Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Od ovulky citim stale spodok. Pobolievanie ,,,,, mavate to aj vy ?
@zuzannaaa ja ano az do ms :( ale zacnem brat zase spirulinu a bolesti budu prec 🙂
@jaruska18 Ahoj. No u mna to funguje tak,ze niekedy mam dost ružovu paličku,deň na to mam uplne bledunku...Takže ja to nemam tak,že tmavne...Len proste jedneho dna mám 2 kolajnice-bez predchadzajucich upozorneni 😀 Takze musis len testovat-aspon ten prvy mesiac kazdy den..A dalsi mesiac staci len par dni pred dc ako Ti vysla ovulka minuly cyklus,lebo vacsinou to byva v ten isty den +/- jeden deň. A však pri brani nejakych liekov abo vyzivovych doplnkov sa Ti ovulka moze posunut...Napr. mne sa o 5dni skor pri brani inofolicu.
@jaruska18 tiez som tento mesiac prvy krat robila testy a tiez som cakala ze budud tmavnut a len jeden den nakoniec rychlo a silno stmavol. tiez som mala pocit ze jeden den bola druha ciarka tmavsia a druhy den bledsia a tak. ja som mala ovu na 19ty DC i ked mavam mrchu viacpovediac pravidelne
@lauritka Ahoj,prosim ta, mozem mi poradit? Znova som zacala testovat a tento mesiac sa akosi v tom nevyznam. Vzdy mi test ukazal iba jeden den silnu ciarku a tento mesiac je ich viac. Nie su vsetky pozitivne,ale ktory je ten top?? A je mozne,ze hodinu po sebe robeny test je o nieco silnejsi? Mame sa este snazilkovat?
@karolina196 19dc 😉
@jaruska18 ten posledny je tmavsi to znamena ze asi tmavnu skoda ze nemas viacek treba testovat 1x denne a ked tmavnu 2x denne 🙂
@sara34valentina tu je posledny vcerajsi, tmavne ze? 🙂
@jaruska18 kolky den si ? ja som mala tento mes ovu na 15dc min mes 21dc ..ano tmavne, ak mas este testy myölsim ze do 2dnoch bude poz. 😉
@sara34valentina dnes som 12 dc, ale dnes som test este nerobila 🙂 urobim tak okolo pol 6 🙂 ja ovu nemavam, mam dlhe cykly..bez vyvolavacky alebo duphastonu ms ani nedostanem..moje posledne dva cykly boli 115 dni, a 93 dni..teraz budem druhy cyklus brat duphaston od 16 dna..a prvy cyklus beriem alchemilkovy caj..tak som velmi zvedava ci budem mat aj pozitivny 🙂
@sara34valentina no ten 19 dc sa mi zda uplne naj
@karolina196 som chcela napisat :-P
@sara34valentina teraz pred pol hodinkou som robila test, a kuk tmavne 🙂
@ninka214
@sara34valentina
@zuzannaaa dnes 14 dc, a test takyto. Podla mna stale tmavne ale ci bude aj pozitivny ktovie... 🙂
bude bude testuje kazdy den !
@zuzannaaa myslite ze tmavne? Lebo mne z toho uz sibe :D vsetky odtiene vidim :D
@sara34valentina

@lauritka ja som teraz prvy krat v zivote skusila ten krcok maternice a ak som nahmatala spravnu vec 🙂 tak som to dociahla a mam ho makky a dole to byva takto tesne pred ms?alebo moze byt aj tehu?