icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzannaaa
15. jún 2015

@lauritka 🙂

ninka214
16. jún 2015

@sara34valentina Krasna fotka 🙂 😉

zuzannaaa
16. jún 2015

@lauritka dnes som testovala. Nic:(

zuzannaaa
16. jún 2015

@lauritka ci je este skoro ty kedy budes ?

lauritka
16. jún 2015

@zuzannaaa no 7 dpo.. este je skoro

sara34valentina
16. jún 2015

@ninka214 ahojky, dakujem, ako sa dari? si uz tehu ?? 😉

siska122
16. jún 2015

Ahojte dievcata, mam otazocku ... Prvykrat si robim ovu testy a to kazdy den. Mavam nepravidelne cykli, fist dlhe a ovulka velakrat nie je. No pri prvom tehotenstve to bolo to iste, ale hned sa podarilo otehotniet pomocou gynexu. Sice mi to cyklus uplne rozhadzalo, prvykrat som dostsla ms po 2 tyzdnoch, potom po troch tyzdnoch a dalsi som uz nedostala. Teraz som bola na gynde, dal mi vyvolavacku a poradil mi este popri gynexu uzivat inofolic. No a zacala som si tobit aj ovu testy, ale az od 11 dc, nakolko mavam dlhe. No a teraz otazocka ... Este stale som nemala pozitivny, aj ked stale tmavne. Dnes je uz 26 den cyklu a je tmava, ale stale nie tak silna ako kontrolna palicka. Myslite si, ze mizem mat aj tak neskoro ovulku, alebo to tmavne len pred ms, alebo to uz nestmavne? Alebo este ovulka len pride, slebo zase nepride? ☹ Mam v tom chaos ...

mell88
16. jún 2015

Zdravím ženičky, mamičky a snažilky. Ktorá skúsená mi prosím poradí? Prvý krát som sa testovala = Ovu testy som mala pozitívne 13.-15.DC (tak sme s manželom aj popracovali). 🙂 Snažilkovali sme správne??? BT som si merala pravidelne vždy o 6:00 hod. ráno - viď foto. Z tohto merania BT neviem presne vyčítať kedy som mala ovulku 😖 (okrem toho beriem 2.mesiac Clostilbegyt + Pregnyl + Duphaston podľa predpisu) ...vďaka za cenné rady a názory!!! 😎

mell88
16. jún 2015

@lauritka pozrieš prosím moje testovanie? vrelá vďaka 😉

lauritka
16. jún 2015

@mell88 14 dc. potom si uz stupla a drzis sa hore.
ale este si asi mala dost LH hormonu, takze polamy klesal dole dalsie dni

lauritka
16. jún 2015

@siska122 nevis hodit foto ?

badimeria
16. jún 2015

@mell88 ahoj akym teplomerom prosim testujes a ako dlho to treba mat tam 🙂 to si si vytlacila ten graf z tej stranky?dakujemm

mell88
16. jún 2015

@lauritka takže podľa teba prebehla na základe merania BT aj podľa ovu testov ovulka v 14.DC + nasled. 2 dni??? Dobre som ťa pochopila? 😕

zuzannaaa
16. jún 2015

Dievcata znama mi poradila ze pred ovulkou uz pocas mrchy treba jedst 1avokado na den ..... Jej sa podarilo

mell88
16. jún 2015

@badimeria teplomer s meraním na 2 desatinné miesta (originál pre meranie BT) som si objednala cez net mimo SR. A fertility plán som si vytlačila odtiaľ:
http://www.homehealth-uk.com/candf_chart.pdf

badimeria
16. jún 2015

A da sa taky kupit aj v lekarni?Ci iba na nete a dakujem vytlacim si to

mell88
16. jún 2015

@badimeria skús sa opýtať v lekárni, u nás ho v žiadnej lekárni nemali, tak som snorila na nete a našla som 😉

badimeria
16. jún 2015

@badimeria @mell88 a to sa pise do toho grafu tak ze napriklad meriam 7.7 tak dam gulku do 7a danu teplotu?nikdy som to nerobila tak vypadam ako debilko 🙂

lauritka
16. jún 2015

@badimeria ja mam tplomer v mojojom shope 😉

lauritka
16. jún 2015

@mell88 nie. 14 DC prebehla ovulacia, lebo potom sa ti uz zvysila BT...
takze ten pozitivny na 13 DC bol vyrchol.. a ovulacia nastava do dvoch dni ale moze nastat aj skor, za 12 hodin, co je tvoj pripad..

badimeria
16. jún 2015

@lauritka idem kuk aka skoda ked si teraz posiala si mi mohla pribalit idem to kuk k tebe 🙂

lauritka
16. jún 2015

@badimeria no veed.. ale nenapadlo, ze ma potrebujes🙂

badimeria
16. jún 2015

@lauritka lauri a kde mas ten shop 🙂) ked som na teba klikla tak inzeratov mi ukazuje nula

lauritka
16. jún 2015

@badimeria jj uz si ma nasla. som zabudla povedat, ze na pro . 😅

siska122
16. jún 2015

@lauritka davam foto 😉 Stale nie su doststocne tmave, ale tmavnu, aj ked netusim ci este viac stmavnu, kedze to uz je 26 dc. Skorsie testy som ti neodfotila, tie su o dost slabsie ...

siska122
16. jún 2015

@lauritka lenpozeram, ze na fotke to je trosku slabsie 😉

lauritka
16. jún 2015

@siska122 noo tvari sa to vselijako. a co teplota , nemerias ?? alebo hlien ??
a uz si mavala aj dlshie cykly ?

siska122
16. jún 2015

@lauritka nemeriam, to sa mi zda byt moc zlozite, ani hlien. Cykly mavam dlhe, niekedy aj bez ovulacie. Pri prvom som to neriesila, doktor mi dal vyvolavacku, poradil gynex a do 2 mesiacov som otehotnela ... a teraz ked si spominam, tak mi hovoril gynekolog, ze podla ultrazvuku to vyzeralo tak, ze sa nam musela mala podarit tesne pred ocakavanou menstruaciou ... Takze mozno aj teraz ovulka este len pride ... 😉

lauritka
17. jún 2015

@siska122 jj tak zrejme sa aj vtedy posunula. 😉