icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ninka214
9. jún 2015

@melisssssa ja som mala taketo ciarky cely cyklus a ked som mala vcera ovu pozitivny,tak to som mala brutal silnu-silnejsiu ako kontrolnu

melisssssa
9. jún 2015

tak asi je mozne ,ze aj u mna to tak bude🙂 len ja som ich nikdy nerobila tak neviem..pytam sa🙂 asi som bola rada ,ze aspon na nejakom teste vidim // ciarocky 🙂

ninka214
9. jún 2015

@melisssssa Myslim,ze to my vsetky 😉 🙂 Drzim palce

sara34valentina
9. jún 2015

@ninka214 az vcera si ju teda mala, ma podrz

ninka214
9. jún 2015

@sara34valentina No prvy pozitivny ovu test som mala v nedelu,ale este silnejsi som mala vcera- v pondelok,dnes uz slabne,takze teoreticky ju mam prave teraz 😉

sara34valentina
9. jún 2015

@ninka214 ano mas ♥drzim palceeeeeeeeeee 😀

petra212
9. jún 2015

@melisssssa a cykly mávaš aké dlhé?
je dosť dobre možné, že budeš mať ovu už teraz, ak teda mávaš kratšie cykly

melisssssa
9. jún 2015

@petra212 ni praveze ja mavam 31 dnoveee.tak som z toho celkom zmatenaaa

lauritka
9. jún 2015

@melisssssa klidek, este nie je pozitivny, on ani nemusi kontinualne tmavnut, nech ta neprekvapi, ze zajtra moze byt aj slabsi 🙂

zuzannaaa
9. jún 2015

Ahojte snazilky ako sa mate🙂

zuzannaaa
10. jún 2015

Baby beriem inofolic ..tacala som ho brat tyzden dvapredovuökou aj muz bere folandrol... Ovulkamkimskoncula .... Chcem sa spytat mam to uzyvat ddalej alebomprestat a zas zacat dva tyzne pred ovu diky

lauritka
10. jún 2015

@zuzannaaa tusim to brali baby cely cyklus..

zuzka56
11. jún 2015

@zuzannaaa
infolic sa berie v kuse, cely cyklus

ninka214
11. jún 2015

@zuzka56 Inofolic podporuje rast vajicok..A ten zacina 1dc... Takže nie je zbytočne brat inofolic aj po ovulke?Nestaci nabehnut po ovulke zas az 1dc?

juliett99
11. jún 2015

ahojte zienky
poradite mi prosim??? bude este ovulka?? dnes som 18DC..pobolievanie v podbrusku mam cca od 13DC no na ovu teste nic.
uzivam inofolic drahy ma folandrol.. a k tomu clostik a uz teraz aj dufik 😒

zuzannaaa
11. jún 2015

@juliett99 ahoj. Ovulku este nemas ani z daleka ....... Pzri si testy o par stran do predu ake musia byt .... Ale este testuj urcite bude. Za par dni ono to moze skocit. Z dna na den : D

zuzannaaa
11. jún 2015

@juliett99 este moze byt ja som mala ovulku na 20dc

zuzannaaa
11. jún 2015

@zuzka56 tak potom pokracujeme 🙂

zuzannaaa
11. jún 2015

@lauritka tak to zacnem brat dalej .... Inak je tam len 20sackou a chlapy maju 30sackou... Akurat na mesiac

sara34valentina
11. jún 2015

@juliett99 ked ta zacne pobolievat brusko a mas UZ hlien, ovu pride cca na 3-7den....cize si rob testy od toho dna ako bolka brusko, 2x denne a nepi predtym 2hodiny tekutiny 😀 ovulku mozes mat aj na 21den aj na 24dc ........ na testoch este neprebehla (ak si merala spravne) a inak ti odporucim ''lepsie'' testy na ovu One Step ovu test

juliett99
11. jún 2015

@sara34valentina moc dakujem za radu... a tie kde kupim??
brusko este stale pobolieva 😀

lauritka
11. jún 2015

@juliett99 mozes u mna 😉

sara34valentina
11. jún 2015

@juliett99
kym pobolieva je dobre ked prestane ovulacia uz prebehla,,,,, mozes si ich objednat u Lauritky 🙂 tu na modrom koniku , su naozaj superacke, ja ich mam a ukazuju super 🙂 😅

juliett99
11. jún 2015

@sara34valentina moc moc dakujem ste super 😀

sara34valentina
11. jún 2015

@lauritka ahoj Lauritka, videla som tvoj poz.testik tak verim ze sa vam zadarilo ♥
mam otazocku na teba, som 26DC (citim sa uz namrchu) ovu bola 2.6. od vcera mam silne predmenst.bolesti.....chcem sa len opytat aky ma byt krcok ked zena otehotnie, ako to zistim ak by som si ho chcela nahmatat..........................tusim som dade citala ze ma byt tvrdsi ale pisu aj mäkksi a ze je velky a ma akysi zatok 2cm, ale co to znamena neviem .................podla bolesti dostanem kramy ale citala som ze aj zeny co mali silnejsie bolesti si mylseli ze pride ms a boli tehotne....................Necitim sa tehu, ale som zvedava, lebo este do pondelka musim pockat na mrchu, ci mi to uz ukaze ked sa sama vysetrim. PORAD 😝 😝 😝 😝

lauritka
11. jún 2015

@sara34valentina no podla mojich pozorovani.. je taky tvrdy, a je dost dole.. cize si ho lahko dociahnes. taky byva ale aj po ovulke.. to je tzv, nefertilna poloha..
potom cca 2-3 dni pred ms, sa posuvy vyssie, makne a otvara sa aby mohla lahsie odtekat ms krv...
ale nie je to uplne spolahlivy ukazovatel.. ze len podla toho by si sa mala orientovat, on sa meni aj pocas dna, to by si ho musela mat dobre nastudovany 😀
takze skor skusat testik tehotenske ako krcok 😅

sara34valentina
11. jún 2015

@lauritka joj necitim sa tehu ale vcera mi bolo kadejako tak som aj ymlsela co ekd sa podarilo ☹ tak uz len cakat 🙂 drzkam ti palce a ak to nevyslo objednam si testiky asi u teba ten co si si teraz robila naposledy sa mi paci je tam ina palicka ako na tom mojom ,,,,,taka tensia a vyssia ....sa mi pacia, ak budes taka mila a mi to posles do Rakuska, napisem ti potom spravu a priatel ti preposle na ucet peniazky 🙂 plus postovne si napsies kolko🙂 a ak mas tehu tak aj tie.........ale este pockame, co ked som predsa tehu 😀 😀 😀 😀

lauritka
11. jún 2015

@sara34valentina jj teraz som dvom kockam do Rakuska posielala 😉
ale jasne, pockaj este na zaver. drzim palce.. a mna cakaju dni na čakačke 😀

sara34valentina
11. jún 2015

@lauritka prajem ti to z celeho srdca ♥ ♥ ♥ dakujem ozveme sa, toto cakanie je 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 drzim palce 😉

lauritka
11. jún 2015

👍👍👍