Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka aha, tak som zase mudrejsia. Uvidime zajtra. Inak velmi pekne dakujem za rady, su fakt nad zlato. 😉
ahojte žienky....bola by som rada,keby ste mi vedeli poradiť.Už som z tých OVU testov "jeleň" meriam od 10DC t.j. od 8.8.2013 a od vtedy mám stále testovaciu čiarku slabšiu ako kontrolnú,vôbec sa to nemení...myslím,že iba zbytočne vyhadzujem peniaze za tie testy...tento mesiac je to už cca 30 eur a ukazuje stále to isté....mám ďalej testovať alebo merať od nového cyklu BT ?
ale ten 14 dc ked dobre vidim boli skoro rovnake ,, nerobila si potom este jedne neskor v ten den ???
@pesa29 juj , rano sa mesnie testikovat 🙂 najskor od 10 hodiny doobedu.. a predtym obmedzi tekutiny.
pokukaj tu zpar dobrych rad ohladne testovania 😉 : http://www.ovulacne-testy.sk/nejcastejsi-otazky/
@pesa29 hmmmm.....tak to je blbé, najlepšie by pre Vás bolo naplánovať si spoločnú dovolenku v strede cyklu...aby ste mohli byť spolu stále - teda keď bude treba... 😎
Inak pozerám z tvojho prvého príspevku, že máme teraz podobný cyklus, som dostala mrchu naposledy 29.07.2013...a ovulku som mala 17-18 DC...a to mávam cyklus 28 dňový.. 😒

@kukadielko ahoj malo by ti to vyznacit samo po troch zvysenych tplotych, drzat by sa malo cca okol tych 12 dni.. potom uvidis , co bude na zaver, ci klesnes...alebo budesa dalej hore.. 😉