icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

siska122
1. júl 2015

@angelheart a minuly mesiac si mala ajy dlhy cyklus?

angelheart
1. júl 2015

@siska122 nie, lebo beriem duphaston, ale predtým som mávala hrozne dlhé cykly, cca. 60 dní.
Musela som ísť aj na kyret, lebo v marci mi mens. nechcela prestať, stále som krvácala... potom som zas dlho čakala na prvú ms po zákroku. Toto je vlastne len druhý cyklus odvtedy.

siska122
2. júl 2015

No pytam sa, lebo aj ja mavam dlhe cykly ... Naposledy mi skoro 3 mesiace meskala a teraz uz som 42 dc, tak rozmyslam, ze o tyzden zavolam gyndosovi, nech mi da vyvolavacku ... mame ist na dovolenku a to by dom chcela mat uz po menstruacii, nech si ju uzijem 😉
Drzim ti palce 😉

angelheart
2. júl 2015

@siska122 Ďakujem. Ja už po tej skúsenosti nechcem o dlhom cykle ani počuť 😨 Nebolo to nič príjemné 😖 Držím palce, nech sa Ti to upraví 😉

sara34valentina
2. júl 2015

@angelheart ahoj nahodne som ta citala, a mozem ti opisat moju skusensot 🙂 pred 2-3rokmi bol moj cyklus prilis dlhy cca 45dnovy ............................ bolesti som mavala aj 20dni pred MS.... gyn povedala ze mam predmesnt,syndrom ze proste po ovulacii hrozne bolesti az do ms,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nic nepomahalo.....
POTOM SOM SI DALA PRED "ROKMI DETOX TELA spriulinou (spirulina) je to dobre na detox tela, plus plet, imunitu(precitaj si na googli prosim) no a predstav si moj cyklus sa po 2-3mes uplne upravil a trva dodnes !! 29dnovy ako hodinky 🙂 bolesti mam miernejsie a nekrvacam len 3-4dni 😉 Spirulina mi skratila cyklus a nemam take silne bolesti .................................... beriem ju opät, skus vyskusat a uvidis ci po 4mes zabralo,,,, 12ks denne 😅 😅 😅 😅 😅 😅 ( je to zlisovana milion stara rastlina , vsetko je prirodne )

sara34valentina
2. júl 2015

@siska122 precitaj si vyssie co som pisala 🙂o spiruline 🙂

siska122
2. júl 2015

@sara34valentina jj citala som 😉 a to ju beres ako dlho? Po akom dlhom case si si od nej dala pauzu? Msm doma, ale sypanu, nejak ju neviem do seba dostat, musim len v sirupovej vode rozrobit, inak ma z toho napina 😀 ale tak mi treba, ked si kupim v prasku 😀

sara34valentina
2. júl 2015

@siska122 ja mam zlisovanu tabletkovu !!!!!! mozes ju brat cely zivot keby si zjedla aj 100000 ks denne NIC sa ti nestane, odporuca sa aj v tehu aj ked kojis 🙂

siska122
2. júl 2015

@sara34valentina xixi, ved uz som sa poucila na vlastnej chybe ... uz nikdy viac praskovu 😀 A ty si robis aj nejake pauzy? Ci to cely cas beres v kuse?

barborka0
2. júl 2015

Co myslite?uz 4. den testujem

zuzannaaa
2. júl 2015

@barborka0 uz vecer moze byt kompletny najneskor zajtra rano ....

petra212
2. júl 2015

@barborka0
tiež myslím, že zatiaľ nebol ani jeden pozitívny
takže ovu ešte len bude 🙂

barborka0
2. júl 2015

@petra212
@zuzannaaa tak teda pokracujem v testovani 🙂

zuzannaaa
2. júl 2015

@lauritka Cau lauri dnes mam 15dc a na teste ani duch uplne biele ,,, ako to ze neukazu uz pomali ciarku ..... Neviem ci su dobre asi su pokaazene

lauritka
2. júl 2015

@zuzannaaa pokazenne urcite nie 🙂 ale asi sa ti posunie ovulka..

sara34valentina
2. júl 2015

@zuzannaaa kuk 🙂 aky dlhy mas cyklus ja som mala biely a o 2dni pozitivny !! nepi vodu moc musi byt nezriedeny!!!

zuzannaaa
3. júl 2015

@sara34valentina to ja nikdy neviem ja mavam od 25 po 28 zriedka 30 31
Ze nepi vodu to sa aj da v tychto horucavach ....

lauritka
3. júl 2015

staci aj taka hodinka a pol nepit 😉 no worries aleno aj hodinka 🙂 hlavne neist na wc, nech sa to nazbiera

barborka0
3. júl 2015

viete mi poradit kedy priblizne nastane ovulacia po pozitivnom ovulacnom teste?

lauritka
3. júl 2015

@barborka0 do 48 hodin 🙂

zuzannaaa
3. júl 2015

@lauritka ono sa vravy ze do 48 hodin ale ja si myslim ze to od pozitivneho testu prebehne. Do 12 hodin .....

sara34valentina
3. júl 2015

@zuzannaaa ja som mala na 34hodinu po prvom poz.teste a na druhy den bol tiez poz cize na 10hodinu.... cize 34hodin od prveho poz,testu !! ovulka prebehne 24-48hodin 😉

lauritka
3. júl 2015

@zuzannaaa no oni tam nechavaju rezervu 🙂 je to individualne

zuzannaaa
3. júl 2015

@lauritka uz sa mi ukazala. Ciarocka juuuuu tesim sa .... No a v cera bol este bieli .... Ufff

zuzannaaa
3. júl 2015

@sara34valentina Individualne ....... No ja mam este posledne 4 testy. Mala som 20vsetky som minula predcasne a teraz mi ostali 4 ... No spravym si este dnes vecer zajtra doobeda a vecer to by malo stacit

sara34valentina
3. júl 2015

@zuzannaaa poztivny ho budes mat cca o 2-3dni a ovu potom do 48hodin pocitaj 2-5dni kukni moju foto na mojej nastenke , mam tam ja ovu tiez biely a o 3dni poztivny!

siska122
3. júl 2015

@zuzannaaa no ja nam takyto uz dlhoooo....

siska122
3. júl 2015

@zuzannaaa ale ako baby pisu, urcite dojde 😉

sara34valentina
3. júl 2015

@siska122 daj foto

siska122
3. júl 2015

@sara34valentina skusala som odfotit, sle asi nemam kvalitny fotak na mob ... No ja uz mam dlho taky, ale asi mam anovulacny cyklus, lebo dnes je uz 43 dc, tak palicka nie a nie rovnakotmava ako kontrolna. Ale zaujimave je, ze to netmavne, ani nesvetlie....