Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte dievcata, som tu nova, teda aspon co sa prispievania tyka. Ak ide o citanie, tak uz stara 🙂 Chcela by som sa k vam pridat do temy, dufam, ze to nebude problem. Zacala som tento mesiac prvy krat pouzivat ovu testy a nie som si ista vysledkami. Cyklus mavam viac menej pravidelny (26 dni +/-), minuly tyzden som zacala s uzivanim Inofolicu, ktory mi odporucila moja gyn (predtym 3 mesiace Duphaston kvoli predmenst.spineniu). Pri poslednej kontrole mi gyn povedala, ze mam naznak PCO. HP mi bude robit koncom maja. Mohla by sa mi, prosim, niektora vyjadrit k testom nizsie? Prebehla podla nich ovu?
@lauritka ahoj lauritka, mam otazocku ty tu kazdemu radis :D snazime sa o tehu, vcera mi ukazal ovu test pozitivny, ( rovnako silne palicky) ide o to ze mna stale ovu velmi boli :( takze sme sa vcera len milovali a pred vcerom.....dnes ak by bol stale poz.test, viem ze ovu nastane do 24hodin ,,,, myslis ze sa moze podarit ak sme sa vcera milovali ze do zajtra (dnes vydrzia) spermie ? 🙂 mam dobre prostredie, priesvitny hlien, a on dobre spermie, len ja uz dnes nemozem, boli ma to velmi :(
@sara34valentina ahoj, ano vydrzi aj 2-3 dni.. ja viem, ze to boli ☹ aj mna dost.. je to zle zariadene, ze prave cez bolesti sa ma plodit dieta.. a to kazdy hovori, ze zena ma byt uvolenena, no da sa to ?? 😒
@lauritka prave som si robila ovu test a je uz negativny, cize naj silnejsi bol pondelok vecer a vcera uz len poobede pozitivny (rovnaka farba ako kontrolna) cize sa mi vidi kedze mi je hrozne teraz ze ovu je dnes ...tak snad sa zadarilo, ved sme sa aj nedelu aj pondelok a aj vcera milovali lenze vcera ma to tak bolelo ze som musela prestat !! no a vies ako to potom vplyva na partnera ! tak ale sme to potom uspesne zvladli 🙂 aj sme sa nasmiali,,,, do frasa toto su neuveritelne bolesti....Vies mi ale povedat , preco to tak silno boli? ja som takuto bolestnu ovu uz avno nemala, citim to len rok a brala som spirulinu a ta mi zmiernila bolesti, lenze chceme babätko tak papam len femibion , mam 34r 🙂 mas uplnu pravdu, babätko splodit je pre nas zeny nie pre kazdu lahke, poznam jednu co hodil trenky jej priatel o nu a uz bola tehotna 🙂 😅 😝 😝 😝 😝 😝 my sme to minuly mesiac nestihli, teda sme sa nesnazili lebo som brala antibiotika, ale tento mes uz sme sa snazili, dnes je ovu test negativny som ho robila uz 2x dnes cize ovu uz asi bola,s nad sa zadarilo🙂 Ako dlh sa snazite vy? Prajem aby si coskoro otehotnela,,,,, mne to pride take ''ine'' lebo vies uzivame si sexik a ked som teraz 1x skusila ovu testy a viem ze kedy treba tak je to take ine sa milovat, clovek sa sustredi len na to jedno..... snad sa nam zadarilo, ale stale mam bolesti , nechapem to......ide mi pravy vajecnik zozrat bolest......asi puklo vajicko, hm...... tak rada by som ten proces videla na vlastne oci ako ku tomu dojde a sa to tam odohrava 🙂 😅
@sara34valentina nevie, to su tie ovulacne bolesti, kazda zena to ma inak, niekto viac ,, niekto menej, ked je to vajko uz test epred prasknutim.. asi vplyv hormonov..
ja uz ani o snazeni nepisem, u nas je to dlhy pribeh 😉
ale v tomto spravodlivost nikdy nebola, kolkokrat sa nadeluje tam, kde o to ani nie je zaujem.. ale nenarobime s tym nic ☹
@lauritka veru tak, neboj sa tento rok otehotnies, viem to! prajem Ti to ! 😉
@sara34valentina dakujem si zlataa 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 😵 😵 😵
Ahojtee tak ja tento mesiac tiez zacinam s ovu testami lebo mozno preto to nevyslo lebo sme sa netrafili kedze ovu necitim a ani ovu hlien nepozorujem 🙂
Tak som zvedava ktory den je ten s velkym D 🙂
Inak @lauritka este raz velka vdaka za testiky a chcem sa este spytat kolko dnove cykly mavas ty ked mas tak skoro pozitivne ovu testiky?
@nicolettka2126 nemas za co 🙂 ja dakuje za nakup.
ja mava kratke cykly.. cca 25-26 dnove.
kuk do mojho fotoalbumu zbierka grafov.
@lauritka no ja mavam tiez take.Sice 25dnovy som mala iba raz hned po vysadeni HAK teraz mavam take 26.-27.-28.dnove.
Dnes som mala byt napriklad 27.DC no ms prisla hned rano cize cyklus bol tym padom 26.dnovy.
Minuly mesiac zase bol taky ze na 28.DC prisla ms cize tym padom bol 27.dnovy.
Tkaze tiez nemam nejake dlhe a preto sa mozno nepodarilo v marci ked sme sa snazili az na 14.DC
Tak teraz mam odkedy zacat robit ovu testy? Pre istotu uz od 10.DC ci aj skor?
@nicolettka2126 ano presne, ja tiez tak zacinam od 10 dc
@lauritka oki, dakujem pekne 🙂 Tak som zvedava kedy bude den D 🙂
@lauritka ahoj lauri, potrebovala by som poradit.5.5.(11DPO) som si robila tehotensky test a vysiel mi akosi zvlastne. ty tam vidis nieco? mrcha mala prist vcera,ale zatial nic. ovulacny test bol pozitivny 23.4.,kedy sme sa snazili,a aj dalsie 2dni. dalsi teh.test som nerobila, pretoze ho nemam este kupeny. myslis,ze sa nam zadarilo?
@lauritka pridavam aj moj po domacky urobeny graf
@karolina196 ahoj no ja tam nieco vidim 😉 skus zase cez vikend testovat
@karolina196 no mohla by si byt uz 15 dpo.. takze testikuj 😉
@lauritka skusim,ale necham to asi az na bud.tyzden, aby ma to zbytocne nesklamalo. 🙂
@lauritka ideme dnes do nakup.centra,takze kupim testik a predsa asi testnem,ked uz by to mohlo byt vidno. ale mam taky zvlastny pocit z toho,co ked tam nic nebude.. uz vela bab malo take testy a nic z toho. 😖
@karolina196 noo graf mas pekny, treba len verit 🙂
@lauritka verim,verim,snad je to, co naznacuje graf aj testik. moj prvy doktor mi povedal,ze mam malu maternicu a nikdy nebudem mat deti a odvtedy to mam zafixovane, i ked moja terajsia doktorka take nikdy nic nepotvrdila,ze by som mala byt neplodna. takze pre to tie obavy. ☹
@karolina196 ah oni, niekedy uplne dokazu clovek zdeptat 🙄
@lauritka mozno to bolo tym, ze to uz bol pan hoden dochodku a ja som mala vtedy 17 a odchadzala som s placom. ale verim stale, ze to tak nie je a najdem si dve //. 🙂 dakujem, ze vies so zenami tak dobre komunikovat a dodavas pozit.myslenie. 😉
@karolina196 tak to mi je potom jasne 😀 .. nie je zac, ked viem poradim 😉
Ten lajk znamwna,ze je pozitivny? Ja mam rozhadzany cyklus a bola som v tom,ze cakam ms a nie ovulku.. Preto sa tak pytam,lebo ma to dost zaskocilo.
Samozrejmw,ze som hned znasilnila manzela ;)

@lauritka jaj lebo inokedy mi to neukaze tu druhu.tak nist teda