Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ahojte, mam dve krabicky Woman Secret ovulacnych testov na predaj- v jednej je ich 19 a v druhej 20- takze chyba len jeden jediny. Expiracia je 10/2015. Rada by som mala za obe krabicky 15 eur + postovne.
@majuskabobi 15-16 dc ovu.. cca 5 dni po ovulke mozes jest stred aanansu 😉 o orechoc neviem, ale nie su na skodu 😝
@lauritka ja som myslela,ze uz stačilo muckanie 😳 nemam uz doma chlapa 😢 som myslela,ze uz hned mam jest ananasa 😠
@lauritka preco mas v grafiku kurcatko? 😀
@majuskabobi to som si taky ticker nastavila 😀 je tam vselico aj bocianik s babatkom 😉
@lauritka 😄 sa Ti narodí kuratenko�
@majuskabobi ze pekny graf ;)
@zuzannaaa hej,skoda,ze mna to meranie preslo ako psa mraz 😀 alebo zacnem dnes,15dc,nech je sranda 😀
@majuskabobi no mozes ale nic ti to neda .... Zacni prvy den ciklu .... Ale dufam ze uz nebudes muset🙂
@zuzannaaa ja sa uz na ziaden cyklus nechystam,neviem ako Ty 😀
@majuskabobi ani ja veru teraz bprestavka 9mesiacou
@zuzannaaa uz si zovulovala? 😊😇� d. Drzme si palčeky
@majuskabobi ano uz som. 🙂drzime si palce
@zuzannaaa tak,uz nech sa uz len hniezdocko zaplni 😂
@majuskabobi
@lauritka
ahojte,
sorry, že vám tu do toho vstupujem, ale chcem sa spýtať, na čo je dobrý ten ananás?
a prečo až cca 5 dní po ovu?
@petra212
@majuskabobi no ze v tom strede ja najviac enzymu-bromelain.. dostat ale aj tabletky v lekarni, ze vraj to podporuje uhnizdnenie oplodneneho vajicka 🙂
vez zjedsz aj zvysok ananasu.. 😀 ale hlavne aj ten stred

@addrrianna tak nech to ani dlho neriesis 😉 nech sa zadari skoro