Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka spravilavsom si zo zvedavosti ovul.test 5DPO/6DPO(neviem presne), a ja biely. To znamená, ze tento mesiac nic? ☹
@majuskabobi nie, neznamena to nic. aj keby si bola tehu, tato skoro ti to nic neukaze.. ani ovulacny.. ovulacny vjde az vtedy silny, ak uz je aj nejake hcg v moci.. cize nasledne bude aj tehu pozitivny. este je strase koro na hocijake testovanie.. klidek Bohušu 😀
Ahojte baby.Ja som si kupila teraz ovulacny test Lady tester mikroskop.Som zvedava naň.Mate s tym testom niektora skusenosti?Inak menzes mu meska 5dni.Dnes som 39dc.cykly mam 34-35dnove no ani po troch dnoch meskania som mala negativny test.Bohuzial.Asi to meskanie bude zo stresu ☹
Ano ten.a iba so slinami si skusala?hlienom neni lepsie?
Dnešný test opäť bledý ako stena 😕
@lauritka fuu,som si vydychla,Karle 🙂)
@zuzka56 zajtra budu rovnobezky 😉 sup pod duchny 😀
@majuskabobi
čiže snazilkovat až zajtra ? Som nováčik preto sa pýtam 🙂
@zuzka56 uz mozte aj dnes,netreba sa zas upinat na tie testy 😉
@majuskabobi @lauritka
dakujem baby za zhodnotenie a rady 🙂
@zuzka56 nedakuj,ale dus muzika 🙂)
@majuskabobi
no ten ma asi dnes svoj den, na zabitie 🙂
@zuzka56 poznam,muzski asi tiez maju kramy,a hlavne pocas nasich plodnych dni 🙂)
@majuskabobi
presne ten môj ich ma zrovna dnes 🙂
@zuzka56 no mrsiak 🙂 ved aj zajtra je den B-)
@majuskabobi
veď ano, len zajtra ma poobednu a miname sa v case, jedine, ze si na neho počkám do noci.
@zuzka56 jaj,no teda..ak nebude unaveny po praci,možno plán vyjde 😄
Ahojte baby.Pred par dnami som sa s vami podelila o radostnu spravu kedy som si nasla krasne dve //. Dnes sa chcem s vami podelit o smutnejsiu spravu. Cez vikend som zacala krvacat a pravdepodobne islo o biochemicke tehotenstvo. 2,5 tyzdna som sa radovala,ze budeme mat mimi a nakoniec bolo po radosti. Chcem vam iba poradit,aby ste sa prilis neupinali na testy,ci uz ovulacne alebo tehotenske,ale hlavne tehotenske. Ja som mala krasne viditelne palicky // na vsetkych testoch,ziadne duchy,ale nic to neznamenalo. Verim,ze nas druhy pokus uz bude trvat 9 mesiacov s radostnym koncom. A samozrejme,ze nevaham si zase dopomoct ovu testami,pretoze tie ma nesklamali. 🙂
@zuzka56 uz 😍

den pred terminom, alebo v den terminu prichodu ms, predsa len je menej citlivy ako 10kovy