Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Diavcata, niekde som citala ze tehotenstvo sa da zistit aj ovulacnym testom.cize ak je zena tehotna ovu test je pozitivny a tehotenstvo potom uz potvrdi tehotensky test...ale vraj ak je ovu test negativny ( napr.5 dni pred menstruaciou) tak s tehotenstvon uz netreba ratat.viem ze testy reaguju na rozne hormony.Preto ma zaujma vas nazor,teha hlavne tych tehotnych ci je ovu test negativny alebo pozitivny....skratilo by mi to cakanie aj stres...dakujem za vase nazor.
Vraj ovulacny je citlivejsi...dakujem za skusenost...
Tak testy oba som si robila vcera aj ovu aj tehu a boli uuplne biele...a dnes ovu 2 ciarky a tehu zatial duch...juj som zvedava o 2 dni..
Ahojte dievcata...chcela by som sa poradit. Minuly tyzden som mala pichanie vo vajecniku aj krvavy vytok na toaletnom papieri. Ovulacny test bol takmer pozitivny, ta druha ciarka nebola taka tmava ako testovacia ale vela jej nechybalo. Myslite ze som mohla ovulovat? Alebo ze nakoniec ovulacia neprebehla? Dakujem.
@juliett99 pozicaaj, mne uz ciarky odchadzaju 😠
@majuskabobi som velmo zvedava aky bude dnes.. 😵
@juliett99 ved uz ho mas poyzitiv,ci to je vcerajsi?
@majuskabobi ano vcera vecer som robila
@juliett99 aha,tak teoreticky by mohol byt pozitiv aj dnes 😅
@majuskabobi to uvidiime vecer ked urobim dalsi test.. ale teplota je nejaka divna
ked ja sa tomu nejak extra nerozumiem
@juliett99 hm, s tým, Ti neporadim, ja si nemeriam,stresuje ma to viac ako testy 😠
ahojte mal by niekto zaujem si kupit antiku majtalon 1blister ktory mi ostal 12eur aj s postovnim
baby prosim poradte mi lebo som daka zmatena 😀 na konci mesiaca som mala ovulaciu , 29teho juna (rano sme mali nechraneny styk, to ze mam ovulku somzistila poobede testom . Myslela som si ze nemam ked uz tak dlh neukazovalo a ja som prestala pri 22DC testovat/ zdalo sa mi to velmi divneeee lebo zas tak daleko som este ovulku nemala. sledujem si ju ako "ochranu" c.2 . 7.7 som dostala MS dost slabsiu ako mavam a len 3dni / mavam 5-6 dni. Dnes je 14/7DC a mne dnes zas vysla ovulka . Skusila som test lebo sa mi zdalo byt cudne, ze som po MS tesne a bolia ma prsia, je mi dako na grc uz 3ti den a boli ma podbrusko . Je normalne ked som mala minuly cyklus 37dnovy a teraz bude nejaky extra kratky ked mi ukazuje ,ze mam teraz ovulku na 7DC ? mne to pride dake divne lebo ovulku som mala vzdy 18-22DC . Sledujem si ju uz dost dlho ale toto sa mi este nestalo
Super už len nech sa udrží hore a neklesne👌👍👍
@juliett99 preto sa pytam, lebo som to tak aj vyrozumela z tvojho grafu... a ja ju pijem cely cyklus ... no hadam to nema az taky vplyv ... Tak uvidim ci to nieco sposobi ci nie, ale tak sa snazime len prvy cyklus, tak som zvedava ... 🙂 ak sa nrpodari teraz otehotniet, tak dalsi cyklus veru po ovulke nebudrm uz pit ...

@siska122 rasny testik sup do postele😉