icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kukadielko
14. aug 2013

@viera84 no podla mna to vyzera nadejne 😉
Ja dnes 21 DC a ovulka nikde ☹

viera84
14. aug 2013

@kukadielko je mozne ze este pride kamaratka mala tiez az neskor a predsa jej to vyslo 🙂 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/eminka2510/a...

lina7
14. aug 2013

Tak dnes mam testovaciu ciarku este silnejsiu, hlien je ako ma byt a dokonca aj papradie sa ukazuje v mikroskope 🙂

kukadielko
14. aug 2013

@viera84 kedy mala kamoska ovulku? A kedy sa snazili?

viera84
14. aug 2013

@kukadielko pridala som ti aj link na jej graf. Ona mala 22 den ak si dobre pamatam graf. Snazili sa na ovulku a este dna dni na to.

viera84
14. aug 2013

@lina7 podla testikov myslim ze viem aky mas dnes program 🙂

moschino1986
14. aug 2013

Dnes mi ovu ukazuju 2palicku slabsiu.to nie je asi dobre

lina7
14. aug 2013

@viera84 Mas pravdu, akurat, ze mi tu niekto zaspal 😀 ale urcite mu to len tak neprejde 😀

elinka84
14. aug 2013

@moschino1986 Prečo myslíš? Veď si mala včera aj predvčerom pozítývne ovu testy...práveže to je v poriadku keď je dnes už slabšia čiarka... 😕

jsemetkova
14. aug 2013

Baby je to picks vas pozitivny ?

jsemetkova
14. aug 2013

Baby je podla vas pozitivny.. ? Neviem ci je to tak dobre vidno ..

lauritka
15. aug 2013

@jsemetkova vyzera, ze ano 😲

kukadielko
15. aug 2013

@lauritka prosiiiim, pozri sa mi na ten moj nestastny graf... ☹ som uz zufala!

lauritka
15. aug 2013

@kukadielko no tvari sa zatial ako pred ovulkou.. hlienik nemas ?? anoi ti to nejak extra neskace ako pri anovulakoch hmmm

kukadielko
15. aug 2013

@lauritka hlien je taky kremovity, je to vidiet hlavne ked sa mi naberie za nechty 🙂 ale tak je to uz asi dva ci tri dni...

lauritka
15. aug 2013

@kukadielko tak to este nemas ano vodnaty.. tak len pockaj.. vodnaty a ciry , pripadne natahovaci sa zacne objavovat par dni pred ovulkou.

viera84
15. aug 2013

tak je to jasne dievcata, buduci mesiac opat s vami opakujem ovu testiky. Mrcha prisla v plnej parade, len ta teplota je zvlastne stale na 37. Snad uz zajtra pojde dole a bude tak ako by mala byt. Vsetkym ostatnym vam prajem aby ste mali tento mesiac uspesnejsi ako ja 🙂

moschino1986
15. aug 2013

@elinka84 niekde som citala ze ked nå ovu testoch ukazuje stale 2ciarky mozem byt tehotna.vlastne som nikde necitala kolko trvaju plodne dni? Kolko vam trva?dnes som mala tiez slabe 2ciarocky nå ovu a picha må v brusku.moze byt nieco?snazili sme så teraz pocas.

elinka84
15. aug 2013

@moschino1986 ja osobne mam pozitivne ovu testy 3 dni a slabu druhu ciarku cely cyklus. Je to velmi individualne,kazda zena to ma trochu inak. Ovu testy vraj ukazuju aj tehotenstvo,ale to je druha ciarka stale taka ista alebo tmavsia ako kontrolna...planujem to vyskusat ak by sa postastilo... 😀

moschino1986
15. aug 2013

No ja teraz prvykrat pouzivam.no ja neviem ci ovu mam stale.neviem.dufam ze to vyjde hned Aj l
ked så snazime dlho

kukadielko
16. aug 2013

@lauritka co povies na dnesny? 🙂

lauritka
16. aug 2013

@kukadielko no este mu trosku chyba 🙂

kukadielko
16. aug 2013

@lauritka a treba este dnes testovat? To som robila o 16.00. A kedy zacat snazilkovat?

lauritka
16. aug 2013

@kukadielko ano urbo este jedne okolo osmej, staci zacat zajtra... uvidis este aky bude vecer.. lebo je mozne, ze potom az zajtra bude uplne pozitiv.

kukadielko
16. aug 2013

@lauritka a ked to dame kazdy den, vadi? 😀

lauritka
16. aug 2013

@kukadielko kludne, ak mate chut 🙂

misicka1710
17. aug 2013

@manamani1 ja som skusila dva krat ovulacny test a som hned otehotnela 🙂.. po troch rokoch... konecne

moschino1986
18. aug 2013

@misicka1710 to vazne? Ja som mala ovu najsilnejsiu 12.8 alé odvtedy mam tu druhu ciarku stale nå reste Aj ked je slabsia.uz cely tyzden tam je.ktovie co to je?lebo predtym ked som testovala bola len 1 ciarka

misicka1710
18. aug 2013

kamaratka otehotnela, tak mi dala dva testy ci nechcem... ja som len tak s kraviny vyskusala a boli dve ciarky, o par dni znova a na dalsi som uz bola 6 tyzdni.. ja som to skusala par dni po menstruacii... a potom uz neviem .. ja si myslim, ak mas len jednu ciarku.. tak neovulujes... musis pockat na tie dve silne a skusat... my sme sa tri roky trapili a nakoniec sa nam to podarilo...

kukadielko
19. aug 2013

@lauritka ahoj, no ovulka je uspesne za nami, takze moj graf dnes vyzera takto. Uz len zostava merat teplotu... Ako dlho minimalne sa musi drzat hore a nad akou hranicou? Tu hranicu si musim na fertilityfriend vyznacit sama? A ako?