icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

petra212
19. máj 2015

@lauritka
a má to byť iba čerstvý ananás?

či môže byť aj z konzervy, prípadne 100% ananásová šťava?

lauritka
19. máj 2015

@petra212 no ano, lebo ten enzym je hlavne v tej duzine..
alebo pre jednoduchost si kup tabletky v lekarni.
bromelain. a je pokoj 😀

lauritka
19. máj 2015

bromelain

zuzannaaa
19. máj 2015

@lauritka Citala som tu temu ananas ? Co s im je

lauritka
19. máj 2015

@zuzannaaa no ten ananasovy enzym z vraj lepsie vplyva na uhniezdenie.. ale ci je to naozaj tak 🙂 ja som bravala bromelain, u mna ziadny efekt.. to su take babske recepty, ako napriklad grepovy dzus pred ovulkou 😉

petra212
19. máj 2015

@lauritka
Ďakujem ... takže je to jedno či je čerstý ... konzerva alebo džús?

to aby bol človek milionár 😀
toľko všakovakých vitamínov treba kupovať a jesť

lauritka
19. máj 2015

@petra212 nie nie je.. v konzerve ti ten stred nedaju.. v tom strede je ten enzym 😀

petra212
19. máj 2015

@lauritka
aha, chňápem 😀
takže iba čerstý 😎
díky

zuzannaaa
19. máj 2015

@lauritka
@lauritka Inak ananas doma mam a faini zrelyy dens vecer nacnem;) kolko dni si po ovulke,,,,A ake mas pocity ? Mislis ze vyslo 😲

katka8855
19. máj 2015

myslite ze uz je pozitiv?

zuzannaaa
19. máj 2015

@katka8855 ahoj .. Vyzera ze je ale este by som si spravyla vecer. Takto z jedneho tasko povedat aspon zo 4

lauritka
19. máj 2015

@zuzannaaa neviem.. ja do 10 dpo neriesim 😀 potom si zacnem mozno nieco nahovarat hiih

zuzannaaa
19. máj 2015

@lauritka ja sa v
@lauritka ano ani ja si uz nerobim testy ,,, ked bude meskat takmsi spravym ..... Lebo su to nervy a zbytocne vyhodenne peniaze za tehu testy ... No ale tento mesiac si spravym den pred ms 🙂 he

majuskabobi
20. máj 2015

ja som už dnes zarezala ananas, kupila som po ceste do roboty.. a už cítim ako sa hýbe 😀
to bude ananásko 😅

miaanna1
20. máj 2015

Viete mi poradiť? Ovu testy si robím od 10 dňa cyklu zo začiatku každý druhý teraz uz každý deň ale všetky mi vychádzajú negatívne. Dnes mam 26 deň cyklu a myslím že tento mesiac ovu nejak nepríde 😕 alebo žeby zle testy?

miaanna1
20. máj 2015

Este foto

lauritka
20. máj 2015

@miaanna1 a ako si na tom s cyklami ?? mavas pravidelne, nepravidelne,? hlien?? meranie teploty ??
ked si nerobila kazdy den, aj presvihnut si to mohla..

katka8855
20. máj 2015

@miaanna1 mne robili toto iste, stale uplne bielo, druha ciarka nikde a zrazu zo dna na den riadne kolajnice

miaanna1
20. máj 2015

@lauritka v novembri som žiaľ mala potrat a odvtedy sú moje cykli 28, 33, 24, 33,35 dni úplne rozlietane. Ale ovuláciu som mávala v druhej polovici cyklu cca 20 deň. Teplotu ani hlien si zatiaľ nesledujem som sa spoliehali na testy. Minuly mesiac boli pekne vidieť. 😏

miaanna1
20. máj 2015

@katka8855 a mala si ju približne podľa plánu alebo úplne inokedy?

majuskabobi
20. máj 2015

Strpol mi jazyk po ananase,je to ok? 😳

lauritka
20. máj 2015

@miaanna1 no anovulacny sa moze hocikedy vyskytnut.. ale mozno sa ovu oneskorila.
len ti radim robit kazdy den testik nabuduce.. niekedy to moze aj takto rychlo vyskocit

miaanna1
20. máj 2015

@lauritka tak teraz uz robím každý deň uvidíme co bude 😏 dám vedieť a ďakujem 😊

mirrina
20. máj 2015

@majuskabobi moze to byt alergia

majuskabobi
21. máj 2015

@mirrina ale len na hodku 🙂 aasi vela ananasu naraz 🙂

littledesire
21. máj 2015

@majuskabobi ano, hlavne ked si jedla ten stred.. mne to tiez robi, a plus ma cele usta stipu, palia ked zjem ten stred.. 🙂

majuskabobi
21. máj 2015

@littledesire jaj,ty das stred na jedno posedenie? 😉 respekt, xi
Ja som nejedla iba stred.zjedla son ani nie polku. 🙄

littledesire
21. máj 2015

@majuskabobi no ne cely :D ved ked ho rozdelim na 5 casti ten ananas.. tak zjem na posedenie 5tinu stredu ananasu :D a aj z toho ma palia usta 🙂 ale mavam s tym problem, obkusujem to postupne jak myska..

majuskabobi
21. máj 2015

@littledesire 😀 lebo uz vidim niektore baby ako tlacia denne 1 ananas 😇 ja tiez hryzkam ku telke,miesto chipsikov 😄

lauritka
21. máj 2015

kočky to by som nedala 😝 radsej bromelain z lekarne