icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzannaaa
9. júl 2015

@siska122 rasny testik sup do postele😉

siska122
9. júl 2015

@zuzannaaa veru krasny 😉 Necakala som, ze bude az taky tmavy a to palicka tmavla uz v moci a ked som ju vytiahla, tak uz bola jednoznacne tmavsia ako kontrolna ... xixi, vidno ze testy robim prvykrat, sa z toho tesim 😀

petinka11
9. júl 2015

Diavcata, niekde som citala ze tehotenstvo sa da zistit aj ovulacnym testom.cize ak je zena tehotna ovu test je pozitivny a tehotenstvo potom uz potvrdi tehotensky test...ale vraj ak je ovu test negativny ( napr.5 dni pred menstruaciou) tak s tehotenstvon uz netreba ratat.viem ze testy reaguju na rozne hormony.Preto ma zaujma vas nazor,teha hlavne tych tehotnych ci je ovu test negativny alebo pozitivny....skratilo by mi to cakanie aj stres...dakujem za vase nazor.

steinarka
9. júl 2015

@petinka11 ja som mala pozitivny ovulacny test, ale az v dobe, ked uz bola slaba ciarka na tehotenskom teste.. 😉 5 dni pred ms este nemusi byt pozitivny ani tehotensky a nie to este ovulacny

petinka11
9. júl 2015

Vraj ovulacny je citlivejsi...dakujem za skusenost...

petinka11
10. júl 2015

Tak testy oba som si robila vcera aj ovu aj tehu a boli uuplne biele...a dnes ovu 2 ciarky a tehu zatial duch...juj som zvedava o 2 dni..

emili31
10. júl 2015

@petinka11 mne tehotenstvo prvy krat ukazal ovu test, som bola asi 8-9 DPO a dost silna ciarka, tak som dalsi den kupila tehu a tam bola slaba ale pekne viditelna ciarka

sin
12. júl 2015

Ahojte dievcata...chcela by som sa poradit. Minuly tyzden som mala pichanie vo vajecniku aj krvavy vytok na toaletnom papieri. Ovulacny test bol takmer pozitivny, ta druha ciarka nebola taka tmava ako testovacia ale vela jej nechybalo. Myslite ze som mohla ovulovat? Alebo ze nakoniec ovulacia neprebehla? Dakujem.

juliett99
13. júl 2015

ahojte konecne som sa aj ja dockala dvoch ciarociek 😵 😵 sice na 19Dc

majuskabobi
13. júl 2015

@juliett99 pozicaaj, mne uz ciarky odchadzaju 😠

juliett99
13. júl 2015

@majuskabobi som velmo zvedava aky bude dnes.. 😵

majuskabobi
13. júl 2015

@juliett99 ved uz ho mas poyzitiv,ci to je vcerajsi?

juliett99
13. júl 2015

@majuskabobi ano vcera vecer som robila

majuskabobi
13. júl 2015

@juliett99 aha,tak teoreticky by mohol byt pozitiv aj dnes 😅

juliett99
13. júl 2015

@majuskabobi to uvidiime vecer ked urobim dalsi test.. ale teplota je nejaka divna
ked ja sa tomu nejak extra nerozumiem

majuskabobi
13. júl 2015

@juliett99 hm, s tým, Ti neporadim, ja si nemeriam,stresuje ma to viac ako testy 😠

zuzana256
13. júl 2015

ahojte mal by niekto zaujem si kupit antiku majtalon 1blister ktory mi ostal 12eur aj s postovnim

juliett99
13. júl 2015

Dobry vecer koceny.. kuki moj ovu test dnes 20 DC.. Samostatny je zo vcera ... dnes sa mi zdabledsi. Co vy nato??

lauritka
13. júl 2015

ano je slabsi
@juliett99 teplota byti mala zajtra , pripadne pozajtra vyskocit.

zabka1987
14. júl 2015

baby prosim poradte mi lebo som daka zmatena 😀 na konci mesiaca som mala ovulaciu , 29teho juna (rano sme mali nechraneny styk, to ze mam ovulku somzistila poobede testom . Myslela som si ze nemam ked uz tak dlh neukazovalo a ja som prestala pri 22DC testovat/ zdalo sa mi to velmi divneeee lebo zas tak daleko som este ovulku nemala. sledujem si ju ako "ochranu" c.2 . 7.7 som dostala MS dost slabsiu ako mavam a len 3dni / mavam 5-6 dni. Dnes je 14/7DC a mne dnes zas vysla ovulka . Skusila som test lebo sa mi zdalo byt cudne, ze som po MS tesne a bolia ma prsia, je mi dako na grc uz 3ti den a boli ma podbrusko . Je normalne ked som mala minuly cyklus 37dnovy a teraz bude nejaky extra kratky ked mi ukazuje ,ze mam teraz ovulku na 7DC ? mne to pride dake divne lebo ovulku som mala vzdy 18-22DC . Sledujem si ju uz dost dlho ale toto sa mi este nestalo

magimary
14. júl 2015

@zabka1987 skús ešte tehu test 😉

zabka1987
14. júl 2015

@magimary tak ten zial doma nemam ale nemyslim si ,ze by som bola tehotna .

juliett99
14. júl 2015

@lauritka pozri prosim ta na tie testy..pls az dnes je slabsi ze??

lauritka
14. júl 2015

@juliett99 ano, najsilnejsi bol urcite ten v strede

juliett99
15. júl 2015

@lauritka moc dakujem ... dnes uz teplota stupla

lauritka
15. júl 2015

Super už len nech sa udrží hore a neklesne👌👍👍

juliett99
15. júl 2015

@lauritka moc dakujem.. verim ze to vyjde coskoro 😵

siska122
15. júl 2015

@juliett99 ahoj, pozeram ten tvoj graf s pozeram, ze di prestala pit alchemilku? Ona sa nema pit cely cyklus? Ja sa v tom moc nevyznam, tsk preto sa na to pytam ... Ma to nejsky vpliv po ovulke, mydlim ked sa pije...

juliett99
15. júl 2015

@siska122 alchemilka sa pije iba do ovulacie..

siska122
15. júl 2015

@juliett99 preto sa pytam, lebo som to tak aj vyrozumela z tvojho grafu... a ja ju pijem cely cyklus ... no hadam to nema az taky vplyv ... Tak uvidim ci to nieco sposobi ci nie, ale tak sa snazime len prvy cyklus, tak som zvedava ... 🙂 ak sa nrpodari teraz otehotniet, tak dalsi cyklus veru po ovulke nebudrm uz pit ...