Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@tribulka88 mne az smiesne prislo, pretoze som si predstavila ''ksicht'' mojho draheho ako sme sa ''my ''snazili tento mes tutu-mutu pred ovu, 😉 😉 😉
Ahojte kocky, chcem sa spytat. od 12 DC som mala bielkovy hlien....12DC a 13 dc som mala "tutu mutu" s priatelom :D a na 15 DC som spozorovala bolesti a pichanie vajecnika a bolesti v podbrusku.... (pokladam to za ovulaciu)..nemala som to ako zistit, lebo nemam doma ovulacne testy....lenze od vcera som zacala brat duphaston a citala som niekde, ze dokaze aj zastavit ovulaciu, ak dovtedy neprebehla......mam ho brat 15DC-25 DC......co vy nato??myslite, že ste to vystihli a mohlo by to stacit ?? 🙂
anooo 🙂
@sara34valentina ved aj mne bolo do smiechu,ked sa na mna pozrel s otazkou v ociach "este?" 🙂 a to som mu musela slubit,ze mu dam aspon 2 tyzdne pokoj 🙂
@karolina196 gratulujem k // 🙂 nech to dotiahnete do uspesneho konca 🙂
@lia23 dakujem Ti velmi. 😉 A vy ste ako na tom?
@karolina196 my zatial nijako...:( s priatelom sme chceli babo, ale nejak cuvol....takze neivem....sice sme mali sexik cez plodne dni, tak snad to vyslo...ale neivem co praitel na to, takze teraz sa nesnazime a este potrva kym sa dopracujem ku //
@karolina196 gratulujem .....
Aj ja si myslim ze ovu testy sú jedna z najlepších spôsobou na otehotnenie.
@lia23 tak ti drzim palce,nech aj ty raz uvidis tie krasne ruzove //. Musite byt obaja na to pripraveny a potom aj radost bude ovela vacsia. 😉 A mozno to uz bude coskoro. 😉
@zuzannaaa dakujem 🙂
@karolina196 dakujem...ja si skor myslim, ze to je len strach zo zodpoednoati, ze zrazu budeme traja (styria 😀)...nie ze by nebol zodpovesny....skor je to strach ci to zvladne...teda apspn dufam v tuto moju teoriu... citala.som.tu.niekde na mk ako reagovali chlapi na // a nebola to veru ziadna slava u niektorych....tak sautesujem, ze teda snad mam takrho isteho chlapa a nebude v tom ziadna nevyzretost ani nic posobne....sak uz tento rok ide mat 31 🙂
@terus00 priatel babo chcel, no po jednom teste, ktory som mu ukazala sa nejak stiahol, vraj sa toho zlakom a ,,asi nie je pripraveny,,....co.ma aj mrzelo, kedze som sa uz velmi tesila...ale verim, ze to bol len strach taky prirodzeny...ja by som tiez mala strach...ako ty tvrdis-ze co to.bude, aka zmena.....ale chlapi to.zrejme vnimaju uplneinak ako zeny...boja sa, ze zlyhaju...teda ti normalni
Ahojte kočky...som tu nova, tak idem po radu...uz jednu dcerku mame a teraz sme sa rozhodli pre druhe mimi...mala som tri roky zavedenu Mirenu a teraz som ju dala vybrat...pekne som mala menzes a kupila ovulacne testy, ze teda vyskusam ci sa telo nastarovalo....dnes rano som si ovu test robila a vysli mi dve ciarky, ale ta co ma ukazat ovu bola len taka slaba...co to znamena kočky?... ze sa ovu rozbieha alebo?....lebo podla ovu kalendarika by mali byt teraz polodne dni....dakujem za radu a popripade dobre rady 🙂 .... Perkný dník vam prajem 🙂
@addrrianna ahoj, neznamena to nic.. to je negativny test, LH mas v moci cely cyklus, cize palicku druhu uvidis tak ci tak, ide len o jej intenztiu..
a netestuj z ranneho 😉 dolezite info o testovani :
@lauritka dakujem za infosky...zatial som to len skusila, kedye prve sa podarilo na prvy sup, tak som nic take ako ovu testy nerobila 🙂 ....

@zuzannaaa anoo, ja som po ovu 😀