak ako včera a dnes na 6tu ? nevadí to že je to takto podvečer ?
@lauritka Ahoj, ja som sa testovala kazdy den o 13.00 hod. pred tym som nepila asi 2 hod. Ja tym ovulacnym a tehotenskym testom vobec nechapem. alebo na mne asi neucinkuju. teraz pre zmenu som si myslela, ze som urcite tehotna . vcera som mala dostat menzes , a kedze sa nemozem dockat, tak som sa hned rano testovala. a nic. testovala som sa aj dnes rano a poobede. a ani slabulinka ciarocka tam nebola.
Ahojte, tak zo mna sa stal zaciatocnik v ovu testovani...testujem 1. cyklus a zacinam byt sklamana....Min.mesiac som dobrala HAK a nasledne som zacala po mestruacii s testovanim...zaujimave bolo ze v 7DC bola na teste slabulinka ciarocka, na dalsi den tj.8DC tak isto a teraz uz nic.....dnes je 12DC a skor to vyzera ze aj naznaky miznu....lekar mi hovoril, ze prave prvy cyklus po vysadeni HAK je najsilnejsi, tak zacinam byt smutna ze to bude skor naopak....

@vejula to pochybujem, test je pozitivny od 9. dňa dnes je 15.nasty deň a stale pozitivny...