icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sara34valentina
5. júl 2015

@zuzannaaa este mu trosicku chyba urob si dnes vecer o 19tej hodine a este rano o 10tej 🙂 mozno este stmavne (co si aj myslim) superrrrrr je skoro pozitivny 🙂 na fotke tazko vidiet, musi byt silna ciarka ako ta kontrolna alebo silnejsia a potom pocitaj do48hodin pride ovulka+vajicko zije 24hodin, cize v den poz sa milujte +dalsie 2dni !! vela stastia, krasny test no vidisssssssssss 😀 😀 😀 😀

zuzannaaa
5. júl 2015

@sara34valentina No teraz je uz suchy

zuzannaaa
5. júl 2015

@sara34valentina uz som mala stres .. Lebo titeto testy nepoznam prv krat... Ja som mala predtym uplne ine .... Ale dobre uz stmavol som spokojna 🙂

lauritka
5. júl 2015

no vidiiis 😉

sara34valentina
5. júl 2015

@zuzannaaa ok ak bol silny ako kontrolna palicka( vysledok je nutne citat po 10minutach potom uz nie je platny 🙂 ak bol silnejsi tak sup sup do postele 🙂 +2dni 🙂 drzim palceeeeeeeeee 😉

zuzannaaa
5. júl 2015

@sara34valentina a mozem sa ist kupat na jazero ked mam ovulku ?

sara34valentina
5. júl 2015

@zuzannaaa boze jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to su teda otazky 🙂 😀 😀 😀 😀

zuzannaaa
5. júl 2015

@sara34valentina viem trochu hlupe ale my sa snazime uz dlksie tak kazda rada mi je dobra ... a povie ti racej sa dva krat spytam ako by som mala nieco falsch mache ....... .. hehe takze easy ...

siska122
6. júl 2015

Ahojte dievcata ... objednala som sa na gyndu nech mi pichnu agolutin kedze mam anovulacny cyklus a ani menstruacia zatial nechodi ... mam otazocku ... ked mi pichne vyvolavacku, tak este moze prist ovulacia od tej injekcie? Ako ja som v tom, ze po pichnuti injekcie uz nebude ovulacia, ale tak pre istotu sa to opytam aj vas, nech pred nim nevyzeram ako dilino a kladiem mu otazky, ktore by som mala ovladat 😀 😀 😀

badimeria
8. júl 2015

Pre @sara34valentina @lauritka ale bavy mozetw napisat vsertky 🙂 som 8den po ovulke a styku s muzikom docitala som sa na nete ze ovu test dokaze zachytit tehotenstvo je to pravda?ze tesrik by mal vtehu vyzerat ako pri ovulke a silniet ze ciarka na lavo moze byt este silnejsia ako ta druha

sara34valentina
8. júl 2015

@badimeria no pockam si s tebou, co ti napise <lauritka ♥ 😉

sara34valentina
8. júl 2015

@badimeria kurnik ale asi si tehotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 lebo ja som mala na 3den po ovulke uz slabulinku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mam ist ocikat aj ja? 😉

badimeria
8. júl 2015

@sara34valentina zlatko skus vsak co uz zato dame 🙂)) ja som po ovulke uz tiez mala uplne slabu fotosom sem davala musime pockat na @lauritku co nam povie ci nas vysmeje 🙂))

sara34valentina
8. júl 2015

@sara34valentina pozri co som nasla na nete 😉 podla vsetkeho mozes bty naozaj tehu!!!!!!!!!!!!!!!!

sara34valentina
8. júl 2015

@badimeria to patrilo tebe nie mne 🙂

badimeria
8. júl 2015

@sara34valentina jj ty si sikovnica foto som ja dako nenasla nikde 🙂 iba popis no to som iba skusila ked som nedockava a tehu testy doma nemam 🙂)) uz si cikla??? ♡

sara34valentina
8. júl 2015

@badimeria pila som vela musim trosku pockat ...kavu+3dzusy mam zriedeny moc pockam trosku a ocikam neboj

badimeria
8. júl 2015

@sara34valentina dobre aspon sa mozeme porovnat a ja som to robila ze rano som vstala vycikala sa potom som dala dva deci vody ale hned som si spomenula jeminebku idem to este ocikat cikla a toto no uvidime neviem kde mame nasu poradkinu 🙂))

sara34valentina
8. júl 2015

@badimeria asi pracuje, isto iste poobede odpise 🙂

beatricer
8. júl 2015

@badimeria vyzerá, že si tehotná. Ja som si pri druhom tehotenstve urobila ovulačný a to som už dávno mala po ovulke a bol taký istý ako tvoj. A myslím, že aj mamatest mi už urobil slabého ducha už na 8 deň. 😉

badimeria
8. júl 2015

@beatricer dakujem a nevadi ze som robila ovu test z ranneho mocu ako sa robi tehu test?ci tak to je spravne?dakujem ale az sa mi nechce vwrit ze by to tak mohlo byt 🙂

beatricer
8. júl 2015

@badimeria to je úplne jedno z akého moču. Podľa mňa je to vlastne princíp toho, že keď je ovulácia dozrieva vajíčko a to vajíčko vlastne stále rastie tým, že si tehotná- to je ako keby si mala stále ovulku. Treto tak reaguje ovulačný test.

lauritka
8. júl 2015

@badimeria takto skoro ešte nie, až okolo 11 dpo lh kolíše . To nemusí nič znamenať

badimeria
8. júl 2015

@lauritka dakujem cize najskor treba urobit ovu test az ked budem 11den a vtedy to bude snerodajne?A preco to teraz ukazuje pozitivne?

lauritka
8. júl 2015

@badimeria ono nie ej to uplne pozitivne.. ovulacny mze mat kludne aj silnejsiu ciarocku, aj pred ms.. smerodatne bude, ak bude fakt silny kratko pred ms..

sara34valentina
8. júl 2015

@lauritka mali uz zeny ovulacne testy negativne aj ked boli tehotne? ja som len 8dc ako badimeria moja ciarka je slabunka :( a dnes ma zacalo vsetko boliet na mrchu umrem :((((((((((((((((((((((((

lauritka
8. júl 2015

@sara34valentina no je to skoro na nejaké záver y
Áno v trhu je pozitívny ovu test,ale až od určitej hladiny ich v moči

sara34valentina
8. júl 2015

ja sa este neplasim nasla dom foto jednej co ma dve deticky a mala to takto :

lauritka
8. júl 2015

Tak vidis,este treba pockat na koniec cyklu 😉

siska122
9. júl 2015

Dievcataaaa, tak som sa aj ja dockala 😉 Sice dnes je 49 dc, ale je to tu 😉 A to zajtra som mala ist na vyvolavacku 😀 Este ze som to s testami nevzdala a robila ich az doteraz. Aj ked uz treti den citim, ze ovulka sa blizi. Tesim sa 😉