Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina No teraz je uz suchy
@sara34valentina uz som mala stres .. Lebo titeto testy nepoznam prv krat... Ja som mala predtym uplne ine .... Ale dobre uz stmavol som spokojna 🙂
no vidiiis 😉
@zuzannaaa ok ak bol silny ako kontrolna palicka( vysledok je nutne citat po 10minutach potom uz nie je platny 🙂 ak bol silnejsi tak sup sup do postele 🙂 +2dni 🙂 drzim palceeeeeeeeee 😉
@sara34valentina a mozem sa ist kupat na jazero ked mam ovulku ?
@zuzannaaa boze jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to su teda otazky 🙂 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina viem trochu hlupe ale my sa snazime uz dlksie tak kazda rada mi je dobra ... a povie ti racej sa dva krat spytam ako by som mala nieco falsch mache ....... .. hehe takze easy ...
Ahojte dievcata ... objednala som sa na gyndu nech mi pichnu agolutin kedze mam anovulacny cyklus a ani menstruacia zatial nechodi ... mam otazocku ... ked mi pichne vyvolavacku, tak este moze prist ovulacia od tej injekcie? Ako ja som v tom, ze po pichnuti injekcie uz nebude ovulacia, ale tak pre istotu sa to opytam aj vas, nech pred nim nevyzeram ako dilino a kladiem mu otazky, ktore by som mala ovladat 😀 😀 😀
Pre @sara34valentina @lauritka ale bavy mozetw napisat vsertky 🙂 som 8den po ovulke a styku s muzikom docitala som sa na nete ze ovu test dokaze zachytit tehotenstvo je to pravda?ze tesrik by mal vtehu vyzerat ako pri ovulke a silniet ze ciarka na lavo moze byt este silnejsia ako ta druha
@badimeria no pockam si s tebou, co ti napise <lauritka ♥ 😉
@badimeria kurnik ale asi si tehotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 lebo ja som mala na 3den po ovulke uz slabulinku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mam ist ocikat aj ja? 😉
@sara34valentina zlatko skus vsak co uz zato dame 🙂)) ja som po ovulke uz tiez mala uplne slabu fotosom sem davala musime pockat na @lauritku co nam povie ci nas vysmeje 🙂))
@sara34valentina pozri co som nasla na nete 😉 podla vsetkeho mozes bty naozaj tehu!!!!!!!!!!!!!!!!
@badimeria to patrilo tebe nie mne 🙂
@sara34valentina jj ty si sikovnica foto som ja dako nenasla nikde 🙂 iba popis no to som iba skusila ked som nedockava a tehu testy doma nemam 🙂)) uz si cikla??? ♡
@badimeria pila som vela musim trosku pockat ...kavu+3dzusy mam zriedeny moc pockam trosku a ocikam neboj
@sara34valentina dobre aspon sa mozeme porovnat a ja som to robila ze rano som vstala vycikala sa potom som dala dva deci vody ale hned som si spomenula jeminebku idem to este ocikat cikla a toto no uvidime neviem kde mame nasu poradkinu 🙂))
@badimeria asi pracuje, isto iste poobede odpise 🙂
@lauritka mali uz zeny ovulacne testy negativne aj ked boli tehotne? ja som len 8dc ako badimeria moja ciarka je slabunka :( a dnes ma zacalo vsetko boliet na mrchu umrem :((((((((((((((((((((((((
@sara34valentina no je to skoro na nejaké záver y
Áno v trhu je pozitívny ovu test,ale až od určitej hladiny ich v moči
Tak vidis,este treba pockat na koniec cyklu 😉

@zuzannaaa este mu trosicku chyba urob si dnes vecer o 19tej hodine a este rano o 10tej 🙂 mozno este stmavne (co si aj myslim) superrrrrr je skoro pozitivny 🙂 na fotke tazko vidiet, musi byt silna ciarka ako ta kontrolna alebo silnejsia a potom pocitaj do48hodin pride ovulka+vajicko zije 24hodin, cize v den poz sa milujte +dalsie 2dni !! vela stastia, krasny test no vidisssssssssss 😀 😀 😀 😀