Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina Krasna fotka 🙂 😉
@ninka214 ahojky, dakujem, ako sa dari? si uz tehu ?? 😉
Ahojte dievcata, mam otazocku ... Prvykrat si robim ovu testy a to kazdy den. Mavam nepravidelne cykli, fist dlhe a ovulka velakrat nie je. No pri prvom tehotenstve to bolo to iste, ale hned sa podarilo otehotniet pomocou gynexu. Sice mi to cyklus uplne rozhadzalo, prvykrat som dostsla ms po 2 tyzdnoch, potom po troch tyzdnoch a dalsi som uz nedostala. Teraz som bola na gynde, dal mi vyvolavacku a poradil mi este popri gynexu uzivat inofolic. No a zacala som si tobit aj ovu testy, ale az od 11 dc, nakolko mavam dlhe. No a teraz otazocka ... Este stale som nemala pozitivny, aj ked stale tmavne. Dnes je uz 26 den cyklu a je tmava, ale stale nie tak silna ako kontrolna palicka. Myslite si, ze mizem mat aj tak neskoro ovulku, alebo to tmavne len pred ms, alebo to uz nestmavne? Alebo este ovulka len pride, slebo zase nepride? ☹ Mam v tom chaos ...
Zdravím ženičky, mamičky a snažilky. Ktorá skúsená mi prosím poradí? Prvý krát som sa testovala = Ovu testy som mala pozitívne 13.-15.DC (tak sme s manželom aj popracovali). 🙂 Snažilkovali sme správne??? BT som si merala pravidelne vždy o 6:00 hod. ráno - viď foto. Z tohto merania BT neviem presne vyčítať kedy som mala ovulku 😖 (okrem toho beriem 2.mesiac Clostilbegyt + Pregnyl + Duphaston podľa predpisu) ...vďaka za cenné rady a názory!!! 😎
Dievcata znama mi poradila ze pred ovulkou uz pocas mrchy treba jedst 1avokado na den ..... Jej sa podarilo
@badimeria teplomer s meraním na 2 desatinné miesta (originál pre meranie BT) som si objednala cez net mimo SR. A fertility plán som si vytlačila odtiaľ:
http://www.homehealth-uk.com/candf_chart.pdf
A da sa taky kupit aj v lekarni?Ci iba na nete a dakujem vytlacim si to
@lauritka nemeriam, to sa mi zda byt moc zlozite, ani hlien. Cykly mavam dlhe, niekedy aj bez ovulacie. Pri prvom som to neriesila, doktor mi dal vyvolavacku, poradil gynex a do 2 mesiacov som otehotnela ... a teraz ked si spominam, tak mi hovoril gynekolog, ze podla ultrazvuku to vyzeralo tak, ze sa nam musela mala podarit tesne pred ocakavanou menstruaciou ... Takze mozno aj teraz ovulka este len pride ... 😉

@lauritka 🙂