Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jaruska18 ja by som to nebrala, mne upravila cyklus prirodna SPIRULINA
ahojte dievcata, prosim vas ak viete poradte mi,,,,,chapem ze ovu testy ukazuju zene ovulaciu ktora ma nastat 24 az 48 hodin od testovania, ale co ak si robi clovek ovu test v case ked ovulacia prave prebieha, aj vtedy dany test este uakze dve palicky alebo uz nie ? neviem toto info nikde najst....vopred vam dakujem za info
@tatinka v case ovulacie uz test bude negativny
@tatinka ovulačný test môže ukazovať dve paličky celý cyklus, pretože nejaké LH sa vylučuje počas celého cyklu, ale tá druhá bude stále slabšia ako kontrolná
pozitívny je iba vtedy ked sú rovnako silné, alebo tá testovacia silnejšia ako kontrolná,
no a od posledného pozitívneho nastane ovulácia do 48 hodín
takže ak práve ovu prebieha, môžeš mať síce dve paličky, ale test negatívny
@vevericka13
@petra212 vdaka baby, ste zlate, je mi jasne ze od testovania do 24 az 48 hodin dochadza k ovulke, len ma zaujimalo ze ci aj pocas prebiehajucej ovulky este test ukaze dve palicky a bo ee,,,este raz vdaka za info , ste zlate...🙂
Babenky ahojte.... Tie Ovu testy fungujú tak ze čiarka, ktorá predpovedá Ovu postupne silnie až pokial nie je taká silná ako ma byt? Lebo zatiaľ sa mi to tak ukazuje... Každý den je silnejšia a silnejšia... Ci sa možem začínať tešiť na ovuláciu 😀 ... Ďakujem za vaši skúsenosti 😘
@addrrianna ano blizi sa ti ovulacia, ak bude takyto pozitivny tak ovulacia nastane do 48hodin
@sara34valentina ďakujem za infosku 😉 .... To ze ma byt taký silný uz viem😊 len som si teraz robila 4 dni po sebe a každým dnom je silnejší a silnejší 😄 ....
@tatinka mne v case ovulky ukaze sice dve ciraky, ale testovacia je slabsia, ja inak mavam ovulku na druhy den po pozitivnom teste
@addrrianna nie je pravidlo, ze musi silniet a potom pride pozitivny test, u mna to tak nie je
@melisssssa pozitivny je iba ten spodny. ciarka je silnejsia ako kontrolna.
alebo rovnako silna. co ja viem, fakt su aj oba asi :D
@ladyblcha no ja som si bola celkom ista ,ze poz.je ten prvy zo stvrtka..a dnes len tak som spravila,ze ci uz bude pekne slaby a ono toto 🙂
@melisssssa no podla mna dnes je top.. nemerias bazalku ?
@lauritka no podla tohto vysledku aj podla mna..to uz som 20DC..ale cyklus mam tak 31 dnovy..moze to byt ok??
@melisssssa no ovulka sa moze stale posunut .. aky mas hlien ?
@lauritka hmm ziadny ☹
@melisssssa no aj tak sa pre istotu posazte... a uvidis aky dlhy bude teto cyklus..
ta druha faza od ovulka po ms, byva konstatna cca 12-14 dni
@lauritka dakujem uz sme sa posnazili🙂 no uvidime teda kolko dni bude vobec LF...
Ahoj Lauritka,mozes mi poradit s tymto? Dnes som 28 dc a dnes mam dostat Ms a rano mi tvoj ovulacny ukazal toto,dakujem
no a je to jasne 😀 uz ti nemusim asi poradit ze 😉 GRATULUJEEM 😀 😵
@edmi gratulujem 🙂 ja mam tiez ovu testiky, kedy ste sa snazili ?? 🙂 GRATULUJEM A PRAJEM KRASNE ZDRAVE TEHULKOVANIE 😵
@sara34valentina 11 juna som mala potvrdenu ovulku a skusali sme 10,11,12.dakujem 🙂
zle som pozrela do kalendara,5,6,7 juna sme skusali,a toho 6 som mala potvrdenu ovulku to bol 11 dc,takto to malo byt 🙂

@sara34valentina na upravu cyklu. No ci pomoze to neviem. Robila som teraz ovu test a takmer ziadna ciarka.