icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kacenkakatka
15. júl 2015

@lauritka dobrý deň, potrebovala by som poradiť...ovu testy som len začala používať len nedávno a mám v tom trošku zmätok...dočítala som sa, že ovulácia nastáva 12 - 48 hod. po poslednom pozitívnom teste. V sobotu večer, v nedeľu ráno aj večer boli testy pozitívne. V pondelok ráno bola čiarka už slabšia. Keďže som manžela nemala skôr po ruke 🙂 pustili sme sa do toho v ten pondelok (myslím že to by mohlo byť ok, vzhľadom na to, že k ovu dochádza neskôr), dnes som urobila ďalší test a opäť pozitívny (testovacia čiarka bola rovnaká ako kontrolná) viete mi povedať čo to teda znamená 🙂
večer si počkám na manžela a pôjdeme opäť na to 🙂 myslíte že je to v poriadku? alebo si mám počkať na ďalší cyklus...ďakujem

juliett99
15. júl 2015

@siska122 a kedy cakas ovu?? to by mala byt na podporu rastu vajiciek ... aspon tak nejak sa mi to zda.
Dokonca som citala ze do ovu sa pije grepovy dzus alebo papaju grepy a po ovu zas ananas.. ale 100% stavyteda ak by si si davala dzus

siska122
15. júl 2015

@juliett99 ja uz som po ovu ... pozitivny test som mala vo stvrtok, ale alchemilku stale pijem. ale nejak sme sa ani nesnazili, iba v den pozitivneho testu, tak ani neocakavam nejale pozitivne vysledky 😉 Ale zvedavost je velka, tak uz len pockat do ms a ak nepride, tak si urobit test. Uz nech to je tu, lebo som veeelmi zvedava 😀

lauritka
15. júl 2015

@kacenkakatka ahoj. no a ked provnate testy z nedele a dnesny ?? aky bol v nedelu ?

kacenkakatka
15. júl 2015

@lauritka sú rovnaké

karolina196
15. júl 2015

@lauritka Ahoj.Lauritka,prosim ta,je tento test pozitivny??

lucka2405
16. júl 2015

@timona ak nemas PCO tak mozes byt tehotna.

lucka2405
16. júl 2015

@timona jaaaj to bol stary prispevok, tak si tu moju odpoved nevsimaj🙂

lauritka
16. júl 2015

@karolina196 myslim ze sa da povazovat... ale skus aj zajtra ci nebude este silnejsi.. alebo este podvecer 😉

lauritka
16. júl 2015

upps teda dnes. sorry. az teraz som si vsimla ze si uz vcera pisala. som to nejak prehliadla 😕 😨

lauritka
16. júl 2015

@kacenkakatka hmm no nemalo by to az tak skakat.. ze je pozitiv, potom nic a potom zase.. tazko potom presne urcit den ovu.. a teplotu nahodou nemerias ? podla nej by sa to najlepsie urcilo kazdopadne, ak bol este pozitiv, treba posnazit.

karolina196
16. júl 2015

@lauritka Dakujem za odpoved.Testovala som aj potom,ale testy uz praveze boli slabsie a slabsie.Mne na tomto kusocek este chybalo,ale ocividne bol tento jediny NAJ.A taky isty som mala aj min.mesiac,ale stalo sa mi,ze v aprili bola ciarka silnejsia ako kontrolna,tak ma to zblblo.No,snazili sme sa tak ci tak. 🙂 Znamena to teraz,ze mam slabsiu ovu alebo v com to byva ked su tie testy take "nerozhodne"?

lauritka
16. júl 2015

Ale nie,slabšia ovu je taký zvláštny výrok,buď to praskne alebo nie.😄😄môžu byť len trošku menšie. hladina lh

siska122
16. júl 2015

Dievcata, na ktory den po ovulke ukaze test tehotenstvo? Mydlim ovu test, pripadne tehu test. Ja mam strasne rozhadzany cyklus hlavne mam dlhe cykli. Ovulka bola, ale neviem kolky den od ovu by mala prist ms, alebo kedy by mal ukazat test pripadne tehotenstvo...

lauritka
16. júl 2015

@siska122 ten 12-13 den po ovulacii uz by to malo byt jasne

jani255
16. júl 2015

Ahojte,prosim je toto pozitivny ovu test?

karolina196
16. júl 2015

@lauritka Ja viem,ze som napisala blbost,len som sa nevedela vyjadrit. 😉 Aha,takze je to len v hladine Lh.Tak sa uz teda nestresujem kvoli tomu. 😉

lauritka
16. júl 2015

@jani255 vyzera dost svetle.. ale myslim ze moze byt. taka svetla fotka

lauritka
16. júl 2015

@karolina196 jj, nemusi sa vzdy vstihnut ukazkovo pozitivny silny

jani255
16. júl 2015

@lauritka hej,nekvalitna fotka..teraz som nanho pozrela a je testovacia tmavsia,cudnee zajtra ma prist ms

lauritka
16. júl 2015

@jani255 skus tehu test 😉

jani255
16. júl 2015

@lauritka prave sa stalo ;) slabyyyyy duch

lauritka
16. júl 2015

@jani255 tak poootooooom 😵 😵 😵 😵

zuzana256
16. júl 2015

@jani255 ahoj aj ja mam zajtra dostat ms a dnes nad ranom zabolelo pod bruchom uz som si myslela ze mi pride a nic a uz anii bolesti nemam a to mavam kazdy mesiac vzdy tyzden pred ms bolesti a dostanem ju alebo ri styry dni pred tak len cakat ci este dnes aleboo zajtra pride

zabka1987
16. júl 2015

žienky kedy najskor ukaze tehu test? neviete? ked sme mali styk 29.6 a myslim ze ovulka bola akurat lebo som s spravila poobede test ovulacny a bola skoro taka silna aj druha palicky, cize bud som bola po nej alebo tesne pred nou . dost blby cyklus mam, nechcem otehu len si ho aj sledujem ale ovulku som mala pred ms lebo ta dosla 7.7 ale len 3dnia co mavam 6dni a len slabsia , teraz mi od 14.7 ukazovalo zas take palicky skoro rovnake , vcera som si naposledy spravila ovulacny a obe boli rovnake , uz nemam ovu testy ale . skusila som dne tehu test , ale nic tak sna nie somtehu len mi je divna ta ovulka ... ved ja mam dlhy cyklus , posledny bol 38dni a hned po ms b som mala ovulku? mozem sa spolahnut podla vas na ten tehu test? dufam nie som

jani255
16. júl 2015

@lauritka cez obedovu utekam do mesta kupit testy a idem overovat.akosi sa mi nexce verit ze by to vyslo 🙂 🙂

jani255
16. júl 2015

@zuzana256 neskusala si test?

zuzana256
16. júl 2015

@jani255 nie neskusala

zuzana256
16. júl 2015

mam taki divny pocit na zvracanie teraz a aj com vracala nevie ci je to aj ztoho ze beriem antibiotika ze to ucinkuje alebo neviem teraz som si skusala robit aj bazalnu teplotu aj pod jazykom aj v posve a pod jazykom ju mam 37,° a v posve 37,4 a do zajtra co ma klesnut tepota tak este stupla

karolina196
16. júl 2015

@zuzana256 zlaticko,bazalna teplota sa robi rano po prebudeni skor nez vstanes z postele v priblizne rovnakom case...